Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod buschle 11 Feb 2009 12:54

sprav si konto moneybookers , presne koli tomuto a potom aj vyberom.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod 0x 11 Feb 2009 12:59

Presne. Kdyz si vybiram nejaky penize z herny, zvlast pokud je s nima spatna domluva, tak vzdycky na MB a odtud na BÚ. Penize jsou na ucte asi do 2 dnů. Minusem je snad jenom 50Kč poplatek.
Obrázok používateľa
0x

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Miro 11 Feb 2009 13:31

Chcem sa regnut na Stars, ponukaju nieco ine ako $50 bonus pri prvom vklade? Ako to je u nich s rakebackom? U ziadneho poskytovatela rakebacku som nenasiel moznost prihlasit sa cez nich na Stars.
Miro

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod 0x 11 Feb 2009 13:36

Jj maj First Deposit bonus, kterej se dá dobre clearnout.
Obrázok používateľa
0x

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 11 Feb 2009 13:47

Miro napísal:Chcem sa regnut na Stars, ponukaju nieco ine ako $50 bonus pri prvom vklade? Ako to je u nich s rakebackom? U ziadneho poskytovatela rakebacku som nenasiel moznost prihlasit sa cez nich na Stars.

Stars neponuka rb cez ziadny affilate , rb mas len formou penaznych balickov ktore si kupujes za nahrane body. Druha moznost je hrat za body kvalifikacie do turnajov a potom vyhrane BI odregistrovat a ziskat tak TS dolare.. ktore sa daju predat za 98% ceny napriklad cez liquidpoker, alebo za 100% ak napises 7castlovi :D Nevyhoda je ze stracas pri tom cas.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod Miro 11 Feb 2009 14:14

buschle napísal:
Miro napísal:Chcem sa regnut na Stars, ponukaju nieco ine ako $50 bonus pri prvom vklade? Ako to je u nich s rakebackom? U ziadneho poskytovatela rakebacku som nenasiel moznost prihlasit sa cez nich na Stars.

Stars neponuka rb cez ziadny affilate , rb mas len formou penaznych balickov ktore si kupujes za nahrane body. Druha moznost je hrat za body kvalifikacie do turnajov a potom vyhrane BI odregistrovat a ziskat tak TS dolare.. ktore sa daju predat za 98% ceny napriklad cez liquidpoker, alebo za 100% ak napises 7castlovi :D Nevyhoda je ze stracas pri tom cas.

Chcem presunut cast brollu (cca 30xBI na NL25) do niektorej z TOP herni. Uvazoval som medzi Stars, F****Tilt alebo Party. Neviem rozhodnut kam. Na Stars je najvacsi traffic, F****Tilt zas ma 27% Rakeback ale aj lepsich hracov. Niekde som cital porovnanie Stars a Fulltiltu a o chlp lepsie z toho vysiel F****Tilt. Nemyslim ze by medzi nimi bol nejaky podstatny rozdiel, ale ak mi poradis tak budem rad. ;)
Miro

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod buschle 11 Feb 2009 14:44

ja by som bral jednoznacne F****Tilt , lebo pozeral som stoly a da sa vybrat krasne na nl25 su tam aj 45+ Vpip stoly. A ten rakeback 27% na fulltite , ktory sa da vybavit stars nema ani zdaleka. Navyse na FT mas 100% bonus first deposit do 600usd.. cize na NL25 budes mat tak 2-3 mesiace RB asi 40-45%. + body za ktore mozes kupovat zo shopu. Za tie body si mozes napriklad kupit clenstvo v Card runners .. podla mna neni o com. ;)
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod w4444x 11 Feb 2009 15:07

buschle napísal:ja by som bral jednoznacne F****Tilt , lebo pozeral som stoly a da sa vybrat krasne na nl25 su tam aj 45+ Vpip stoly. A ten rakeback 27% na fulltite , ktory sa da vybavit stars nema ani zdaleka. Navyse na FT mas 100% bonus first deposit do 600usd.. cize na NL25 budes mat tak 2-3 mesiace RB asi 40-45%. + body za ktore mozes kupovat zo shopu. Za tie body si mozes napriklad kupit clenstvo v Card runners .. podla mna neni o com. ;)

LOL vtipkar , bonus sa ti vzdy z rakebacku odpocita ;) cize to nie je nikdy viac ako rakeback samotny mozno o nejake male percento
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod buschle 11 Feb 2009 15:09

w4444x napísal:
buschle napísal:ja by som bral jednoznacne F****Tilt , lebo pozeral som stoly a da sa vybrat krasne na nl25 su tam aj 45+ Vpip stoly. A ten rakeback 27% na fulltite , ktory sa da vybavit stars nema ani zdaleka. Navyse na FT mas 100% bonus first deposit do 600usd.. cize na NL25 budes mat tak 2-3 mesiace RB asi 40-45%. + body za ktore mozes kupovat zo shopu. Za tie body si mozes napriklad kupit clenstvo v Card runners .. podla mna neni o com. ;)

LOL vtipkar , bonus sa ti vzdy z rakebacku odpocita ;) cize to nie je nikdy viac ako rakeback samotny mozno o nejake male percento

si si isty ? mne sa zda ze nemas pravdu ...
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod w4444x 11 Feb 2009 15:14

buschle napísal:
w4444x napísal:

si si isty ? mne sa zda ze nemas pravdu ...

hral si niekedy na FT ? s RB a bonusom ? .. ja ano :) 8-)
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!