ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
jo pozname , tento mesiac si aj uzivam , hlavne coinflipy ma absolutne nedrzia.
Ale neboj sa na konci roka to bude o tom kdo hra lepsie "sach"
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:jo pozname , tento mesiac si aj uzivam , hlavne coinflipy ma absolutne nedrzia.
Tiez to nejdem uplne idealne s hodmi mincou, takze treba nieco urobit s tym sachom. Asi do svojho blogu poslem nejake linky o otvoreniach, koncovkach a tak, aby sme si zlepsili BB/100 .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kedze zajtra mam vynimocne volno tak som si dal dnes Sunday Million a hned som vyfasoval jedneho z P****Stars PRO ku stolu a.k.a. Victora Ramdina
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:Kedze zajtra mam vynimocne volno tak som si dal dnes Sunday Million a hned som vyfasoval jedneho z P****Stars PRO ku stolu a.k.a. Victora Ramdina
Tak stackni tu fishku a sup ho na final table .
-
Turnaje sucks, out KK vs AK Dalsiu celebritu mi dali na stol Vanessu Rousso ci jak sa pise, malo platne, Eso insta vo flope
- ferkan
ty si lama to nevies vyhrat ani s posratym KK? a toto si hovori pokrovy hrac, hanba
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
heh ja viem hamba mi Minule sa mi podarilo s KK v turnaji flopnut full a aj tak nevyhrat
- ferkan
Dakujem pokerportalu ze uci ludi even-huntovat
Tak uz davnejsie som nepostoval, povedal som si ze sa polepsim
Kratka rekaputilacia poslednych tyzdnov :
V januari huge downswing na NL200, nieco ako 15-20 BI naozaj sick, takze som sa pekne poslusne pokorne vratil na NL100
Napriek tomu ze ten downswing bol naozaj neprijemny mam pocit ze po nom hram lepsie, disciplinovanejsie a odolnejsie
Holt nenadarmo sa hovori co ta nezabije to ta posilni
Vo februari to zatial celkom ide... Zacal som huge heaterom po 10k rukach som mal asi 20BB/100... Cakal som kedy sa to zacne ukludnovat a uz sa aj zacalo, posledne dni sa motam okolo even
Dnesna session ako uz nadpis napovedal bola v znameni nahanania breakeven
Zo zaciatku som hral az 9 stolov, a lietalo to tam hlava-nehlava, set over set, overpar vs dva pary etc... Podstatnu cast session som uz dohraval klasicky na 6-7 stoloch, radsej uz nebudem experimentovat s vacsim poctom stolov Mozno som paranoidny ale nikdy mi vtedy nejde a pozitok z hry tiez bohvieco neni hlavne ked nestihnem niekde AA a podobne
Tak uz davnejsie som nepostoval, povedal som si ze sa polepsim
Kratka rekaputilacia poslednych tyzdnov :
V januari huge downswing na NL200, nieco ako 15-20 BI naozaj sick, takze som sa pekne poslusne pokorne vratil na NL100
Napriek tomu ze ten downswing bol naozaj neprijemny mam pocit ze po nom hram lepsie, disciplinovanejsie a odolnejsie
Holt nenadarmo sa hovori co ta nezabije to ta posilni
Vo februari to zatial celkom ide... Zacal som huge heaterom po 10k rukach som mal asi 20BB/100... Cakal som kedy sa to zacne ukludnovat a uz sa aj zacalo, posledne dni sa motam okolo even
Dnesna session ako uz nadpis napovedal bola v znameni nahanania breakeven
Zo zaciatku som hral az 9 stolov, a lietalo to tam hlava-nehlava, set over set, overpar vs dva pary etc... Podstatnu cast session som uz dohraval klasicky na 6-7 stoloch, radsej uz nebudem experimentovat s vacsim poctom stolov Mozno som paranoidny ale nikdy mi vtedy nejde a pozitok z hry tiez bohvieco neni hlavne ked nestihnem niekde AA a podobne
- ferkan
Tak to gratulujem k tomu heateru. Kolko stolov si hral pocas svojho 20 bb/100 obdobia? Nechapem, ako sa da hrat tolko stolov na NL100+. To mi pripomina ze som niekde zazrel Anskeho video, kde 9 tabloval 25/50 .
-
..tiez som dnes nahanal even, sice som ho uplne nedohnal ale s -4BI na -2/3BI je tiez good. Inak 9 stolov na SH..sick, ved to musis zapnut nejakeho autopilota, ked nemas ani sekundu casu na rozmyslanie
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.