Poker Stars
Lizu84
Dost sa obavam, ze budem pri tebe iba hrach na stenu hadzat, ale skusim to:)
Skus sa trochu zamysliet. Si student, hravas najma freeroly a micro turnaje, a si tu agresivny a vulgarny na ludi, co su od teba ovela starsi, skusenejsi, maju v beznom zivote vlastne firmy, a v pokri maju odohratych par 10k ruk na solidnych limitoch a turnajoch? Napadlo ta niekedy, ze ked sem Yegon pise tak sa snazi o normalnu diskusiu, hlavne aby takych ako ty nieco naucil, a sam sa naucil od lepsich?
Skusim este inak. Ty o tom nevies, ale su na tomto fore ludia, co sa pokrom zivia. Skoro vzdy by ti napisali to co Yegon (len sa im nechce), a ty by si im tu vynadal, ze aki su dementi. Fakt ta nikdy nenapadlo, ze nemusis mat vzdy pravdu?
Tvoj problem (a mnohych dalsich tu) je, ze fakt o tom vies strasne malo a navyse to velmi prezivas. To co si tu postol naposledy ma byt badbeat??? To A bolo lepsie PF, lepsie na flope, teba trafilo na turne Q, malo si betol, jeho trafil river, pricom aj A by ta bilo... Aky badbeat, preboha? Tymto chces argumentovat, ze mas na PS nejaku smolu?
Skus sa trochu zamysliet. Si student, hravas najma freeroly a micro turnaje, a si tu agresivny a vulgarny na ludi, co su od teba ovela starsi, skusenejsi, maju v beznom zivote vlastne firmy, a v pokri maju odohratych par 10k ruk na solidnych limitoch a turnajoch? Napadlo ta niekedy, ze ked sem Yegon pise tak sa snazi o normalnu diskusiu, hlavne aby takych ako ty nieco naucil, a sam sa naucil od lepsich?
Skusim este inak. Ty o tom nevies, ale su na tomto fore ludia, co sa pokrom zivia. Skoro vzdy by ti napisali to co Yegon (len sa im nechce), a ty by si im tu vynadal, ze aki su dementi. Fakt ta nikdy nenapadlo, ze nemusis mat vzdy pravdu?
Tvoj problem (a mnohych dalsich tu) je, ze fakt o tom vies strasne malo a navyse to velmi prezivas. To co si tu postol naposledy ma byt badbeat??? To A bolo lepsie PF, lepsie na flope, teba trafilo na turne Q, malo si betol, jeho trafil river, pricom aj A by ta bilo... Aky badbeat, preboha? Tymto chces argumentovat, ze mas na PS nejaku smolu?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lizu84
Musim suhlasit zo 7castle, ma absolutnu pravdu. Sice o realne peniaze nehram dlho, cca par mesiacov, ale to co pises ty, ja zazivam kazdy den. Nikde tu nevypisujem, ake mam strasne badbeaty, kedze vacsina toho, co pises, nim zdaleka nie je. Ak zazijem naozaj nejaky suckout, tak sa na tom len pousmejem, pretoze ja som zle nezahral. Pri pokri treba mat kludny pristup, a ty tu utocis na kazdeho, kto ma iny nazor ako ty.
Nerozumiem hlavne dovod, preco utocis na yegona. Zo zaciatku, ked som zacinal hrat, tak mi jeho prispevky pomohli a naucil som sa z nich vcelku dost. Dodam, ze vacsinou by som zahral ruky podobne ako on, a este som v ziadnej herni nebol stratovy, ba naopak.
Nerozumiem hlavne dovod, preco utocis na yegona. Zo zaciatku, ked som zacinal hrat, tak mi jeho prispevky pomohli a naucil som sa z nich vcelku dost. Dodam, ze vacsinou by som zahral ruky podobne ako on, a este som v ziadnej herni nebol stratovy, ba naopak.
