pokertracker vs U***et
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
pokertracker vs U***et
Prosim pomoc panove s pokertrackerom a U***et.
Co nastavit v pokertrackeri a tak isto v U***et aby mi to slo.
Nejak som strateny, v takom titanpokri ci P****Stars to rozbeham bez problemov no tu neviem.
Prvym mojim problemom je ako ulozim hand history ak to necem ukladat kazdu chvilu rucne a potom ako to dostanem do pokertrackeru. Chcem vsetky zarobene peniazky prehodit tam a zacat tam dalej budovat svoj bankroll len kym toto nedoriesim tak zatial stagnujem ). Rozmyslam som este nad bwinom ale ked nieje ziadny vstupny bonus co by potesil tak neviem
Vdaka
Co nastavit v pokertrackeri a tak isto v U***et aby mi to slo.
Nejak som strateny, v takom titanpokri ci P****Stars to rozbeham bez problemov no tu neviem.
Prvym mojim problemom je ako ulozim hand history ak to necem ukladat kazdu chvilu rucne a potom ako to dostanem do pokertrackeru. Chcem vsetky zarobene peniazky prehodit tam a zacat tam dalej budovat svoj bankroll len kym toto nedoriesim tak zatial stagnujem ). Rozmyslam som este nad bwinom ale ked nieje ziadny vstupny bonus co by potesil tak neviem
Vdaka
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Re: pokertracker vs U***et
PT3 netrackuje microgaming a teda aj U***et, iba PT2
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
na U***et potrebujes holdem manager => www.holdemmanager.net
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
obivano Tower gaming je ta ista siet ako B**n a vstupny bonus si mozes vybrat podla toho ktory ti vyhovuje... , clearuje sa po castiach.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Mnooo tak pozrem ten holdem manager mnoo :/. nemaju niekde ci nejdu robit na microgaming pt3?
Aj ten tower
Aj ten tower
-
skus ten Holdem manager..imo je very good a hlavne mi za 3 mes. nepadol co sa o PT3 asi neda povedat
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Tak a kua, kamos mi sel vlozit prachy na U***et a ja si to nevsiml ze tam nejde z ineho ako svojho uctu a banned :/
-
obivano napísal:Tak a kua, kamos mi sel vlozit prachy na U***et a ja si to nevsiml ze tam nejde z ineho ako svojho uctu a banned :/
hehe ja som takto chcel poslat z mojej visa karty kamosovi lowe na party poker a blokli mi ucet... vraj bol pokus o zneuzitie karty... potom som musel vypisovat na support aby mi otvorili ucet...
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
no na druhu stranu na to aby niekto mohol ukradnut peniaze potrebuje vediet aj heslo na MB, lebo moze vybrat peniaze z herne len na zaregistrovany MB.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Uz sa len dockat kedy sa uracia odpisat..
Skoda ze tam nieje online support ako na titane :/
Skoda ze tam nieje online support ako na titane :/
-
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.