Sit 'n Go Strategy - Collin Moshman

Poker v TV, videá a streamy

Sit 'n Go Strategy - Collin Moshman

Odoslaťod igy94 26 Jan 2009 10:56

Objednaval tuto knihu niekto z amazonu? Kolko stoji dovoz na Slovensko?

Kód: Vybrať všetko
http://www.amazon.com/Sit-Go-Strategy-Collin-Moshman/dp/1880685396/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1232962161&sr=1-1
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: Sit 'n Go Strategy - Collin Moshman

Odoslaťod johnmirow 26 Jan 2009 12:29

neodporucam ti objednavat z Amazonu len jednu knihu ... postovne bude viac ako ta kniha ... ;)
ja bravam 3-5knih, vzdy som platil od $20 vyssie, aspon sa rozlozi ta suma na viacej knih a nepredrazi sa ti kniha ...
skus si najst este nieco, alebo skus najst niekoho, kto si objednava, a nech prilozi k svojej objednavke aj tvoju knihu ...
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod yegon 26 Jan 2009 13:05

tu knihu mozes mat aj zadarmo

vid

http://www.twoplustwo.com/bonus/

ja som ju ziskal cez ten paddypowerpoker a potrebne body som uhral za 2 dni
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod nelz0n 26 Jan 2009 13:38

Ked chcete tie twoplustwo knihy zadarmo najlepsi je asi everest ... deposit 50$ zahrat zopar ruk (tak 5 ) a vyber 51$ :) posles mail podla instrukcii a o par tyzdnov pride tych 5 knih ...

Mal som s tym len 2 problemy ...
1)v evereste mi nechcel prejst withdrawal lebo sa im nepozdavalo ze moja IP bola CZ a adresu som dal slovensku, tak som cez support musel vypisovat nahnevane maily a ze studujem v cechach ale trvaly pobyt mam na slovensku

2)kretenizmus colnikov na slovensku, ked som musel ukazat ze som za tie knihy nezaplatil ani korunu a preto nemam na to ani ziadnu fakturu ... ako ked som ukazoval colnikovi, ktory po anglicky nevedel ani slovo, stranku twoplustwo a prekladal mu odstavec o tom ze knihy dostanem zadarmo ako bonus :) ... proste hroza ... nakoniec som podpisal nejake cestne prehlasenie a dali mi to zadarmo ... dmncia
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod petardo 26 Jan 2009 15:11

nelz0n napísal:Ked chcete tie twoplustwo knihy zadarmo najlepsi je asi everest ... deposit 50$ zahrat zopar ruk (tak 5 ) a vyber 51$ :) posles mail podla instrukcii a o par tyzdnov pride tych 5 knih ...

Mal som s tym len 2 problemy ...
1)v evereste mi nechcel prejst withdrawal lebo sa im nepozdavalo ze moja IP bola CZ a adresu som dal slovensku, tak som cez support musel vypisovat nahnevane maily a ze studujem v cechach ale trvaly pobyt mam na slovensku

2)kretenizmus colnikov na slovensku, ked som musel ukazat ze som za tie knihy nezaplatil ani korunu a preto nemam na to ani ziadnu fakturu ... ako ked som ukazoval colnikovi, ktory po anglicky nevedel ani slovo, stranku twoplustwo a prekladal mu odstavec o tom ze knihy dostanem zadarmo ako bonus :) ... proste hroza ... nakoniec som podpisal nejake cestne prehlasenie a dali mi to zadarmo ... dmncia

Na tom Evereste netreba ziadne body nazbierat aby som dostal tie knihy?
Obrázok používateľa
petardo

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod nelz0n 26 Jan 2009 15:47

Myslim ze to tak bolo este pocas leta, bolo tam ze treba odohrat jednu raked hand...

Toto je aktualne zo stranky twoplustwo, nic sa nezmenilo

1. You must use the button or link above to go to the site to signup in order to be eligible for the free book offer. If you additionally list anyone as a referrer you will not be eligible for the books bonus.
2. You must use the bonus code above when signing up in order to be eligible for the extra Two Plus Two Forums $200 welcome bonus and the book bonus.
3. Effective February 29, 2008 a minimum deposit of $50 is required to be eligible for the Book Bonus
4. Real money games or the ability to make deposits are not offered to U.S. customers. The customer confirms that he/she is not located in any of these countries: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Estonia, Georgia, Israel, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Moldova, Romania, Russian Federation, Tajikistan, Taiwan, Turkmenistan, USA, Ukraine, Uzbekistan, Vietnam.
5. Free books are sent once you have signed up, made your first minimum deposit of $50, and played in real money games or tournaments. We receive this information from the site approximately twice a month so please be patient.
6. Books will be sent via standard (least cost) airmail within 45 days of your qualification.
Obrázok používateľa
nelz0n

Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod igy94 28 Jan 2009 11:35

kde v BA sa da kupit tato kniha? alebo nejaky SK online obchod? pozeral som na izumashop ale ne je tam...
Obrázok používateľa
igy94

Odoslaťod buschle 28 Jan 2009 11:46

amazon je v pohode, aj cenovo.. ja uz som odtial kupoval knihu. Najlacnejsie vidu knihy zo Stars z pointshopu , lebo dovoz je zdarma, len ta tam nie je
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod igy94 28 Jan 2009 12:33

johnmirow pisal ze postovne je drahsie jak kniha tak sa mi to nezda moc vyhodne :D
Obrázok používateľa
igy94

Odoslaťod johnmirow 28 Jan 2009 13:41

igy94 napísal:johnmirow pisal ze postovne je drahsie jak kniha tak sa mi to nezda moc vyhodne :D

jj ved kup naraz viac knih; potom je to postovne smiesne :);

edit: a pisal som o 3-5knihach, neviem ako to bude s postovnym pre jednu knihu :(

edit 2: ... http://www.amazon.com/gp/help/customer/ ... eId=596194 ...
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Ďalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!