Poker Stars
PS
cekam okamzitou kritiku od tebe ......
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: lolipop
vystihol si presne podstatu aj môjho problému a ako vidím nie som sám. :) Tiež si myslím, že MUSÍ byť predsa vidieť, že hrám celý čas tight a keď už raisnem a tak dôrazne ako Ty, tak všetkým pri stole (dokonca aj pri vedľajšom:-P) musí byť jasné, že mám od AQ (s) vyššie. Ale ako často môžeš často čítať na nete: "People in online poker love to chase opponents."
Preto sa už nepozastavujem nad tým, s čím že ma to súper dorovnal a po flope 7-2-4, rátam s tým, že aj ked som s AA raisol pred flopom viac ako dôrazne, súper stláe môže proti mne haluziť so 7-2.
Preto sa už nepozastavujem nad tým, s čím že ma to súper dorovnal a po flope 7-2-4, rátam s tým, že aj ked som s AA raisol pred flopom viac ako dôrazne, súper stláe môže proti mne haluziť so 7-2.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
nehnevaj sa mysak
ale ReGuest zahral tych 88 uplne normalne podla mna;
su hraci,co chcu turnaj vyhrat a nie sa doplazit na money a on zahral presne tak:
mal si zhruba 20BB on mal 40BB;po jeho 4BB raise si reraisol all-in,co on vyhodnotil ako snahu ukradnut mu bez boja jeho raise;
ak chce vyhrat tak nemoze rozdavat len tak desatinu svojho stacku a uz vobe nie shortstackom,co su na reraise kradnutie odkazani
su hraci,co chcu turnaj vyhrat a nie sa doplazit na money a on zahral presne tak:
mal si zhruba 20BB on mal 40BB;po jeho 4BB raise si reraisol all-in,co on vyhodnotil ako snahu ukradnut mu bez boja jeho raise;
ak chce vyhrat tak nemoze rozdavat len tak desatinu svojho stacku a uz vobe nie shortstackom,co su na reraise kradnutie odkazani
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
online poker
nezabudaj ze online super s 66 na flope 7-2-4 ta precita ze mas AK
na druhej strane s A4 na flope A-7-2 ta precita na 66
s touto dolezitou informaciou sa uz odteraz nemusis nikdy cudovat preco ta dorovnali :)
na druhej strane s A4 na flope A-7-2 ta precita na 66
s touto dolezitou informaciou sa uz odteraz nemusis nikdy cudovat preco ta dorovnali :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: online poker
neviem, či si túto odpoveď smeroval na môj posledný príspevok... ale ak áno:
Je mi jasné, že po flope 7-2-4 sa situácia úplne mení v závislosti, s čím hráči do hry vošli. Skôr som narážal na to, že pred flopom v online pokri často nedokážeš vyhodiť hráča so 7-2, keď držíš na ruke AA. Pretože práve s niečom podobným taký hráč ráta: Že príde nič nehovoriaci a "neškodný" flop, ktorý sa nakoniec pre tvoje AA stane smrteľným.
Aj keď týmto hráčom je jasné, že 9 z 10 hier prehrajú, za tú jednu hru, kedy slávnostne vyradia AA im to stojí. A nezriedka sa potom celý turnaj a následne dva dni na nejakom fóre vychvaľujú, akí geniálny a talentovaní hráči pokru to sú, lebo dokázali vyradiť hráča s AA so svojimi 7-2.
Je mi jasné, že po flope 7-2-4 sa situácia úplne mení v závislosti, s čím hráči do hry vošli. Skôr som narážal na to, že pred flopom v online pokri často nedokážeš vyhodiť hráča so 7-2, keď držíš na ruke AA. Pretože práve s niečom podobným taký hráč ráta: Že príde nič nehovoriaci a "neškodný" flop, ktorý sa nakoniec pre tvoje AA stane smrteľným.
