Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: este minam zbytok bankrollu ....nech sa poj...

Odoslaťod vlade 10 Feb 2008 07:28

lol, ten vyrok "cakal som nieco take na riveri uz takze ani som vela nebetoval na turne" nema chybu :-D:-D:-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: btw2:

Odoslaťod yegon 10 Feb 2008 08:26

no konecne, uz som zvedavy v teme ku ktorej herni sa objavia tvoje bad beaty o 2 mesiace ked zacnes znova hrat

btw to AK vs JQ nebol bad beat
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

JQ

Odoslaťod yegon 10 Feb 2008 09:54

asi mas vlciu tmu - JQ malo malo par + open ended straight draw - tazko mozes oznacit situaciu ked si len 60/40 favorit a prehras za bad beat

nemozem si pomoct musim ti odpisovat lebo si taky smiesny a zabavny a ja nemam nic lepsie na praci - povazujes sa za super hraca ktory prehrava len kvoli bad beatom pritom zjavne nepoznas ani zaklady hry, okrem toho tvoj slovnik stavebneho robotnika tiez nevyvolava zrovna dojem inteligencie
Obrázok používateľa
yegon

a este drobnost a necham ta na pokoji

Odoslaťod yegon 10 Feb 2008 10:01

- komentujem ruky co ludia postnu aby som im pomohol, nie kazdy postuje ruky kvoli tomu aby ostatnym ukazal aky je on strasne dobry len ma neuveritelnu smolu

- nezavidim ti, neviem preco by som mal

- Dagovi zavidim pretoze aj ja ako kazdy hrac snivam o uspechoch na velkych turnajoch ale jeho uspech mu doprajem, moj komentar bol k jeho vyuzitiu k propagovaniu pokroveho klubu a ani tam som nebol proti len som ho upozornil ze vo mne nevyvolava pocity ake by mal a teda nesplna ciele ktore by reklama mala mat - bolo to myslene ako konstruktivna kritika ktora mu mala pomoct zlepsit marketing a myslim ze som to vo svojom prispevku dostatocne objasnil
Obrázok používateľa
yegon

lizu...si v pcku..a mas smolu

Odoslaťod dexterXXL 10 Feb 2008 20:22

ale prijmi gratulaciu k tvojmu prvemu bankrotu :-))))
dopln prachy, ukludni sa a cerv sa obrati..
dexterXXL

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

yegon

Odoslaťod chipfeeder 10 Feb 2008 21:28

staci 50,1/49,9 a je to badbeat. ziadna ina hranica pre badbeat nejestvuje. badbeat je porazenie vyhodnejsej pozicie bez ohladu na hranicu pravdeodobnosti vyhry.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

lizu

Odoslaťod chipfeeder 10 Feb 2008 21:32

to je klasicky tilt, vyvaruj sa toho. ja som takto prehral 300 USD , ktore som krvopotne povyhraval v turnajoch na jedno posedenie.

odid vtedy od stola k frajerke alebo manzelke, ale minimalne 2 hodiny vtedy nehraj.

nechcem sa robit mudry, ale myslim si , ze tymto si presla drviva vacsina.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

si v pcku, rozumej si tam kde si teraz, cize..

Odoslaťod dexterXXL 11 Feb 2008 00:09

...na nule a nasrany :-)))
no ale inak som si vsimol ako sa zabavas pri tom pokri, posr..PS...hajz...kurv.kkti..a pod. ja ti poviem, vidno ze sa vies skutocne zabavat :-))))

btw. si mal deposit 6 USD a spravil si z nich 250 usd? iba z 6 usd? ..moment..si zacinal hrat a mal si na konte v kasine 6 USD?? are u sure?
dexterXXL

chipfeeder BADBEAT..

Odoslaťod dexterXXL 11 Feb 2008 00:15

kazda prehra ktoru si nemozes dovolit je "badbeat"... to je to co ta sere, videl si prachy na svojom konte a beng...nic, minus..pad, konec..zakaleny pohlad a la Lizu84 :-)))
dexterXXL

Tilt

Odoslaťod hulmazas2 11 Feb 2008 08:18

Ja som cez pokerstrategy dostal do Mansion 50 USD. Hrasl som solidne tight agressive, nie kazdy den a nie len v tejto herni, mam este ucet na Ultimatebet a TonyG. Ked hram tak hram+- 2hodinky, nemam cas ,praca je praca. no a k jadru veci. Vzhladom na vysku bankrollu som hral microlimty NL10 a za mesiac som urobil na Mansion z 50 USD 100. Bol som stastny, bol som rad az prisiel den D a to minuly tyzden, kedy som zistil ze moj bankroll management krachol. Zo 100USD som padol na 90...hovorim si skusim ich vyhrat spat...padol som na 80...70...60...presiel som na NL50...vysvihol sa na viac ako 80...a opat pad a to na 13USD , potom nejako som zdvojnasobil a skoncil na 30USD...Tilt som bol cely tyzden a nehral som vobec...az teraz v sobotu si hovorim, bud to vsetko prehram, alebo vyhram...NL25 a vyskriabal som sa na 81USD, fakt mi chodili neskutocne karty a to cele ani nie za hodinku...ale aj tak jednoznacne musim zlepsit moj bankroll management.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!