Poker Stars
Re: Re: Re: nezabrali :)
hrac mel A9s
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
PS
Ja sa k mojej tyzdnovej serii prehier na PS uz radsej ani nevyjadrujem. Nedari sa ani v SnG ani v CG, dal som si na odreagovanie nizkolimitnu PL Omahu a aj tam som natrafil na takych pakov, ktorych po super trafenom flope nie a nie vyhnat z hry pot stavkou. Clovek sa nestaci divit.
Takisto uz ani neratam postuky, ktore superom s nicim dosli proti mojim parom a prehry s AK proti A9 a mensie, ked vzdy trafia so spodnou par alebo im dojde postupka radsej tiez ne. A samozrejme, ze naoplatku su superove AK proti mojim JJ alebo QQ neporazitelne a vzdy im to tam pekne doskace. Vsetko si to evidujem.
Som bol s touto hernou velmi spokojny ale zas a znova mi potvrdzuje, ze je lucker friendly.
A este jedna otazka... Uz som sa to pri jednej mojej partii pytal, no opytam sa este raz. Aj vy mate take skusenosti, ze ked v nejakom multitable turnaji skoncite vysoko, tak potom nasleduje seria nezmyselnych prehier?
Takisto uz ani neratam postuky, ktore superom s nicim dosli proti mojim parom a prehry s AK proti A9 a mensie, ked vzdy trafia so spodnou par alebo im dojde postupka radsej tiez ne. A samozrejme, ze naoplatku su superove AK proti mojim JJ alebo QQ neporazitelne a vzdy im to tam pekne doskace. Vsetko si to evidujem.
Som bol s touto hernou velmi spokojny ale zas a znova mi potvrdzuje, ze je lucker friendly.
A este jedna otazka... Uz som sa to pri jednej mojej partii pytal, no opytam sa este raz. Aj vy mate take skusenosti, ze ked v nejakom multitable turnaji skoncite vysoko, tak potom nasleduje seria nezmyselnych prehier?
-
Pepi - Príspevky: 798
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
...este jeden postreh
kdesi som cital o hot streaks. V tom clanku pisali, ze ked vyhras nejaku partiu a v nej velky pot, treba ist do dalsej hry s hocicim...
Odporucam skusit si to na PS. :-)
Mne sa pravidelne stava, ze ked vyhram vacsiu partiu a potom dostanem pocket ako QQ, KK a AA a pred flopom zo strednej pozicie navysim 4-5xBB, tak ma minimalne 3 somarikovia dorovnaju a k tomu zvacsa dojde este scary flop. Jednoducho neuveria a dorovnavaju s nicim. Radsej z hry hned vycuvam a potom ked obcas dojde k showdownu tak vidim ako debo s nicim mal uz po flope nuts. A toto sa stava pravidelne ci uz v CG alebo turnajoch. Ked sa clovek nechce vzdat silnej ruky, tak vacsinou na tychto partiach hned prehra vsetko alebo min. zisk z predoslej partie.
Odporucam skusit si to na PS. :-)
Mne sa pravidelne stava, ze ked vyhram vacsiu partiu a potom dostanem pocket ako QQ, KK a AA a pred flopom zo strednej pozicie navysim 4-5xBB, tak ma minimalne 3 somarikovia dorovnaju a k tomu zvacsa dojde este scary flop. Jednoducho neuveria a dorovnavaju s nicim. Radsej z hry hned vycuvam a potom ked obcas dojde k showdownu tak vidim ako debo s nicim mal uz po flope nuts. A toto sa stava pravidelne ci uz v CG alebo turnajoch. Ked sa clovek nechce vzdat silnej ruky, tak vacsinou na tychto partiach hned prehra vsetko alebo min. zisk z predoslej partie.
-
moje prvni hra na PS
Zaregistroval jsem se někdy v průběhu léta 2007, vložil prních 10$ a dal si 1$ MT SnG , myslim to s 45 hraci . Po nejake dobe jsem se dozvedel , ze musim odjet (cca jeste 20 hracu) . rikal jsem si dam allin at to ukocime. Nepamatuju si presne s cim neco jako 7,5 , ale co se nestalo prisel mne flop 7,7,5 . A tak to pokracovalo az do prniho mista . Nakonec jsem vyhral 14$ naprosto neprofesionalni hrou. Muzete se podivat , pokud vim tak je tato herna trackovana je to bod nickem m42orion , nekdy z leta. Je skoda , ze jsem si neukladal historii :-) . Kazdopadne to byl muj prvni a taky posledni uspech na MT SnG na PS .
- VooDooMaster
- Založený: Mar 2007
Re: aspon ze tak
"parada ...druha 50 $ sla na expekt a z 50 je 135 $ ...uff"
pekne, ake si hral blindy? NL10 to asi nebol:-)
pekne, ake si hral blindy? NL10 to asi nebol:-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
VooDooMaster
Tak take nieco ja som zazil tiez, ale ako porazeny :-) Tuto partiu som pridal aj tu:
http://www.pokerportal.info/pokrova-partia/242/...ked-to-nejde-tak-to-nejde-:-)
...na konci linku to zobrazi smajlika. Je treba to nakopirovat aj s tym smajlom, ked to neokopiruje, tak dopisat ":-)"
http://www.pokerportal.info/pokrova-partia/242/...ked-to-nejde-tak-to-nejde-:-)
...na konci linku to zobrazi smajlika. Je treba to nakopirovat aj s tym smajlom, ked to neokopiruje, tak dopisat ":-)"
-
No co mi dnes zase PS povyvadzal...
Uz dva tyzdne nie som schopny vyhrat jeden obycajny 5$ SnG. Neverim, ze toto je zhoda nahod. Vzdy si pocas turnaja vybudujem slusny stack, casto som aj chipleader no a potom sa na mne nabalia shorstackovia, co hraju s haluzami. Prehry s KK vs. 99 a pod. su na dennom poriadku, nehovoriac o tom, ze ked som shortstack, tak moje stredne pary v all-in porazaju postupky, ked ma niekto dorovna s Ax. Moje AK nevyhralo all-in uz ani nepamatam. Ale superove AK ma poraza pravidelne. Toto mi robil pred casom full tilt a preto som tam prestal hrat. Dohrajem bonus aj na PS a koncim. To tu nie je normalna herna?
-
Re: No co mi dnes zase PS povyvadzal...
co dnes donkovia vyvadzali na PS to uz je sila vypadol som z 20k garasnted turnaja proti rukam 10,4 a 9,6 all in pred flopom :-D:-D:-D, prvy som este prezil druhy uz nie*THUMBS UP*
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.