Horsey blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Horsey blog

Odoslaťod hulmazas2 11 Jan 2009 20:07

Horsey7 napísal:
dzejkej napísal:.. i ked limpovat KJs UTG nemusi byt zrovna idealne :angel:

jj mal som taku viac loose session (VPIP 26 vs 20 standard), lebo ma takmer nikto nikdy neraisoval a nepozriem sa za BB na flop s nejakym SC aj UTG? :D :fish:

btw. ako hravate na mikrolimitoch KQo ATo JQs z UTG? limpujete to obcas, alebo vzdy fold?

Na 6max nikdy nelimpujem s nicim...KQo a JQs takmer vzdy otvaram a to aj UTG 4BB...ATo len ked je stol tight. Ale nelimpujem nikdy, ani 67s...radsej to zahodim, ako to len limpnut.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Jan 2009 20:13

Vidim, ze sme sa s hulmazas2-om zhodli :).

Horsey, mrkni si napr. http://www.nitricburn.com/BACKUP/kader/ ... Update.htm . Zober slovnik, ak nieco nebude jasne. Ucit sa openlimpovat je dost zly navyk, aj ked v microstakeoch Ta za to menej potrestaju, no stale nic moc :).

Limping in 6 handed NLHE cash games is always going to be a mistake. It will also add another level of complexity to your game that is unnecessary. For instance if you limp 22-55 UTG then you will have to start limping other hands, including strong ones, and limp/raising AA and limp/raising bluffs to balance your ranges. By always raising you’re making yourself harder to play against, keeping your ranges balanced without the bigger headache, and always gaining the positive expectation of putting yourself in a position to steal the blinds. Limping also leads to people playing less than optimal hands. If its not good enough for a raise, its not good enough to play so fold.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 11 Jan 2009 20:44

thx guys..zaujimave citanie

aspon vidim preco je moj PFR okolo 8 nezdravo maly

Early Position

UTG (3 from button)

22 +

AJo +

ATs – AKs

TJs, QJs, KQs

KQo, AKo

56s – T9s (consider raising from time to time, especially if there are weaker players in the blinds)

UTG + 1 (2 from button)

22 +

ATo +

A2s +

TJs, QJs, KQs, KJs

QJo, KJo, KQo, AKo

56s – T9s (consider raising from time to time, especially if there are weaker players in the blinds)

ono raisovat 22-66 a male SC z UTG, resp. UTG+1 je zrejme spravne in general ale na mikrolimitoch ta dorovnavaju vo velkej vacsine 2 hraci a zatial nemam predstavu ako to hrat po flope, ktory ma v drvivej vacsine netrafi a ak to nechcem zlozit budem musiet min. na 1 street betnut...rad by som videl $ statistiky pravidlneho raisovania (OOP) tychto kombinacii PF v MWP vs. limp so setminig resp. "drawmining"

zatial min. 25% z vyssie uvedeneho neraisujem UTG lebo to neviem hrat po flope..

v kazdom pripade si pridam nieco do range a uvidim ako sa zatvari NL4(NL10) :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Jan 2009 20:49

No v prvom rade sa skus zamysliet nad tym, preco by malo byt limpovanie lepsie ako raisovanie. Limp 22 z UTG je podla mna stratova zalezitost.

Ak sa Ti tie ruky nehraju dobre, tak ich radsej foldni ako limpni, IMO.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tucniak 11 Jan 2009 20:59

dzejkej ma pravdu imo
modelujme 22
utg limpnes, trafis si set(mnoho krat ho ale netrafis), ale si OOP, navyse casto multiway proti roznym draws a teda bud nedostanes zaplatene, alebo s tebou budu napr drawovat 2 hraci a ktorysi uz cosi trafi..navyse naflope nie je do coho betovat velmi:)
ak nevies co s takou rukou (casto ani ja:) ), tak to proste zahod, nerob si problemy a radsej si z cutoff a buttonu raisuje SC a co ti napadne, sila pozicie je nezaplatitelna:)
aj proti passive calling fishkam, kolkokrat sa mi stalo ze som tlacil OOP s AK TP TK a chlapec so setom/2 pairs call call a na moj check na rivri checkne behind:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Horsey7 11 Jan 2009 21:10

mozno sa mylim ale na stoloch s velmi velmi nizkym PFR kde mi prejde 1BB limp v 70% pripadoch a set uvidim cca 1 z 8 (?) tak nezarobim v priemere cca 11BB/trafeny set? (ratam ze so setom som cca v 90% pripadoch najlepsi)

na stole s rozumnejsimi hracmi a zvlast na poziciach by to bolo urcite neziskove, to suhlasim
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod dzejkej 11 Jan 2009 21:19

ako tucniak pise ..

1) limp - ked netrafis, su to zahodene peniaze, ked trafis, tak je maly pot a aj tak to neznamena, ze to vyhras a fakt, ze si OOP tu tiez nepomaha .. taktiez si lahko citatelny
2) raise - ked netrafis, dost casto vyhras c-betom, ked trafis, tazsie ta niekto precita na set, zvycajne mas proti sebe menej ludi - set vydrzi castejsie

ja osobne Ti odporucam fold >>> raise >> limp a nemas problem .. foldovat veci ako nizke Axs a nizke pary v situaciach/poziciach, ktore Ti nie su prijemne, nie je hanba :) .. radsej hrat menej ruk sebaisto ako vela ruk bezrande, ono je to aj ziskovejsie, kym naberies viac skusenosti :good:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 11 Jan 2009 21:27

ok guys tak vam budem verit a spravim si analyzu zas po 1-2k ruk :good:

dzejkej napísal:Horsey, mrkni si napr. http://www.nitricburn.com/BACKUP/kader/ ... Update.htm

fakt dobre citanie thx, nemas aj nieco detailnejsie o cbet a 3bet?
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod dzejkej 11 Jan 2009 21:30

Podla mna 11BB limpovanim nie je vobec ista vec (podla mna vacsinou nie) a je to 1 z 9, teda 11BB ani moc nestaci, lebo sance na vyhru v 3-4 way pote su mensie. Limpovanie je blbost a nie vzdy budes mat pri stole tupcov, co si nevsimnu Tvoje tendencie a budu Ta callovat do zblbnutia a este im nebudu chodit draws ;). Raisovanie FTW.

Horsey7 napísal:fakt dobre citanie thx, nemas aj nieco detailnejsie o cbet a 3bet?

http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=4 .. casti c. a d. su kompletne o tom
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 11 Jan 2009 21:44

dikz :poklona:
Obrázok používateľa
Horsey7

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!