KNIHA od Phila

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: KNIHA od Phila

Odoslaťod petardo 21 Jan 2009 10:29

APminer napísal:některe knihy jsou na internetu ke stažení zadara (v pdf) ;) něco jsem stahl, ale už nepamatuji odkud :lol2:
názvy:
play-poker-like-the-pros-phil-hellmuth-pdf.pdf
No Limit Hold´em Theory and Practice (david Sklansky, Ed Miller).pdf
harrington-vol-2encrypted.pdf
harrington-on-holdem-volume-1-strategic-play-dan-harinngton-.pdf
doyle-bronson-super-system-a-course-in-power-poker-doyle-bronson-texas-holdem.pdf :)

Nevedel by si to preposlat emailom? Nechcem zapinat torrenty ked mam na pc poker. Moj email je tasto100@gmail.com
Diky moc
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod APminer 21 Jan 2009 10:36

petardo napísal: Nevedel by si to preposlat emailom? Nechcem zapinat torrenty ked mam na pc poker. Moj email je tasto100@gmail.com Diky moc

asi ne kamo :( ma to od 7 do 33 mega, mas napsane presne nazvy, zadne torenty nepotrebujes, dej do google a ono ti to vyhodi ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod petardo 21 Jan 2009 11:30

Tuto knihu sa mi podarilo stiahnut.
Je to dobra kniha? Oplati sa nou zacat?
Doyle Brunson`s "Super System a Course In Power Poker"
Obrázok používateľa
petardo

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Viliond 22 Jan 2009 15:56

DAKUJEM VSETKYM za informacie. Pomohli ste mi co sa tyka mna po anglicky co to viem ale nieje to nic extra a tak by som mal asi viac s knihy v preklade.Ale ved uvidim ak nic SVK or CZE nenajdem asi budem nútený si precitat co to po Eng aspon sa zdokonalim :)
Este raz teda THX .... :Yahoo!:

Este ak mozem AKY MATE NAZOR NA PHILA? stretol som sa s vela nazormi tak ma to trosku zaujma... :-)
Viliond

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Viliond 22 Jan 2009 16:01

Sunwu napísal:ak si zaciatocnik, precitaj si Harringtona. Z toho kvanta pokrovej literatury, ktoru som cital, je toto pre zaciatocnika uplne najlepsie imo

co presne od herringtona?
Viliond

Odoslaťod Horsey7 22 Jan 2009 16:35

ak nevies dobre anglicky, tak lepsie spravis ak si budes prechadzat dostupne CZ/SK pokrove fora (Google najde) a popri tom hrat co najviac kludne o Play Money (nie realne $).

Inac som presvedceny, ze aj uplny zaciatocnik sa moze naucit zakladnu hru z citania komentarov k postnutym rukam na pokrovych forach

ak si pohodlny tak si toho Phila kup a budes mat za 10 EUR to co mas zadarmo na fore :) (ak si z BA tak ti ho mozem pozicat ak mas brutalny zaujem a nemas volnych 10 EUR)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod plantador 07 Máj 2011 12:24

Kazdy doporuci neco jineho. :-D Vsichni se ale shodnou, ze Phila ne. Ja osobne jsem cetl Phila a jeho Play poker like a pros, pak On-line poker od S. Chromeho a Hra za hrou od Hansena. Harringtona mam pujceneho a rozecteneho. A Phila fakt ne. Jestli jsi hodne na hrani na netu, zkus On-line poker, jestli zive turnaje, pak Hansena.
plantador

Založený: Apr 2011

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!