Double or Nothing Sit and Go turnaje - 1.časť

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Double or Nothing Sit and Go turnaje - 1.časť

Odoslaťod dzejkej 12 Feb 2009 19:38

vlade napísal:Aha takto to bolo

Tak toto cumim ako vol. Ale nasiel som http://www.Pa***Poker.com/about_us/term ... count.html .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod admin 12 Feb 2009 19:44

dzejkej napísal:
vlade napísal:Aha takto to bolo

Tak toto cumim ako vol. Ale nasiel som http://www.Pa***Poker.com/about_us/term ... count.html .

Ze administrative fee :lol2:, to co tam robia s mojim kontom? Tak to by som chcel vidiet jedneho cloveka komu takyto pristup pride normalny. Vlozim si peniaze, nedovolia mi ich vybrat a budu mi z nich strhavat 5Eur kazdych 30 dni :wall:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod palo1973 12 Feb 2009 19:46

-kua to su hayzli,ja tam nemam nic,dufam teda,ze ked tam niekedy vlozim peniaze,ze mi ich vsetky strhnu,za to ze som mesiace a roky tam mal konto a nic nerobil

-kuy nenazrane :evil:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod petardo 12 Feb 2009 19:56

vlade napísal:Si robis srandu? A kde to hladas :lol2: ?

Sit and Go turnaje, 1-Table, nazov Double or Nothing

Jaaaaaaaaaaaaaaj ja som pozeral turnaje za 1$ a tam su DoN za 11$ a 6$ iba.Inak ta herna je cela nafigu. Clearnem bonus a idem prec.
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Renegade 12 Feb 2009 22:22

admin napísal:
dzejkej napísal:Tak toto cumim ako vol. Ale nasiel som http://www.Pa***Poker.com/about_us/term ... count.html .

Ze administrative fee :lol2:, to co tam robia s mojim kontom? Tak to by som chcel vidiet jedneho cloveka komu takyto pristup pride normalny. Vlozim si peniaze, nedovolia mi ich vybrat a budu mi z nich strhavat 5Eur kazdych 30 dni :wall:

Kokso to co je za kravinu :what: no nech idu do p... cely party smejd. To ..no nemozem normal sa mi zastavila seda kora :shock:
Ak je to pravda som uz na nule :bad: a ked tam daco vlozim hned mi to zoberu a nabehne mi prd :lol2: a zily.
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Feb 2009 05:13

No ja tiez nechapem, kde sa to tam zobralo. Ja som nehral nejakych 11 mesiacov, mal som tam par supiek, ale nevsimol som si, ze by mi nieco ubudlo, tak som bud slepy alebo to zaviedli neskor, netusim. No ale tak chapem ich - chudacikom zaberame kopec miesta v ich databaze a kedze nehrame a neplatime rake/fee, tak si to musia nejak vybrat, aby nezostali na mizine :lol2: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod keso26 13 Feb 2009 10:13

nie je to novinka, takto to maju v terms&conditions uz davno a je to pekne svinstvo, tiez som cumel asi pred rokom ked som sa to dozvedel.

Edit : ono sice staci zahrat 1 hand na NL5 kazdych 180 dni aby si ten poplatok nestrhli, ale aj tak je to nezmysel, hnusaci.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!