Poker Stars
Prosím o radu.
Chtěl jsem si stáhnout z PS 50$ na MB, ale nějak se stalo, že jsem si nevšiml a klikl na NETteler.Protože toměl být 1. výběr a neznám to, tak jsem to nějak zasklil.Jenže na NETteleru nemám account, takže ty peníze nebudou kam připsat.Vrátí je zpět?Dík
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Beldar C. a jeho husársky kúsok
turnajový profesionál Beldar C. vyhral včera za sebou dva najväčšie nočné turnaje na PS. skill je skill !
3/19/2008 $300 NL Hold'em 1 737 $49,305.30
3/18/2008 $150 NL Hold'em 1 994 $32,265.24
3/19/2008 $300 NL Hold'em 1 737 $49,305.30
3/18/2008 $150 NL Hold'em 1 994 $32,265.24
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: omg
no a? proste sa vezes dolu..., na to mas mat dobry bankroll management aby si tieto zle obdobia proste preckal v pohode.
len tak mimochodom, hovoris ako si prehral ..OK..
moja vcerajsia hra na nejakom turnaji:
Ja: 99 a AllIN
Typek: 32+ a dorovnal mi AllIn
Flop: A 4 9
--------------------
skus hadat co mu doslo na river.. :-)
ps.
hras nizke limity podla mna na to aku mas hru
len tak mimochodom, hovoris ako si prehral ..OK..
moja vcerajsia hra na nejakom turnaji:
Ja: 99 a AllIN
Typek: 32+ a dorovnal mi AllIn
Flop: A 4 9
--------------------
skus hadat co mu doslo na river.. :-)
ps.
hras nizke limity podla mna na to aku mas hru
- dexterXXL
- Založený: Jan 2007
allsam
budes dneska vecer hrat ?? :)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Beldar C. a jeho husársky kúsok
luck je luck, najma na PS. Vies, ked nechodia karty a pripadne aj obcas dojdu, ale hned na flope si behind, alebo je scary, suckne ta set a nakoniec plny radosti flopnes flush + str8 draw (po milu kamilu outs a vravis si, tak konecne) a mas proti sebe maniaka, ktoreho pair of 2 je ako zazrakom nakoniec lepsi, tak mozes ist so skillom tak akurat do riti. Chlapec musel stupit do ineho hovna, ze sa mu toto podarilo. Alebo to bol present od PS, ze tam casto hraje... :-D
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ze PS je rigged? :-D
Dnes som hral s kamaratmi zivy poker u mna doma...su to vsetko ultra loose fishky a calling stations, cize ak chce clovek nieco vyhrat, musi byt trpezlivy. Ale bol tu jeden chalanisko...no fakt som zacal pochybovat o pravdepodobnosti. Kazdu jednu, ale fakt ze kazdu jednu hru isiel preflop raise aspon 5 az 10xBB. Zo zaciatku prehaval stale a dokupil sa asi 3 krat, ale potom mu to zacalo chodit. On raise a niekto All in preflop...on dorvnaval s J6o, 85o, 93o, proste vsetko...no a chalanovi to vzdy prislo a vacsinou na river. Ja som za 2 a pol hodiny hrania isel do hry len 2x, z toho rau som zdvojnasobil a raz polozil na flope. Zas tu bol druhy chalan a ten vyhral asi 5, ci 6 hier, ze mal napr. J5s a dosiel mu full house a podobne nuts:-) Proste to co som dnes videl, to som este nezazil, preto vravim, ze uluckovat sa da vsetko...dufam ze to nie dlhe, co som napisal:-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: JUCHU CHCUCHCU JUCHCUCHCUCHCUC CHUUUUUUUU :))))
gratulujem lizu...a kde bol ten freeroll?...pozor na bankroll managment a bad beaty...:-D
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: Re: Re: JUCHU CHCUCHCU JUCHCUCHCUCHCUC CHUUUUUUUU :))))
Caute. Gratulujem Lizu. Aj ja som vcera hral na tom turnaji. Vypadol som na 22 mieste.
35$ som vyhral. Dufam ze aj mne sa to podari.
35$ som vyhral. Dufam ze aj mne sa to podari.
- annag
- Založený: Jún 2007
Pekne lizu
gratulujem aj ja, uz sa tesim na nejaky bad beat co ti dam v sobotu :))
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.