Poker Stars
Re: Re: Re: jeden skvely den
neviem mozno som masochista ale dufam ze pridu aj opacne dni kedy to bude padat mne jedno za druhym, uvidime
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
prezradim ti tajomstvo
ono je to tak vsade - ja som tento mesiac na PartyPokri asi 700$ v minuse a to mam odohratych len okolo 4000 ruk :)
no co uz, treba sa naucit nic si z toho nerobit inak nielen ze ta nebude bavit poker ale este aj zacnes z frustracie zle hrat
preco myslis ze borci co hrat vedia mozu byt na NL5000$ az 100.000$ v minuse? Lebo taky je poker - v cash games vyhravas zhruba tak casto ako prehravas. V turnajoch prehravas ovela castejsie nez vyhravas. Znie ti to ako prijemna zabava? :)
no co uz, treba sa naucit nic si z toho nerobit inak nielen ze ta nebude bavit poker ale este aj zacnes z frustracie zle hrat
preco myslis ze borci co hrat vedia mozu byt na NL5000$ az 100.000$ v minuse? Lebo taky je poker - v cash games vyhravas zhruba tak casto ako prehravas. V turnajoch prehravas ovela castejsie nez vyhravas. Znie ti to ako prijemna zabava? :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon
jasne o tom to je, len mi zas nehovor ze ti je uplne jedno ci si 700 v pluse alebo v minuse taky flegmatik snad nie je nikto :-), ja hravam len turnaje v cash game som vacsinou prehraval za par minut to co som v turnajoch vyhral za niekolko hodin tak som s tym prestal :-), no zabava to je hlavne ked sa na mtt turnaji dostanes dost daleko je to aspon pre mna skvely pocit a potom este tiedolare ten pocit vylepsia :-), ale to sa stava tak kazdy 20.ty turnaj, keby som mal analyzovat svoju hru tak jedinou mojou velkou slabinou je ze ked zazijem zopar bad beatov (na P****Stars rozumej 15 :-) ) tak som taky nasraty ze prestanem rozmyslat a ani sa nedokazem prinutit prestat hrat a veselo si tiltujem a rozdavam dolare kadzdemu naokolo :-)
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: yegon
joco66: Keď budeš opäť nasratý po bad beatoch, daj vedieť a hlevna, kde hráš, rád si prisadnem:). Tiltujúci sponzor by sa mi z času na čas zišiel:-P
Ináč, možno to ani nie je herňou, ale proste je také obdobie, kedy pokerportálovcom nejako nesype. tak ako sypalo koncom roka (roy sa kvalifikoval na Prahu, myšiak vyhral nejakých 27k USD), tak teraz to zase sype niekde inde.
Ja tiež som v súčasnosti spokojný, ak deň ukončím na nule resp. ak vytvorím aspoň mierny zisk som celý happy:-D.
ale ono to určite zase prejde a budeme tu miesto sťažností čítať oslavné chorály na naše úspechy. Tak hlavne vydržať a nezabudnite, že poker je hlavne zábava a pokiaľ sa ním nikto z nás neživí a nie je od neho závislý, netreba to veľmi prežívať.*WALKMAN*
Ináč, možno to ani nie je herňou, ale proste je také obdobie, kedy pokerportálovcom nejako nesype. tak ako sypalo koncom roka (roy sa kvalifikoval na Prahu, myšiak vyhral nejakých 27k USD), tak teraz to zase sype niekde inde.
Ja tiež som v súčasnosti spokojný, ak deň ukončím na nule resp. ak vytvorím aspoň mierny zisk som celý happy:-D.
ale ono to určite zase prejde a budeme tu miesto sťažností čítať oslavné chorály na naše úspechy. Tak hlavne vydržať a nezabudnite, že poker je hlavne zábava a pokiaľ sa ním nikto z nás neživí a nie je od neho závislý, netreba to veľmi prežívať.*WALKMAN*
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
potrebujem radu
caute,
dal som si vybrat sekom po 1.krat peniaze s P****Stars. kedze moj osobnby ucet mam v Tatra Banke, tak v ich pobocke... presiel 1,5tyzdna a peniaze stale nemam na ucte. ma niekto podobnu skusenost? ak hej po akom case mu prisli peniaze na ucet. Vopred dakujem, kolegovia....:-)
dal som si vybrat sekom po 1.krat peniaze s P****Stars. kedze moj osobnby ucet mam v Tatra Banke, tak v ich pobocke... presiel 1,5tyzdna a peniaze stale nemam na ucte. ma niekto podobnu skusenost? ak hej po akom case mu prisli peniaze na ucet. Vopred dakujem, kolegovia....:-)
- eliman6666
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: sek
diky ti moc, tento ukon mam uz za sebou ide mi len o to, ze kolko cca to trva kym pridu peniaze na ucet.... mozno som spravil chybu a mal som ist priamo do Volksbank. co myslis???
- eliman6666
Re: Re: sek
ak ti prišiel šek z europy tak asi 4 týždne ak medzikontinálne až 3mesiace.pozri na stránkach banky kolko trvá prevod tam to je presne definované.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: sek
diky, pekne!
- eliman6666
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.