Poker Stars
to Lose
a to bud rad ze si nebol na mojom icq , lebo to by si sa dozvedel ine veci , to by ta bole branica este na jar , napriklad ti turisti co tam proti mne hrali , neboli len taky obycajny turisti ale ti co nestihli vlak a isli cez hohu peso :-D
nebol to prilis zly vecer ,popri tych dvoch cash game si zahrat aj takuto komediu s peknou garanciou ,skoda len ze som hral len s jednim buy inom a nemohol som viac pomoct turistickemu odvetviu v USA :-D
nebol to prilis zly vecer ,popri tych dvoch cash game si zahrat aj takuto komediu s peknou garanciou ,skoda len ze som hral len s jednim buy inom a nemohol som viac pomoct turistickemu odvetviu v USA :-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: to Lose
Ku gratulacii k peknemu vysledku sa pripajam aj ja ;-) dnes ides daco zahrat *JOKINGLY*? ale v dakom normalnejsom case, lebo v skole som kukal ako zaba z prachu *TIRED* a predsa, turisti maju vacsi trafic okolo obeda ked im idu dobre spoje :-D :-D
- bedlak
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
bedlak
:-D, Lose este si stale v Anglii na Turistickom zajazde ?:-D Ty nechodis na MTT ako mi co ?
poznamka : MTT- Mimo Turisticka Trat
poznamka : MTT- Mimo Turisticka Trat
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to Tapka
som uz na doma, zatial som bol live iba raz v BA, kde ma dal dole fuzkaty Janko z Piestan, ked mi zavolal blaff all in s J high odvtedy som nebol ale polepsim sa a niekedy sa ukazem... Ja vacsinou v duchu nie je dolezite vyhrat ale zucastnit sa ;-)
- Lose
to Filohad
jasne hrame posledne 4 roky kazdy piatok o 8.00 v Namorniku dole, vzdy tam najdes rezervacky POKER na stoloch, pripadne sa mi ozvi na ICQ 360372532
- Lose
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.