Prechod od online hrania pokru k live

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Prechod od online hrania pokru k live

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Prechod od online hrania pokru k live

Množstvo online hráčov určite pozná nutkanie skúsiť si zahrať live a to hlavne pri pohľade na pokrové podujatia vysielané v TV. No zrazu, keď prídu do kasína alebo pokrového klubu v ich okolí zistia, že live hra sa im tak nedarí ako online. V čom tkvie ich problém, čomu sa vyhnúť a čo môžeme z online pokru využiť v náš prospech, tak o tomto sa môžete v tomto článku dočítať.Prvá vec, ktorá by sme hneď po prisadnutí k stolu mali využiť, je očný kontakt so súpermi. Jedna z prvých a základných chýb, ktorej sa často začiatočníci dopúšťajú je, že pri príchode silnej kombinácie je prvou vecou čo urobia, pohľad na žetóny. Túto vec môžeme využiť pri čítaní súperov, tak isto ako sa jej môžeme vyvarovať, alebo ju vyžiť v náš prospech pri našej hre. Tak isto je dôležité všímať si reakcie ľudí, pri rôznych herných situáciách. Vo väčšine prípadov priemerní hráči napríklad pri blufovaní robia podobné alebo tie isté gestá a aj pri príchode silnej kombinácie sa nevyhnú gestu, ktoré nám môže pomôcť pri správnom odhadnutí súpera. Môžeme však využívať aj ďalšiu vec pri odhadovaní súperov, ktorá pri online hre nie je až tak zaužívaná a tou je rozhovor s hráčmi, kde nám záchvevy hlasu a podobné mimcké prejavy môžu napomôcť k správnemu odhadu.Ďalšia vec pri live hre, ktorú môžeme využiť z online hrania, je...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Prechod od online hrania pokru k live

Odoslaťod Komedia 16 Feb 2009 16:58

čo tak napísať opačný článok :) ? z online hrania mi je na grcanie :lol2:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod yegon 16 Feb 2009 22:57

opacne je to jednoduche - staci hrat o 3-4 limity nizsie nez hras live a vsetko bude ok

musim si to precitat - mam nutkanie zacat trosku hravat live lebo mam pocit ze odkedy som prestal chodit na biliardove turnaje tak ani nevychadzam z domu :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod trikoza 16 Feb 2009 22:59

tak tak - nejaky live cash by som aj ja uz konecne siel niekam vyskusat :fish:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod palo1973 17 Feb 2009 08:38

trikoza napísal:tak tak - nejaky live cash by som aj ja uz konecne siel niekam vyskusat :fish:

-stvrtky a nedele sa hravaju v badene turnaje a po nich cg,2/4 a je to dost fishy,alebo potom v ccc a montesine hocikedy,ozvi sa rad pojdem s tebou :gl:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Feb 2009 09:57

live ma nieco do seba a celkom mi vyhovuje.....hral som zatial len jeden seriozny turnajik v cc-cku ale atmosfera ma dostala.....
......hravam pravidelne aj v nasom "klube" v handlovej i ked tam ide skor o to ze sa stretneme super partia chalanov a trochu sa pobavime...... :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Feb 2009 10:11

yegon napísal:musim si to precitat - mam nutkanie zacat trosku hravat live lebo mam pocit ze odkedy som prestal chodit na biliardove turnaje tak ani nevychadzam z domu :)

podobne .. z nicoho nic ma denne svetlo pali a zacina mi strasne vadit cesnak :lol2:
Naposledy upravil dzejkej dňa 17 Feb 2009 13:09, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod admin 17 Feb 2009 13:06

+1 :lol2:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Renegade 17 Feb 2009 15:52

dzejkej napísal:podobne .. z nicoho nic ma denne svetlo pali a zacina mi strasne vadit cesnak :lol2:

Obrázok si moja krvna skupina, tiez mam tieto stavy. :lol2:
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod 1zart1 17 Feb 2009 15:55

admin napísal:+1 :lol2:

Vlado, co tak pokusit sa o nejalu seriu, ktorej vyvrcholenim, by bopl nejaky zivy turnaj. Nie je to moj vymysel, to som opisal z inych serverov samozrejme....
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!