Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod Renegade 27 Jan 2009 21:57

j0jiii napísal:
Renegade napísal:chlapec si buduje bankroll :lol2: tiez som ho videl somrovat asi na troch forach :bad:

Ale ide aj o to ked by ich teraz niekto seriozne ziadal aby dostal napr. ten bonus urcite sa mu sa mu nedostane kladej odpovedi, ale iba vysmechu "taky jeden ako ty tu uz bol minule..."

To som ako zle reagoval, na somraka :shock: nechapem co si myslel ..."taky jeden ako ty tu uz bol minule..."
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod buschle 27 Jan 2009 22:11

btw to aby sa mu clearoval po 50tkach v usd FT by musel clearovat 500usd bonus :) ... a to asi taky žochár tazko clearuje. :lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod WolfiKxx 31 Jan 2009 08:36

mala otazocka videl som yegonove video z full tiltu a taky skin kariet jaky tam mal sa mi pacil kde sa to da nastavit ? alebo musim nieco stahovat ? :P****Stars:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

zrusenie uctu

Odoslaťod Alenka987 05 Feb 2009 14:51

zdravim prosim o nejake info ako sa da zrusit ucet dik
Alenka987

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Luucifer 07 Feb 2009 18:24

Napis na support ;)
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod Barin 07 Feb 2009 18:53

Zrusenie uctu pripada do uvahy iba ak si na nom este nemal/a ziadne real prasule. Ak to chces zrusit kvoli rakebacku tak zopar ludom uz ponukali rakeback aj na existujuci ucet ale predpokladam, ze musis dost aktivne hrat.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Feb 2009 18:57

jj, ja som sa pytal na zrusenie uctu a neslo to .. ak by som si zalozil novy na rovnake meno, tak mi zrusia novy zevraj .. Barin ma pravdu - ponukali RB nejakym grinderom (aspon co som videl na 2+2) a po par tyzdnoch dostali, len tie podmienky nepoznam
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 10 Feb 2009 11:29

Dobrý den XY,

Děkujeme, že kontaktujete Full Tilt Poker.

Existuje skupina hráčů, kteří nejsou spojeni s affiliate, a byly připojeni k affiliate 'rakebackpros'.

Důvodem, proč jsme nebyli schopni dát Vaše jméno na tento list hráčů je, že jste již spojen s jiným affiliate. Bylo by v rozporu s dohodou s našimi affiliate, přesunout hráče z jednoho affiliate na jiný affiliate.

Jako formu kompenzace, vzhledem ke skutečnosti, že váš affiliate nenabízí rakeback, jsme Vás přidali na seznam pro nadcházející bonusové akce. ich bonusove akcie su -EV

Děkujeme, za pochopení a pokud byste měl jakýkoli další dotaz nebo připomínku, neváhejte a kontaktujte nás.

Hodně štěstí u hracích stolů v inej herni a pěkný den Vám přeje

Rudolf
Full Tilt Poker Support
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod barth3z 13 Feb 2009 16:25

hosi da sa niekde nastavit aby sa pri ukonceni turnaja ( sng ) nezobrazovalo lobby plus dalsie okno kde je to dane sng mi to tam vyskakuje jak ... nie zeby som hral vela table, len 4, ale dost mi to leze na city
barth3z

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 13 Feb 2009 16:43

barth3z napísal:hosi da sa niekde nastavit aby sa pri ukonceni turnaja ( sng ) nezobrazovalo lobby plus dalsie okno kde je to dane sng mi to tam vyskakuje jak ... nie zeby som hral vela table, len 4, ale dost mi to leze na city

-asi neda,je to snad jedina chybicka krasy ich super softu
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!