Poker Stars
Re: Dost tazka hra podla mna...
to je jasne, ze si to musel dorovnat kvoli tomu ako velmi si uz bol zamontovany v pote. On to zahral na turne pekne, trosku zariskoval, ale ked som videl, ze vycerpal cely svoj time bank a v poslednych 3 sekundach to tam napalil all in bolo jasne, ze ma monster toto je presne fishy line na monster.
Skoda tiez nicku YVO zo smizian ci skade skoncil 5. *TIRED*
Skoda tiez nicku YVO zo smizian ci skade skoncil 5. *TIRED*
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Dost tazka hra podla mna...
Hm... mal som JJ tak som to tam supol a super mal A6 a na turn mu prislo A. skoda . Teraz tam sedia 3 siout a chcu si podelit vyhru, ale neviem ako.....? smizany= spisska nova ves
- yvo2121
- Založený: Feb 2007
no
ja som ocakaval ze to bude prebiehat tak ako to prebiehalo, po rebuyi som mal slusny stack, bol som tusim v prvej 5-ke ale blindy isli hore tak blaznivo ze bolo jasne ze z chipleadera mozes v dvoch rukach padnut na hubu :)
z cisteho masochizmu som hral este aj 3R do sunday warmup a 11R do australie ze reku ked uz som si pustil po mesiacoch turnaj :) vsade to bolo to iste :) ale v pohode
pre ukludnenie som hral PP Million kvaldu za 70$ a vyhral som ticket na 640$ satelit takze aspon nieco :)
z cisteho masochizmu som hral este aj 3R do sunday warmup a 11R do australie ze reku ked uz som si pustil po mesiacoch turnaj :) vsade to bolo to iste :) ale v pohode
pre ukludnenie som hral PP Million kvaldu za 70$ a vyhral som ticket na 640$ satelit takze aspon nieco :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
gl to cstrike
v sobotu drzim palce v tej kvalde na EPT. Uz som myslel ze pojdem s Vami do tej stovezatej Prahy
- yvo2121
- Založený: Feb 2007
Re: Re: no
na party pokri to Party Poker Million cruise - je to nejaky ich live turnaj co sa bude hrat v stredozemnom mori na lodi
jeden 640$ satelit som uz na to hral ale vypadol som nejak v prvej tretine turnaja
jeden 640$ satelit som uz na to hral ale vypadol som nejak v prvej tretine turnaja
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
first deposit
neni nejaky bonus na first deposit an P****Stars....
dik za pomoc
dik za pomoc
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Vyber z Poker star
Mam otazku pre tych ktory maju skusenosti z pokerstar. Ako mozem vybrat moje dolare ked som vkladal cez Visa kartu? Uz som raz vyberal ale sekom... Da sa aby som si mohol peniaze znova poslat nma moj bankovy ucet popripade (monebookers) Ak ano ako? dakujem
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Re: Vyber z Poker star
Vloz si nejake minimum cez moneybookers a potom budes moct vyberat uz aj na MB.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.