Ako to spravit ?
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Ako to spravit ?
Zdravim,na pokerstrategy som spravil kviz.na titanpoker mi poslalo tych 50dolarov lenze ja si ich chcem depositnut najlepsie na moneybookers a potom to hodit na P****Stars.lenze ked chcem depositnut peniaze z titanpokru cez moneybookers tak mi pise ze si ich mzem vybrat ak si na titanpoker hodim nejake peniaze.ako to mam spravit ? alebo ak mi niekto na PS vie dat tych 50dolarov a ja mu na ucet na titanpokeri poslem tie peniaze.. tnx
- 9Imike9
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ako to spravit ?
Mas v podmienkas, ze najprv musis tie peniaze clearnut, to znamena nazbierat urcity pocet bodov. Potom musis vlozit z MB par dolarov, aby sa spojili tvoj account s MB a potom mozes vsetko vybrat.
Keby to islo tak jednoducho, ako si myslis, tak si vyberies na MB peniaze a posles do banky. $50 zadarmo bez hrania .. nie je zle .
Ked si chcel na PS, mal si si ich nechat poslat na PS a nie na Titan .
Keby to islo tak jednoducho, ako si myslis, tak si vyberies na MB peniaze a posles do banky. $50 zadarmo bez hrania .. nie je zle .
Ked si chcel na PS, mal si si ich nechat poslat na PS a nie na Titan .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
pretoze som si to neposlal na PS kedze tam uz mam ucet
- 9Imike9
9Imike9 napísal:pretoze som si to neposlal na PS kedze tam uz mam ucet
naco mas rodinnych prislusnikov/priatelku? na viac uctov predsa
no kazdopadne takto Ti zostava jedine to poctivo clearnut ... na vyber tych $50 potrebujes nahrat 2500 bodov
http://www.pokerstrategy.com/forum/thre ... adid=15751
Titan teraz menil VIP program, takze mozno sa to zmenilo a zabudli updatnut FAQ.
-
vidis, to ma nenapadlo . ty nemas ucet na titanpokri ? ze by si mi hodil na PS 50dolacov a ja na titanpoker zas tebe cez player transfer.
- 9Imike9
9Imike9 napísal:vidis, to ma nenapadlo . ty nemas ucet na titanpokri ? ze by si mi hodil na PS 50dolacov a ja na titanpoker zas tebe cez player transfer.
cez player transfer mi to posles tazko, pretoze kym to neclearnes, nejde to posielat .. da sa to preniest cez HU, ale to je proti podmienkam a ja na PS ani nehravam
-
mas icq ? ze by sme sa tam porozpravali ? moje icq: 405817927
- 9Imike9
a nestaci ekd si cez moneybookers hodim napriklad 20€ na titan a potom vsetko vyberiem ?
- 9Imike9
Precitaj si ten link, co som Ti poslal, prosim Ta. Mas tam odpovede. Nevymyslaj a hraj alebo si najdi niekoho s uctami na iPokri a PS, ktoremu sa chce risknut presunut Tvoj kapital cez HU.
-
dzejkej napísal:Precitaj si ten link, co som Ti poslal, prosim Ta. Mas tam odpovede. Nevymyslaj a hraj alebo si najdi niekoho s uctami na iPokri a PS, ktoremu sa chce risknut presunut Tvoj kapital cez HU.
-je to riskantne a moze to viest k zablokovaniu oboch uctov
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.