Double or Nothing Sit and Go turnaje - 1.časť

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Double or Nothing Sit and Go turnaje - 1.časť

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Double or Nothing Sit and Go turnaje - 1.časť

Double or Nothing (DoN) Sng turnaje sa vyznačujú tým, že namiesto stúpajúcej výplatnej štruktúry ako pri klasických Sng alebo aj pri Mtt turnajoch získavame buď dvojnásobok nášho vkladu, alebo nič. Skôr by sa dali porovnať s rôznymi kvalifikačnými turnajmi a podobne by sme ich mali aj hrať. Nemusíme sa snažiť dostať do prvej trojky, stačí keď sa umiestnime do 5-teho miesta, pretože v 10 seats DoN turnajoch býva práve prvých 5 miest platených. Ešte dôležitejším aspektom ako pri klasických Sng je tu snaha o \"prežitie\", zotrvanie v turnaji. Mať veľký stack síce prináša výhodu pri hre, avšak väčšiu vyhratú sumu nám nezaručí. Práve tieto spomínané faktory robia hru v týchto turnajoch ľahšou, avšak vyžadujú celkom iné zmýšľanie a stratégiu.Ako každá varianta pokru, aj DoN Sng turnaje majú svoje výhody a nevýhody. Budeme sa zaoberať výlučne Fullring DoN, to znamená pre 10-tich hráčov.Výhody DoN turnajov:1. Na rozdiel od klasických Sng turnajov, kde sú platené len prvé tri miesta, sa nám tu stačí umiestniť do 5-teho miesta.2. Solídny a jednoduchý ABC poker často stačí, aby sme sa dostali na platené miesta, väčšina súperov, hlavne na nižších BI hráva príliš veľa rúk a rozhadzuje tak svoje žetóny, stačí ostať tight a čakať, kým sa protivníci navzájom eliminujú.3. Práve pre...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Double or Nothing Sit and Go turnaje - 1.časť

Odoslaťod sallisvka 12 Feb 2009 11:27

DON turnaja oblubujem na limite 5-10 ale 6table su podla mna kvalitnejsie rychlejsie
sallisvka

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 12 Feb 2009 11:31

sallisvka napísal:DON turnaja oblubujem na limite 5-10 ale 6table su podla mna kvalitnejsie rychlejsie

-ja som doteraz hraval vylucne 6 max sng,ale 10 seats mas casto ovela jednoduchsie,na mensich bi staci doslova len cakat,kym sa superi povyhadzuju

-ja hram momentalne vylucne 10 $ FR DoN na Sun pokri,a mam na nich ROI takmer 20%,zatial sice nie relevantna vzorka,ale myslim,ze nejaku vypovednu hodnotu to uz ma,planujem ich nahrat do konca mesiaca aspon 300,hravam zatial 6 az 7 stolov,ale planujem prejst na 9,len ten traffic je na sune lepsi vecer
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod svoco 12 Feb 2009 15:25

mate niekto skusenosti z inych sieti ako ongame?
aky je traffic cez den, popripade aka je narocnost v porovnani z inymi sietami?
rad by som si nasiel nieco aj na dopoludnie, kedze DoNy sa hravaju tak od 17.00 a neskor

ja hravam zatial iba na ongame (B**n>>tower>>a teraz pokerloco) (svocoo>>piranha.sk>>piranhaSK)
mam priblizne +$6.500 + rakeback celkom slusny. Hravam vylucne 100/50/30 levely odohranych cez 1300 DoN's. ROI rastie od levelu, takze najvyssi mam na 100+8
... moc tomu nerozumiem... Jedine vysvetlenie je asi ze v poslednom obdobi hravam viac 100vkovych a ROI mi kazdy mesiac pozvolna rastie. Ked beriem tower a loko dokopy tak na 100+8 mam 26.5% ROI pri 110 odohranych DON's. Iba na Loco mam 36% ale tam je len 30 DoN's odohranych.
svoco

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod igy94 12 Feb 2009 16:05

ja hram 5$ DoN na Sune ale 6seats, viac ludi tam hra tie 6stkove DoNy a vecer je fakt najlepsi traffic ale nie je problem hrat aj rano narozdiel od 10seats kde je mensi traffic. 10seats sa mi zdaju priliz dlhe ked sa hra az po BB 800 pricom na 6seats to vacsinou konci na BB 200 alebo 300
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 12 Feb 2009 16:09

igy94 napísal:ja hram 5$ DoN na Sune ale 6seats, viac ludi tam hra tie 6stkove DoNy a vecer je fakt najlepsi traffic ale nie je problem hrat aj rano narozdiel od 10seats kde je mensi traffic. 10seats sa mi zdaju priliz dlhe ked sa hra az po BB 800 pricom na 6seats to vacsinou konci na BB 200 alebo 300

100% suhlas .. ja som drtil par stovak SNG na iPokri v decembri a tiez to bolo 6max DoN .. 10max maju viac variance, lebo trvaju zvycajne dlhsie a je tam viac pushovania, pricom to je za rovnaky peniaz, takze sa to podla mna neoplati
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod igy94 12 Feb 2009 16:18

ale napr. v Palovom pripade ked sa mu na 10seats ovela viac dari ako na 6seats tak je jasne ze pre neho je lepsie ak hra tie 10seats :)
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 12 Feb 2009 16:24

-mozno sa vratim este aj k tym 6 seats,ale momentalne som spokojny s 10,na i-pokri je traffic az vecer dobry,asi najlepsie to bude na stars,kedze ft DoN nema,sa mi zda

-btw.pekne cisla svoco,ako to robis kua? :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod vlade 12 Feb 2009 17:30

Tiez si zahram DoN ked je cas,

hral som / hravam

ipoker => vyhody
traffic podla pokerscouta podobny ak nie vacsi ako F****Tilt (cez den), naj bonus na turnaje sunpoker => http://www.pokerportal.info/akcie/566/, na 20$ stoloch vacsina hracov v peknom minuse, funguje SS HUD
nevyhody => pokazeny generator nahodnych kariet :lol2: :lol2: :lol2:

stars => vyhody
traffic brutalny, multitabling, maly fee poplatok (na 20$ turbo turnajoch je fee len 0.8$)
nevyhody => zakazany SS HUD,
ked si raz v tej herni na teba sadne smola tak mozes robit co chces, vyhras len ak sa ostatni povyhadzuju, neni problem dostat na 6 stoloch bad beat v priebehu 5 minut :D

party => no comment, tam mam stale len problemy s niecim, navyse strhavaju peniaze ked nehras nejaky cas, to je fakt psycho :wall:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod petardo 12 Feb 2009 18:51

party => no comment, tam mam stale len problemy s niecim, navyse strhavaju peniaze ked nehras nejaky cas, to je fakt psycho :wall:[/quote]

Ako myslis ,ze strhavaju peniaze ked dlhsie nehras???? Za aku dobu? Maju to niekde aj podmienkach? :sos:
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!