problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 21:19

CG hraci!

NL 25 na AP,obaja deep okolo 50$,ziadne cisla,ziadny reaad,okrem toho,ze ako jeden z mala hracov hra tam s plnym stackom.

Otvaram raisom na 1$ zo SB s K :club: T :club: ,BB call

Flop 2 :club: 9 :club: Q :heart:,ja bet 1,5,on call

Turn 6 :club:,ja bet 4$,on call

River A :heart:

Ako som mal pokracovat,aby som dostal z neho najviac?Tusil som,ze asi ma Ax.

Som to checkol,on betol 10$,ja rr na 30,on fold.
Naposledy upravil palo1973 dňa 12 Jan 2009 22:05, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tucniak 12 Jan 2009 21:57

nechapem to, ty si button a si OOP?
'na rivri si cekol a on betol a ty si ho reraisol'
??
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Player 12 Jan 2009 21:59

asi myslel SB :)
Player

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 22:04

tucniak napísal:nechapem to, ty si button a si OOP?
'na rivri si cekol a on betol a ty si ho reraisol'
??

sorry,jasne,ze SB
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 22:07

-potom mi napadlo,ze som mohol dat nejaky mensi bet,napr.5$ aby som vyprovokoval rr,a mohol znovu navysit,alebo ten moj reraise bol prilis velky?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod tucniak 12 Jan 2009 22:36

ak by si dal maly bet, skor by to vyzeralo, ze ty sa bojis, to uz radsej nebetovat..on ak si nebol isty svojou rukou co si asi nebol by ti mensi bet podla mna len zavolal..
podla mna si to zahral dobre, na flope aj turne si betoval pekne, river check a on sa to mozno len snazil ukradnut, ale tazko, ked o nom nic nevieme, aky by mohol mat range..

river checkraisovat je napadne, mozno zahrat sa na debilka, nechat time a na ten jeho bet dat minraise-to by snad este doplatil
podla mna si to zahral dobre

ak by bol super AGG, bolo by mozne na turne ceknut, s tym, ze on betne representujuc flush a ty jeho reraise alebo cosi podobne
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 12 Jan 2009 23:50

By ma zaujimalo, ako si mu mohol bez readov blind vs blind priradit Ax. Ty mu asi vidis do duse :).

Ja osobne by som pocital s 2 vecami. Bud ma stredne silnu ruku, s ktorou chce kontrolovat pot alebo hra pasivne draw. Bez readov clovek nevie. Kazdopadne s Ax by som necakal, ze bude floatovat 2 streety, ak Ax, tak skor A9, A2 a podobne.

1) Ak ma flopnuty par, tak zvycajne checkne.
2) Ak je to typ, co drawuje pasivne, tak necakam, ze na riveri miesto showdownu betne.
3) Ak riverol druhy par, tak betovat bude.

Ak by mal set, tak by som skor cakal, ze si bude ruku chranit raisom.

Ked nemas ready, ze je river aggro monkey, ja by som betoval na riveri malo. Pride mi, ze ma castejsie flopnuty par ako nieco silnejsie maly bet zaplati. Taktiez si to moze intepretovat ako blockbet a ako last stand skusi raisnut s miss draw alebo raisne for value s niecim silnejsim. Proste universal :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 23:58

tak nieco si musim mysliet,hrac radi na tychto limitoch hraju kazde A a mohol mat nejake dva pary,a aj niektori radi blafuju,odo mna to vyzeralo na top pair/overpair a toho A akoby som sa zlakol a on ho mozno nemal,ale ho reprezentoval tym betom
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 13 Jan 2009 00:21

palo1973 napísal:tak nieco si musim mysliet,hrac radi na tychto limitoch hraju kazde A a mohol mat nejake dva pary,a aj niektori radi blafuju,odo mna to vyzeralo na top pair/overpair a toho A akoby som sa zlakol a on ho mozno nemal,ale ho reprezentoval tym betom

no nieco si mysliet musis, ale malo by byt toho viac ako Ax - na zaklade jeho akcii nemozes ten range zuzit az tak ... bluffuju niektori a obcas - ale je to mensina, bez readov by som s tym teda nepocital .. podla mna ma castejsie nieco, co zaplati, ale nebetne v pozicii :)

ja osobne river urcite bet z dovodov uvedenych vyssie
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 13 Jan 2009 01:25

