já se to snad nikdy nenaučím

Day FIRST (a taky LAST

):
bylo nachystáno 9 stolů po 10 lidech a ještě 10 lidí na waiting
hned na první pohled jsem věděl, že u mého stolu jsem

(hromadu tváří jsem znal ze sledování televize z minulého ročníku)
stack 10.000, blindy od 50/50 po 30 minutách
první 2 levely jsem se občas (asi 3-4x) zapojil skromně do hry s kartami typu A9s, KJs, AT - ale po flopu jsem foldoval = výsledek cca -1200
3. level (75/150) - na BB nacházím AQo - 3x limp, nasazuji 900, 1x call - A na flopu - sázím, call a to až do show - otočil AKo

= v pauze jsem měl 4600 chips
po pauze jsem s AKo ukradl blindy (100/200) +1 limp, pak jsem na BTN nasel KJs - vše fold, nasadim 800, BB call ; flop mala K Q , BB bet 600, ja raise 2k (zustavalo mi 2k, on asi 18k) - BB fold a ukázal AQo
pak jsem úspěšně foldoval karty typu 29o, 38o, prostě T hight
konec nastal, když jsem na late našel 77 (konec levlu 300/600 - ja 4400 chips), hráč přede mnou raise 1200, tak jsem si řekl, že na reraise AI asi zahodi (dělal to tak běžně, občas jsem viděl jeho A8, KT ...) - nezahodil - QQ ; pomoc nedošla - BYE (78/100)

Rankovi
do první pauzy něco vydoloval a s cca 13k chips pokračoval dále a udržoval se na hladině 13-15k chips; pak jeho stůl rušili, za chvilku ho přesadili k dalšímu stolu; tam však jediná jeho akce byla FOLD

(takové karty nepamatuji ani já

a to už něco pamatuji

)
nakonec se úspěšně profoldoval na 25. místo = zisk nějakého drobného bodíku do celkové tabulky Tour

a tak zase zpět do kvaldy na Expektě

snad někdy příště