dzejkej napísal:APminer napísal:mne dnes hlasi cely iPoker - can not connect to server
Mne to hlasil Mansion par minut, ale potom som sa tam logol. Je tu 20K hracov online, tak asi nie som jediny .
pořád nic
dzejkej napísal:APminer napísal:mne dnes hlasi cely iPoker - can not connect to server
Mne to hlasil Mansion par minut, ale potom som sa tam logol. Je tu 20K hracov online, tak asi nie som jediny .
APminer napísal:dzejkej napísal:APminer napísal:mne dnes hlasi cely iPoker - can not connect to server
pořád nic
APminer napísal:pali, co takhle hodit CZ/SK obsah pro nas, kteri se museli ucit rusky
dziky
APminer napísal:pali, co takhle hodit CZ/SK obsah pro nas, kteri se museli ucit rusky
dziky
dzejkej napísal:APminer napísal:pali, co takhle hodit CZ/SK obsah pro nas, kteri se museli ucit rusky
dziky
uz som ti linkoval Google Translate, tak co keby si tam isiel a nechal si to prelozit ?
palo1973 napísal:APminer napísal:pali, co takhle hodit CZ/SK obsah pro nas, kteri se museli ucit rusky
dziky
http://ru.pokerstrategy.com/news/world- ... vost_14455
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.