Nova SICK training sajta?
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Nova SICK training sajta?
Prave som sa docital veci, paani : http://forumserver.twoplustwo.com/29/ne ... te-385347/
Phil Galfond, ktory sa radi do top3 online pros a durrrr si da radsej HU s Iveym ako s nim zaklada vlastnu traning site. Ma vela high-stakes kamaratov, takze to moze byt casom velmi zaujimave .
Takze ako si to rozdelime a kedy im to tam pojdeme vsetko stiahnut?
http://www.bluefirepoker.com/
Phil Galfond, ktory sa radi do top3 online pros a durrrr si da radsej HU s Iveym ako s nim zaklada vlastnu traning site. Ma vela high-stakes kamaratov, takze to moze byt casom velmi zaujimave .
Takze ako si to rozdelime a kedy im to tam pojdeme vsetko stiahnut?
http://www.bluefirepoker.com/
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Nova SICK training sajta?
uz nas s yegonom kontaktovali
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:uz nas s yegonom kontaktovali
som myslel, ze to mala byt pokrova a nie horrorova sajta
mna kontaktovali tiez, ja natacam svoje session a posielam ich kandidatom na coaching, ak to preziju, mozu ist dalej .. hadaj, preco je tam tak malo coachov zatial
-
Zatim jen 8 videi, ale postupne urcite zacnou hodne pribyvat. Urcite si zaplatim
Phil Galfond
Phil Galfond
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
mysak napísal:Zatim jen 8 videi, ale postupne urcite zacnou hodne pribyvat. Urcite si zaplatim
Phil Galfond
potom kludne stiahni a napis PM
-
mne staci obrazok phila galfonda na ploche
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
videl som jedno jeho video na CR a bolo SUPER
edit: samoleus je tiez borec
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:videl som jedno jeho video na CR a bolo SUPER
jj, rozhodne to treba sosnut od nich niekedy, i ked Galfond ma robit nejake 4-6 mesacne, takze tak 1/2 roka mame cas
-
Ja som si vsimol, ze maju nejaku minikolaboraciu s deucescracked, seria sa vola PLO a vychadza aj na bluefirepoker aj na deucescracked...
"Deucescracked Exec. Producer Whitelime and Blue Fire Poker Founder/WSOP Bracelet Winner Phil Galfond (OMGClayAiken, AKA Jman28) collaborate in this Pot Limit Omaha series. Jman has taken Whitelime under his tutelage in the world of PLO."
"Whitelime and Jman28 kick off their exciting new collaborative series with a 4 tabling video in which they review Whitelime's play at $5/10 PLO."
"Deucescracked Exec. Producer Whitelime and Blue Fire Poker Founder/WSOP Bracelet Winner Phil Galfond (OMGClayAiken, AKA Jman28) collaborate in this Pot Limit Omaha series. Jman has taken Whitelime under his tutelage in the world of PLO."
"Whitelime and Jman28 kick off their exciting new collaborative series with a 4 tabling video in which they review Whitelime's play at $5/10 PLO."
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.