Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Tak nam zacal Novy rok a ja este stale neviem kde a co budem hravat,cize si nebudem davat ani nejake konkretne ciele,okrem toho,ze nechcem do pokru vrazit tohto roku ani jediny eurocent.
Vcera som vlozil 400$ na Lucky ace,a skusim tam zahrat par sng,ale ten soft je nic moc,neda sa tam dat nejaky rozumny filter ako na party,i-pokroch alebo ft,jedine co ma moze presvedcit aby som tam ostal bude asi narastajuce konto.Budem tam hravat 10-20$ sng,takze uvidime.
Na ft este dohram bonus a mozno sa tam v buducnosti vratim,lebo som bol celkom spokojny,ale este vyskusam nieco ine medzitym.
Rozmyslam este o clearnuti nejakeho 600$ bonusu na i-pokri,napr. centrebet alebo chilli,je ich naozaj dost a snad vyskusam aj party poker.
Este by som sa vratil k OPT 4-moje ciele boli:
1.10 x bodovane-bodoval som 11 x z 13 tich
2.2x final table-podaril sa mi 5x,z toho jedno prve miesto
3.celkovo Top 10-skoncil som 4-ty
Takze celkovo spokojnost a ta premia je len ceresnicka na torte,mne osobne islo skor o prestiz.
Vcera som vlozil 400$ na Lucky ace,a skusim tam zahrat par sng,ale ten soft je nic moc,neda sa tam dat nejaky rozumny filter ako na party,i-pokroch alebo ft,jedine co ma moze presvedcit aby som tam ostal bude asi narastajuce konto.Budem tam hravat 10-20$ sng,takze uvidime.
Na ft este dohram bonus a mozno sa tam v buducnosti vratim,lebo som bol celkom spokojny,ale este vyskusam nieco ine medzitym.
Rozmyslam este o clearnuti nejakeho 600$ bonusu na i-pokri,napr. centrebet alebo chilli,je ich naozaj dost a snad vyskusam aj party poker.
Este by som sa vratil k OPT 4-moje ciele boli:
1.10 x bodovane-bodoval som 11 x z 13 tich
2.2x final table-podaril sa mi 5x,z toho jedno prve miesto
3.celkovo Top 10-skoncil som 4-ty
Takze celkovo spokojnost a ta premia je len ceresnicka na torte,mne osobne islo skor o prestiz.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Pali trackujes niecim stats na luckyAce?
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ani na Lucky ace ani nikde inde,teda mam elephanta od ps.de,mal by byt casom aj na sng a mam aj poker office,ale nic nejako aktivne nepouzivam,a neviem ci na tom lucky ace ostanem,inak celkom ma zaujala ta ponuka od Sun pokru
-
palo1973 napísal:ani na Lucky ace ani nikde inde,teda mam elephanta od ps.de,mal by byt casom aj na sng a mam aj poker office,ale nic nejako aktivne nepouzivam,a neviem ci na tom lucky ace ostanem,inak celkom ma zaujala ta ponuka od Sun pokru
no pisal si ze tam zostanes ak bude bankroll narastat? a teda? :-)
mne sa to tam toho dovodu celkom pozdava, aspon zatial :-) a vlade slubil ze vybavi rakeback, tak ak sa podari, zostanem tam par mesiacov Suhlasim ze software otrasny a clovek tam pokrovo rozhodne nenapreduje,... A styri stoly tiez nic moc, no uvidime...
SunPoker bonus nevyzera zle, aky su tam hraci vieme?
- Markizik
-ja by som sa mal dnes dozvediet,ci tam mam rakeback alebo nie,bez rb odchadzam,a sun prechadza do i-pokru cize ti isti ako na titane,cd a pod.
-co hravas ty markizik?
-co hravas ty markizik?
-
palo1973 napísal:-ja by som sa mal dnes dozvediet,ci tam mam rakeback alebo nie,bez rb odchadzam,a sun prechadza do i-pokru cize ti isti ako na titane,cd a pod.
-co hravas ty markizik?
sun uz presiel do ipokru, vid tu => http://www.pokerportal.info/akcie/566/rak ... poker-siet)-pre-kazdeho
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
palo1973 napísal:-ja by som sa mal dnes dozvediet,ci tam mam rakeback alebo nie,bez rb odchadzam,a sun prechadza do i-pokru cize ti isti ako na titane,cd a pod.
-co hravas ty markizik?
no snazim sa trochu hrat tie 8,80 ultra
nejaky tip na MTT? skusal si nejake?
- Markizik
este som nehral ziadne mtt,zatial len sng
-
-zda sa,ze s Lucky ace som skoncil,asi 4x sa mi stalo,ze som videl len jednu moju kartu,asi 3x som nevidel jednu kartu z boardu a vrcholom bolo,ked som mal set,chlapik ma reraisoval a spadol cely poker klient
-
pad celehop klienta tak raz za dve hodiny je bezna vec tam:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.