No Limit Holdem Online 6max Cash Game – 2. časť

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

No Limit Holdem Online 6max Cash Game – 2. časť

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: No Limit Holdem Online 6max Cash Game – 2. časť

2. Bankroll management Ako získať peniaze na hranie CG? Ak začíname s hraním pokru najlepšia cesta bude  hraním freerollov . http://www.pokerportal.info/poker-freeroll/Tu vidíme, že je možné hrať freerolly prakticky nepretržite. Príkladom nám môžu byť aj svetovo známe mladé pokrové osobnosti o ktorých je známe, že si svoj BR vybudovali od 0 a začínali práve hraním freerollov. Ak sa nám do hrania freerollov nechce ostáva nám druhá  alternatíva a to je depozit .   CG Bankroll Management Štandardom Bankroll managementu (BRM) pri Cash game je približne 30-40 Buyinov (BI). Z toho vyplýva, že ak budeme chodiť k stolom s  maximálnym 100BB stackom, tak  na hranie daného limitu potrebujeme  3000-4000BB. Tento štandard je však len  ikona, je dobré si ho prispôsobiť pre vlastné potreby.Tento svoj prisôsobený BRM je potom potreba striktne dodržiavať a výlety do vyšších limitov (stakes) v čase keď sa nám nedarí typu „idem to nahrať späť na vyšší limit “   je krok k “našej záhube“.Sú hráči, ktorým stačí na vyhrávanie na danom limite aj 20BI, ale väčšinou ide o Grinderov (hrač ktorý daný limit poráža “ľavou zadnou”, má schopnosti hrať vyšší limit, ale uprednostňuje bezpečné vyhrávanie, či už kôli isto zarobeným peniazom, alebo extrémne bezpečnému BRM...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: No Limit Holdem Online 6max Cash Game – 2. časť

Odoslaťod 1zart1 29 Jan 2009 19:13

Pekny clanok Stanley. Nebolo by vsak dobre pokracovat v preklade knihy o hre na NLH 6-max stoloch?
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod buschle 29 Jan 2009 21:16

btw tento stanley som ja :) a nerozumiem tvojej otazke :)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod 1zart1 29 Jan 2009 21:19

buschle napísal:btw tento stanley som ja :) a nerozumiem tvojej otazke :)

Aha, myslel som , ze si iny Stanley, to preto....tak prepac.... :shock:
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!