Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod Markizik 06 Jan 2009 17:45

palo1973 napísal:-zda sa,ze s Lucky ace som skoncil,asi 4x sa mi stalo,ze som videl len jednu moju kartu,asi 3x som nevidel jednu kartu z boardu a vrcholom bolo,ked som mal set,chlapik ma reraisoval a spadol cely poker klient :omg:

no jedno kartu mi rozda tiez obcas :-) pripadne na boarde jednu nevidno. Hlavne posledne 3 - 4 dni.

Herne veru nieje moc vyspela...
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod trikoza 06 Jan 2009 18:00

- nemenit velkost okien

- dat si classic view na table

- ak clovek multitabluje (5-6 stolov), je na vela waiting listoch a casto meni stoly a herna zacne byt po hodine-dvoch pomala treba ju radsej restartnut pretoze klient moze padnut
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod Markizik 06 Jan 2009 19:06

trikoza napísal:- nemenit velkost okien

- dat si classic view na table

- ak clovek multitabluje (5-6 stolov), je na vela waiting listoch a casto meni stoly a herna zacne byt po hodine-dvoch pomala treba ju radsej restartnut pretoze klient moze padnut

ty hravas na luckyace? cim trackujes, teda ak trackujes stats?

cash ide 5, 6 stolov?

LoL pred chvilou som vyhraj aj s jednym kralom :-)
Markizik

Odoslaťod trikoza 06 Jan 2009 19:16

Markizik napísal:ty hravas na luckyace? cim trackujes, teda ak trackujes stats?

cash ide 5, 6 stolov?

potrebujes handhrabber - idleminer.com a nejaky tracker - pokertracker, holdem manager...

ide max 6 stolov
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod Markizik 06 Jan 2009 19:35

trikoza napísal:
Markizik napísal:ty hravas na luckyace? cim trackujes, teda ak trackujes stats?

cash ide 5, 6 stolov?

potrebujes handhrabber - idleminer.com a nejaky tracker - pokertracker, holdem manager...

ide max 6 stolov

no mam oboje :-) len som nedokazal HUD v PT3 nejak rozchodit
Markizik

Odoslaťod palo1973 07 Jan 2009 09:52

Zaujimava situacia v superturbo turnaji na Full Tilte,ostavalo 6 hracov a jednemu hracovi zostali 3 zetony,slovom tri a nakoniec skoncil na tretom mieste.

Cize treba stale hrat dalej,inak je to jedna z mojich slabosti,ked napr.v mtt stratim v uvode podstatnu cast chipov a zostane mi povedzme 300-400 tak ten turnaj doslova odpisem a idem casto all in so zlou rukou a v zlej pozicii.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tucniak 07 Jan 2009 10:03

palo na toto aj mne bolo treba asi 3 turnaje, kym som si uvedomil, ze je lepsie ist s pofidernym A6 z buttonu all in, ak ku mne vsetci foldli, ako ist z UTG s nejakym AT/AJ..na tom fulringu sa za tebou vzdy ktosi totiz najde:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod palo1973 09 Jan 2009 09:26

-takze odchadzam z full tilt pokru s sic s mierne minusovym roi ale so ziskom 100$ vdaka bonusu,avsak mozem vsetkym odpoucat,co sa tyka softu je to imo najlepsi poker,aj peniaze prisli v ten isty den,cize urcite sa sem vratim,ale asi uz nebudem hravat superturba

-planujem vyskusat bodog a mozno aj ultimate bet,a este tento mesiac vlozit 500$ na sun poker a aktivnejsie hravat prave tam
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 14 Jan 2009 16:08

Tak aby som ostatnym nespamoval blogy tu je par slov o mojej pokrovej "kariere".

1.Vyuzil som ponuku od jednej stranky na Bodog 50$ zadarmo,vlozil som 200 euro,po 3 dnoch vybral 250.

-pozitiva:uroven hracov slaba,soft priemerny,urcite lepsi ako ongame,outcash do 24h
-negativa:slabucky traffic pri sng

2.vytvoril som si konto s rb na AP pokri,vlozil 400$,mam momentalne asi 420 plus 20 rb,chcel som tam povodne hravat len rekreacne,ale soft je naozaj super,aj traffic ok,takze moze byt,ze sa stane mojou domovskou hernou

3.cez sviatky na Slovensku sme svokra registrovali na ps.de,lebo neveril,ze je nieco zadarma,pomocou igyho94 zvladli quiz a zacal som hravat na stars 3,25 $ 6 seats sng,mam tam cca 70 $,tiez sa mi tam paci,soft je super,ale o nieco pomalsi ako na AP a FTP,jedine negativum je prilis velky traffic!!! vecer,nestiham sa prihlasovat do sng,mam taku malu sukromnu misiu-nahrat 300 euro a dat mu ich

4.planujem sa vratit do i.poker siete,konkretne na sun poker a vyclearovat ten 500$ bonus
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 15 Jan 2009 12:36

TuKE a ostatni CG hraci,jedna prosba.

Prave som vybral asi 4-tu fishku za 20 min,ktore sedia na AP NL 25 deep stoloch so stackmi cca 7-15 $,doteraz som sa skor tesil,ked som videl nejakeho full stacka ako ja s 50$ pri mojom stole.

Otazka je,nie je vyhodnejsie zamerat sa prave na takychto hracov?

Bol to uzas s cim sa stackli.Myslite,ze to bola nahoda,alebo by to mohlo byt dlhodobo ziskove,nehrat s full stackmi,u ktorych sa da predpokladat,ze predsa len su lepsi hraci.

Dik.
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!