7castle napísal:Vcera v Hrone som uspesne v priebehu hodinky isiel z chiplidra out, na presne 5 rukach, spolocna pravdepodobnost prehry asi 8%, takze vsetko ako ma byt ;) Jedna ruka ma tam ale hodne zaujala, preto sa chcem spytat na nazor... ocenim samozrejme hlavne nejaky vyargumentovany, specialne sa tykajuci taktiky v MTTckach. ;)

150E freez, prize pool 19k, prva 6k, druha 3k, tretia 2k,... siesta 900... sestnasta (posledna ITM) 225. Ostava 17 hracov na 2 stoloch, avg. je cca 88k. Ja mam asi 105k, blindy 2/4/ante 500. Cely stol fold, Kojak z BTN ide allin 42k, SB fold, ja na BB A9o.

Kojak je mimoriadny TAG, vie ze 10BB sa len pushuje. Urcite nepushuje cely range co by mal. Ruku predtym na SB vsetci fold ponho, on raise, BB AI, Kojak zahodil, cize predpokladam, ze to bola jeho hranica raise/foldu, teraz uz pojde AI so vsetkym okrem monsterov.

Volam 38k do potu 52k, cize pot odds su 42%.

Jeho range moze byt povedzme 44+, A8o, A6s, KJo, KTs, QJs, vtedy mam odds 41.5%. Na druhej strane, je dost pravdepodobne, ze pushne aj 22,33, mozno horsie A, mozno obcas nahodne nieco ovela horsie, a tiez asi nepushne KK+. Po takejto uprave sa dostanem niekde na 45%. Predpokladajme teraz, ze VIEME, ze proti jeho range mame 44%, takze call je cEV.

Je to dobry call?

Faktory ktore vidim ja, len neviem celkom ako ich vyhodnotit:

1. Edge na tom stole urcite mam, a to pomerne solidny. Sedia tam minimalne 2 uplne fishky, ostatni su v pohode, ale predpokladam ze zdaleka nemaju dostatocne sajnu o nejakych vhodnych pushovacich rangoch - i.e. su to tie typy, ktorych rozmyslanie pri pushoch superov je redukovane na otazku "mas par?" resp. "to uz musim voci potu".

2. Chcem hrat na prvu, len neviem co to v tomto pripade znamena. Ak prehram tento pot, ostane mi 60k, co je este v pohode na pushovanie, pri ktorom mi vacsina hracov nebude volat ruky ktore by mali. Ak ho vyhram, budem mat 160k, hodne nad avg, a v tejto pushovacej faze to uz budem moct zneuzivat. Este ale nie sme ITM cize teoreticky mozem vypadnut 17.

3. Kojak je z tych lepsich hracov v push/folde, ak ho vyhodim, jeho button miesto na moj BB preberie hrac, ktory NEMA sajnu o pushovani, co je velka vyhoda.

Ak "vieme" ze je to +cEV tak ideme do toho imo. Tie dovody ktore si pisal sa nedaju kvantifikovat mali by nas posunut do jednej strany ked sa nevieme rozhodnut a v takom pripade je jedno ako daleko nas posunu. Ak by sme boli v situacii ze si myslime ze call je -cEV tak uz sa musime sakra pozerat po nejakych hodne silnych dovodoch preco ho urobit. Ak si myslime ze to +EV je tak zase musia byt silne dovody preco do toho nejst.

Cize ty si v situacii ked si myslis ze je to +cEV a este k tomu mas slusne dalsie dovody ktore hovoria pre call.

Jedine co hovori proti je tvoja edge voci fishkam na stole. K tomu mozem povedat len dve veci
- ci menej BB v stacku tym je edge mensia lebo pred flopom sa neda spravit tak velka chyba ako na turne alebo riveri a s 20BB stackmi sa na turne a riveri nehra
- neviem ake stacky mali fisky ale ak boli average tak maju 80k a ty budes mat po prehre 60k cize sa pripravujes o 20k x tvoja edge a kedze tvoja edge proti nim je s 20BB stackom aj tak relativne mala tak sa nepripravujes skoro o nic
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!