Wifi?

Príspevky zo starej diskusie

Wifi?

Odoslaťod pokerprofik 04 Feb 2009 23:48

Ahojte. Mam takyto problem a dufam ze mi niekto z Vas pomoze. :wall:
Pred 2ma tyzdnami som si kupil new Notebook Acer 5230. V dome mam wifi signal cize som bez kabla. No moj problem je v tom ze vsetko slape tak ako ma ale akokeby naschval mi nejde to najdolezitejsie zo vsetkeho POKER. :shock: Nechapem tomu ,,, Ked hram tak mi to akokeby chvilkovo vypadavalo. Cize rozdaju sa karty a na 5sekund mi to zmrzne.. NO proste je to nehratelne.. Uz som 3 krat preinstaloval windows. Prekonfiguroval vsetky nastavenia ktore suvisia so sietou a s WIFi ale stale to robi.. som zufaly neviem co stym je. Signal wifi je dobry. Kamaratovi to frci u mna bez problemov. Jedine vtedy mi to neseka ked sa hodim na kabel. Ak ste mali niekto podobny problem alebo viete ako tento problem odstranit budem Vam velmi vdacny ak mi pomozete. :poklona:

pre info. Mam windows XP servis pack 3
vo wifi siganli nehladajete problem ;)

thanks all :Bravo:
pokerprofik

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Wifi?

Odoslaťod vlade 05 Feb 2009 00:14

Mam tiez v byte wifi, tiez winXP SP3 a vsetko je v pohode, nemoze to byt tym ze sa ti na to wifi pripaja niekto cudzi?

Skus pingnut hernu s wifi a cez kabel ci je to to iste.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pokerprofik 05 Feb 2009 00:22

vlade napísal:Mam tiez v byte wifi, tiez winXP SP3 a vsetko je v pohode, nemoze to byt tym ze sa ti na to wifi pripaja niekto cudzi?

Skus pingnut hernu s wifi a cez kabel ci je to to iste.

ahoj, dik ze ces pomoct. No ano wifi pouziva este moj brat, ked si prepnem na kabel tak to ide. Len zas u kamarata ked som bol tak mi to slo v pohode wifina, som z toho mimo. Skusal som hrat aj na inych heriniach a ten isty problem. Neviem ci ten wifi prijmac co mam v notebooku ci prijma dobre ten signal co vysiela router.
pokerprofik

Odoslaťod spooky 05 Feb 2009 01:34

no kedze cez kabel ti to doma ide a predpokladam ze stale vyuzivas ten isty router na obe pripojenia .. chyba bude niekde v tom wifi spojeni, resp wifi adapteri, signale, komunikacii driveroch tazko povedat.

pozri teda ci pouzivas stale tu istu gateway, IP zistis v ipconfig nastaveniach, a vyskusaj neustale pingat gateway(ping IP -t) pri pripojeni cez kabel a pri pripojeni cez wifi, mozes subezne pingat napr. aj www.google.com ak nevies IP adresy serverov poker herni. Ak potrebujes helfnut ako to takto cele checknut daj vediet
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod buschle 05 Feb 2009 07:30

Mas wifi povolenu len na MACadresu tvojho notebooku ? Lebo na dobry router sa ti pripoji aj cely Panelak 8-)

ako ti tu uz radili skus porovnat pingy cez router a cez kabel a aj si zisti ci nemas nejaku vadnu download/upload rychlost cez tu wifi oproti kablu. Ci neni posaha antena v notebooku zistis asi len jedine nejakym inym kamaratovym notebookom.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod pokerprofik 07 Feb 2009 12:15

spooky napísal:no kedze cez kabel ti to doma ide a predpokladam ze stale vyuzivas ten isty router na obe pripojenia .. chyba bude niekde v tom wifi spojeni, resp wifi adapteri, signale, komunikacii driveroch tazko povedat.

pozri teda ci pouzivas stale tu istu gateway, IP zistis v ipconfig nastaveniach, a vyskusaj neustale pingat gateway(ping IP -t) pri pripojeni cez kabel a pri pripojeni cez wifi, mozes subezne pingat napr. aj http://www.google.com ak nevies IP adresy serverov poker herni. Ak potrebujes helfnut ako to takto cele checknut daj vediet

pre istotu ak necitas sukromne spravy.P
Nazdar. Pridaval som prednedavnom tu temu Wifi.O ozaval si sa mi ze si mi ochotny pomoct. Bol by som velmi rad keby si mi skusil niako pomoct. ak by si mi mal na mna cas a nervy, pretoze nie som niaky hacker. Ak by si si namna nasiel cas tak sa mi prosim ta ozvy moje icq. 409641569 diki moc :good:
pokerprofik

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!