Aj keď týmto hráčom je jasné, že 9 z 10 hier prehrajú, za tú jednu hru, kedy slávnostne vyradia AA im to stojí. A nezriedka sa potom celý turnaj a následne dva dni na nejakom fóre vychvaľujú, akí geniálny a talentovaní hráči pokru to sú, lebo dokázali vyradiť hráča s AA so svojimi 7-2.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: lolipop
heh aspon nekdo se mnou souhlasi :)
jinak ja sem si tu nechtel ztezovat. spis sem byl po celym vcerejsku trosku nasranej ze mi vcera vubec nic na PS nevyslo..
jinak ja sem si tu nechtel ztezovat. spis sem byl po celym vcerejsku trosku nasranej ze mi vcera vubec nic na PS nevyslo..
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
uz je to proste moc...
P****Stars Game #15056685806: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/02/04 - 14:56:24 (ET)
Table 'Isara' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: cashier33 ($8.15 in chips)
Seat 2: Paulroeda ($12.65 in chips)
Seat 5: trikoza ($11.95 in chips)
Paulroeda: posts small blind $0.05
trikoza: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to trikoza [Qc Tc]
cashier33: raises $0.20 to $0.30
Paulroeda: folds
trikoza: calls $0.20
*** FLOP *** [8c 7c 6s]
trikoza: checks
cashier33: bets $0.30
trikoza: raises $0.70 to $1
cashier33: calls $0.70
*** TURN *** [8c 7c 6s] [6h]
cashier33: checks
*** RIVER *** [8c 7c 6s 6h] [2c]
trikoza: bets $1.30
cashier33: raises $1.30 to $2.60
trikoza: raises $7.30 to $9.90
cashier33: calls $4.25 and is all-in
*** SHOW DOWN ***
trikoza: shows [Qc Tc] (a flush, Queen high)
cashier33: shows [Kc Jc] (a flush, King high)
cashier33 collected $15.55 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $16.35 | Rake $0.80
Board [8c 7c 6s 6h 2c]
Seat 1: cashier33 (button) showed [Kc Jc] and won ($15.55) with a flush, King high
Seat 2: Paulroeda (small blind) folded before Flop
Seat 5: trikoza (big blind) showed [Qc Tc] and lost with a flush, Queen high
Table 'Isara' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: cashier33 ($8.15 in chips)
Seat 2: Paulroeda ($12.65 in chips)
Seat 5: trikoza ($11.95 in chips)
Paulroeda: posts small blind $0.05
trikoza: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to trikoza [Qc Tc]
cashier33: raises $0.20 to $0.30
Paulroeda: folds
trikoza: calls $0.20
*** FLOP *** [8c 7c 6s]
cashier33: bets $0.30
trikoza: raises $0.70 to $1
cashier33: calls $0.70
*** TURN *** [8c 7c 6s] [6h]
cashier33: checks
*** RIVER *** [8c 7c 6s 6h] [2c]
trikoza: bets $1.30
cashier33: raises $1.30 to $2.60
trikoza: raises $7.30 to $9.90
cashier33: calls $4.25 and is all-in
*** SHOW DOWN ***
trikoza: shows [Qc Tc] (a flush, Queen high)
cashier33: shows [Kc Jc] (a flush, King high)
cashier33 collected $15.55 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $16.35 | Rake $0.80
Board [8c 7c 6s 6h 2c]
Seat 1: cashier33 (button) showed [Kc Jc] and won ($15.55) with a flush, King high
Seat 2: Paulroeda (small blind) folded before Flop
Seat 5: trikoza (big blind) showed [Qc Tc] and lost with a flush, Queen high
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
jeden skvely den
ja som dnes na P****Stars v minuse asi tak 150, toto bol neskutocny den, trafit flop uplna utopia maximalne nejaky ten najnizsi par z bigi blindu, najlepsia ruka za cely den asi dve sedmicky som vypadol proti osmickam a tak no myslim ze som dokonca raz mal aj AK to ma porazil super s A3, neviem odkedy hram na P****Stars vobec nemam s pokru radost skor by som to nazval ze poriadna fyzicka bolest nieco ako trhanie zubov
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: jeden skvely den
looooooooooooool, pekne prirovnanie, preto sam seba nemucim a tiez tam nehravam. Preco tam stale hravas ked uz vies ako to tam funguje? Tebe sa to trhanie zubov paci?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: jeden skvely den
Vies vlade kazdy ma rad nieco ine :)))
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.