Buschle Blog
Re: Buschle Blog
a aka je to konkretne herna?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buschle napísal:PT3 shows me im in profit 94usd today but in account i lost -56,
94+56 = 150 usd difference only for today !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pri súčasnom fungovaní PT3 s Ongame by som sa veľmi nespoliehal na zobrazovaný profit/stratu, nakoľko často sa stane, že to nezachytí tie najväčšie hry.
Mne sa bežne stávalo, že som mal profit o 100usd nižší ako bol reálny, pretože mi to nezachytilo niektoré ruky, ktoré sme dostali do all-inu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Sunwu napísal:a aka je to konkretne herna?
Tower Gaming (Ongame)
-
tuke ja som nepotreboval PT potom uz , ten mi len pomohol na to prist, zapol som stol .. dokupujem na nl50 BB 1usd z uctu prec, dokupujem small blind 0,25usd ... 1usd prec.. chapes ? v hre som dokupoval 4 hovorim si mam2455 .. teraz tam ma ostat 2451 ... JEB 2449 , no nic pockam si co mi odpisu.. Asi je to odmena za to ze som to tam tak rozbijal minuly mesiac.
W444x to teraz skusal jemu to ide ako ma. Cize to je nejaky individualny bonus len pre mna
W444x to teraz skusal jemu to ide ako ma. Cize to je nejaky individualny bonus len pre mna
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
sprav nejake videjko imho, budes slavny
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
buschle napísal:asi je to odmena za to ze som to tam tak rozbijal minuly mesiac.
Gratulujem teda, že si sa dostal medzi vyvolených
-
tam nejdem!:D:D:D..sick
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ty kokos, ja som si myslel, ze to si vyhrabal niekde na 2+2 niekoho mail ongame a nie, ze si to pisal Ty . Pozeral si, ci na nejakom ich webe mas rovnaky balance ako Ti zobrazue soft? Ak to tak je, tak by videjko ani nemalo byt treba, lebo by mali vidiet ako sa menil balance a za kolko si rebuyoval. Hadam nezacnu pindat, ze neveria screenshotom alebo nieco a neuhraju to do autu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dost pochybujem ze by si dovolili zahrat to do autu ak je to ozaj pravda
urcite by som spravil video a kludne ziadal aj nejake "odskodne" , ak by sa spravilo video, screenshoty a boli by ine dokazy, urcite by herna nebola rada aby sa to medializovalo na vsetkych moznych forach a pokrovych sajtach
// teda ak to ozaj neni nejaky joke by buschle
urcite by som spravil video a kludne ziadal aj nejake "odskodne" , ak by sa spravilo video, screenshoty a boli by ine dokazy, urcite by herna nebola rada aby sa to medializovalo na vsetkych moznych forach a pokrovych sajtach
// teda ak to ozaj neni nejaky joke by buschle
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:dost pochybujem ze by si dovolili zahrat to do autu ak je to ozaj pravda
urcite by som spravil video a kludne aj nejake "odskodne", ak by sa spravilo video, screenshoty a boli by ine dokazy, urcite by herna nebola rada aby sa to medializovalo na vsetkych moznych forach a pokrovych sajtach
no to hej .. povyhrazaj sa s 2+2 a sup to tam, to bude po hodine 12 stran s roznymi trollmi, kde 1/2 bude nadavat na OP
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.