- emarsi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Lizu84
OK. Si proste najlepsi, mas vzdy pravdu, vsetko vies, lahko si ovladol vsetky tajomstva pokru, nemusis sa ucit od nikoho, ty si taky maly pokrovy sampionik, ktoremu len zle herne a brutalne badbeaty brania v tom, aby bol milionar.:-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
..lol to co je..
hlupak, nizke ego, maleho vtaka a este k tomu ani nevie hrat poker..ze kto? no predsa LIZU84 :-)))))
ja betujem, ty betujes vsetci betujeme, lizu prehrava :-))))))
ja betujem, ty betujes vsetci betujeme, lizu prehrava :-))))))
- dexterXXL
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ..lol to co je..
som za...pekne napisane...:-)...heh ja som jeden z tych luckerskych parchantov:-) cize pomlcime o tom co vsetko mi doslo a nemuselo:-D
AJ vs AA na A mi dosiel flush
99 vs AA turn 9
88 vs AA flop 8
A vs KK vs QQ flop 2 turn 2...nuhehe som lucker jak svina:-D
AJ vs AA na A mi dosiel flush
99 vs AA turn 9
88 vs AA flop 8
A vs KK vs QQ flop 2 turn 2...nuhehe som lucker jak svina:-D
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: ..lol to co je..
ta posledna hra si kazdy domysli ze som mal A2 :D
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: dalsi turnaj v haji :P
hehe, no ja neviem kedy sa uz poucis, tak to tam proste chodi :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Otazocka
Su to takzvane turnajove dolare, ziskas ich tak, ze ked vyhras kvalifikaciu na nejaky turnaj a odregistrujes sa z neho, tak dostanes buy in v tychto tournament dollars. Su zobrazene v cashierovi.
Tournament dollars nemozes vyberat, mozes ich len pouzit na vstup do turnajov alebo predat za priblizne 90 - 95% ich ceny
Tournament dollars nemozes vyberat, mozes ich len pouzit na vstup do turnajov alebo predat za priblizne 90 - 95% ich ceny
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
jedna ukazka aki slabi hraci hraju na P****Stars
aby sme zmenili temu z neprijemnych bad beatov, moze to super zahrat este horsie?
P****Stars Game #15272466811: Tournament #77364053, $6.00+$0.60 Hold'em No Limit - Level IV (50/100) - 2008/02/13 - 22:48:38 (ET)
Table '77364053 1' 6-max Seat #4 is the button
Seat 4: fisheatsshrk (2975 in chips)
Seat 5: joco66 (6025 in chips)
fisheatsshrk: posts small blind 50
joco66: posts big blind 100
*** HOLE CARDS ***
Dealt to joco66 [Ah 4h]
fisheatsshrk: raises 100 to 200
joco66: calls 100
*** FLOP *** [Ac 4s Ks]
joco66: checks
fisheatsshrk: bets 2775 and is all-in
joco66: calls 2775
*** TURN *** [Ac 4s Ks] [3d]
*** RIVER *** [Ac 4s Ks 3d] [8d]
*** SHOW DOWN ***
joco66: shows [Ah 4h] (two pair, Aces and Fours)
fisheatsshrk: shows [Kd Qc] (a pair of Kings)
fisheatsshrk said, "lucky ***"
joco66 collected 5950 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 5950 | Rake 0
Board [Ac 4s Ks 3d 8d]
Seat 4: fisheatsshrk (button) (small blind) showed [Kd Qc] and lost with a pair of Kings
Seat 5: joco66 (big blind) showed [Ah 4h] and won (5950) with two pair, Aces and Fours
P****Stars Game #15272466811: Tournament #77364053, $6.00+$0.60 Hold'em No Limit - Level IV (50/100) - 2008/02/13 - 22:48:38 (ET)
Table '77364053 1' 6-max Seat #4 is the button
Seat 4: fisheatsshrk (2975 in chips)
Seat 5: joco66 (6025 in chips)
fisheatsshrk: posts small blind 50
joco66: posts big blind 100
*** HOLE CARDS ***
Dealt to joco66 [Ah 4h]
fisheatsshrk: raises 100 to 200
joco66: calls 100
*** FLOP *** [Ac 4s Ks]
joco66: checks
fisheatsshrk: bets 2775 and is all-in
joco66: calls 2775
*** TURN *** [Ac 4s Ks] [3d]
*** RIVER *** [Ac 4s Ks 3d] [8d]
*** SHOW DOWN ***
joco66: shows [Ah 4h] (two pair, Aces and Fours)
fisheatsshrk: shows [Kd Qc] (a pair of Kings)
fisheatsshrk said, "lucky ***"
joco66 collected 5950 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 5950 | Rake 0
Board [Ac 4s Ks 3d 8d]
Seat 4: fisheatsshrk (button) (small blind) showed [Kd Qc] and lost with a pair of Kings
Seat 5: joco66 (big blind) showed [Ah 4h] and won (5950) with two pair, Aces and Fours
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.