Horsey blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Horsey blog

Odoslaťod Horsey7 17 Feb 2009 23:37

dnes som mal po dlhsej dobe zo svojej hry dobry pocit..a btw. pozdravujem Xaressa ohladom tych non showdownov :D

17.2.stats.jpg
17.2.stats.jpg (19.2 ) Zobrazená 1998 krát

17.2.graf.jpg
17.2.graf.jpg (101.63 ) Zobrazená 1981 krát

3 handy kde by ma zaujimalo ako by ste to hrali..

1.

fanou6767 65/2/1.8/46 hands ffcb 50
r76david 59/11/1.5/107 hands ffcb 64

Party Poker $10.00 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

bakke_ro (SB): $2.98
Hero (BB): $10.36
maha76 (UTG): $6.86
RED1ZONE (MP): $10.10
fanou6767 (CO): $3.08
r76david (BTN): $19.51

RED1ZONE posts a big blind ($0.10)

Pre Flop: ($0.25) Hero is BB with K :club: K :diamond:
1 fold, RED1ZONE checks, fanou6767 calls $0.10, r76david raises to $0.20, 1 fold, Hero raises to $0.90, 1 fold, fanou6767 calls $0.80, r76david calls $0.70

Flop: ($2.85) 6 :diamond: T :heart: A :spade: (3 players)
Hero? cbet na A flope v 3bet multiway pote?

2.

vill 30/5/6.5/1.8/154 hands fcbb 67

UTG: $10.45
MP: $7.30
CO: $11.09
Hero (BTN): $11.04
SB: $9.95
BB: $20.02

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 8 :heart: A :heart:
1 fold, MP raises to $0.40, CO calls $0.40, Hero calls $0.40, 2 folds

Flop: ($1.35) J :spade: K :heart: 6 :heart: (3 players)
MP checks, CO checks, Hero bets $1.00, MP raises to $2, CO folds, Hero? push or c/f?

3.

vill 9/7/1.7/300 hands

BB: $7.37
UTG: $9.57
Hero (MP): $27.90
CO: $9.89
BTN: $7.05
SB: $7.71

Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with K :spade: Q :club:
1 fold, Hero raises to $0.40, CO calls $0.40, 1 fold, SB calls $0.35, 1 fold

Flop: ($1.30) 9 :spade: 9 :club: 7 :club: (3 players)
SB checks, Hero checks, CO checks

Turn: ($1.30) 2 :diamond: (3 players)
SB checks, Hero checks, CO checks

River: ($1.30) K :diamond: (3 players)
SB bets $1.30, Hero?

ruka dna 8-)

donk 56/0/0.5

Party Poker $10.00 No Limit Hold'em - 4 players

Hero (CO): $10.81
BTN: $7.41
SB: $11.00
BB: $12.53

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with K :club: A :heart:
Hero raises to $0.40, BTN calls $0.40, 2 folds

Flop: ($0.95) 7 :club: A :diamond: 8 :heart: (2 players)
Hero bets $0.60, BTN calls $0.60

Turn: ($2.15) T :diamond: (2 players)
Hero bets $1.50, BTN calls $1.50

River: ($5.15) 5 :spade: (2 players)
Hero bets $2.00, BTN raises to $4.91, Hero calls $2.91

Final Pot: $14.97
BTN shows 4 :diamond: 6 :diamond:
BTN wins $14.23
(Rake: $0.74)

very nice flop play sir :good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 00:07

1. mm, to sucksuje, zvlastny spot .. ja by som checkol a dufal v lacny showdown - take fishky zboznuju Ax smetne ruky a myslim, ze ich maju v range dost natolko, aby sa to neoplatilo .. Ax len tak nefoldnu, aj ked s vacsinou z nich budu skusat lacno checkovat na showdown, co Ti vyhovuje - taktiez aj z pocketpairmi alebo Tx by sa mali dostat lacno na showdown - nejak nemam pocit, ze hodnota ziskana z inych ruk vynahradi stratu z Ax ruk, na to nie je ten board dostatocne drawy a sme OOP .. keby som bol IP, tak checknem flop behind, callnem bet na turne alebo betnem turn, aby som si vynutil lacny river a na akykolvek bet na riveri foldujem :)

2. fold preflop, A8s sa nehra lahko ani v pozicii proti takemu typkovi, podla mna je to -EV .. PP je easy call, ale s Ahi flopom si nebudes isty a draw sa hra lepsie, ked mas iniciativu Ty .. na flope urcite nie push, neviem, ci si si vsimol jeho stats, ale nemas fold equity :) .. call turn a check/fold ak nepride srdce

3. 33% pot odds .. moze slowplayovat FH, moze trafit slabsie K (aj ked ten kicker o moc horsi nebude :) ) a moze mu sibnut a betnut aj nejaky PP, mozno ho showdown nudi, atd. atd .. ja si myslim, ze kedze nema full stack a nie je teda pro ako Ty, tak 33% + read je dostatocne dobra cena :-P
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 18 Feb 2009 10:28

dzejkej napísal:1. mm, to sucksuje, zvlastny spot .. ja by som checkol a dufal v lacny showdown - take fishky zboznuju Ax smetne ruky a myslim, ze ich maju v range dost natolko, aby sa to neoplatilo .. Ax len tak nefoldnu, aj ked s vacsinou z nich budu skusat lacno checkovat na showdown, co Ti vyhovuje - taktiez aj z pocketpairmi alebo Tx by sa mali dostat lacno na showdown - nejak nemam pocit, ze hodnota ziskana z inych ruk vynahradi stratu z Ax ruk, na to nie je ten board dostatocne drawy a sme OOP .. keby som bol IP, tak checknem flop behind, callnem bet na turne alebo betnem turn, aby som si vynutil lacny river a na akykolvek bet na riveri foldujem :)

Flop: ($2.85) 6 :diamond: T :heart: A :spade: (3 players)
Hero checks, fanou6767 checks, r76david checks

Turn: ($2.85) 3 :spade: (3 players)
Hero bets $1.20, fanou6767 calls $1.20, r76david calls $1.20

River: ($6.45) J :diamond: (3 players)
Hero checks, fanou6767 bets $0.98, r76david calls $0.98, Hero folds

Final Pot: $8.41
fanou6767 shows 3 :heart: 3 :diamond:
fanou6767 wins $7.99

ten turn bet bol taky pseudo prob bet, ale jednak bol maly a asi ani nemal zmysel..ale sanca v 3 ludoch v 3b pote, ze nikto nema A je asi mala, takze pohoda

dzejkej napísal:2. fold preflop, A8s sa nehra lahko ani v pozicii proti takemu typkovi, podla mna je to -EV .. PP je easy call, ale s Ahi flopom si nebudes isty a draw sa hra lepsie, ked mas iniciativu Ty .. na flope urcite nie push, neviem, ci si si vsimol jeho stats, ale nemas fold equity :) .. call turn a check/fold ak nepride srdce

ten preflop call tiez teraz nejak nechapem..chvilkova slabost :fish: ziadna fold equity znamena, ze super je tak commited, ze uz musim dorovnat jeho AI?

toto bola jedina handa session, ktoru som fakt zmrvil..samozrejme push AI a typek otaca AA..neva ucim sa

dzejkej napísal:3. 33% pot odds .. moze slowplayovat FH, moze trafit slabsie K (aj ked ten kicker o moc horsi nebude :) ) a moze mu sibnut a betnut aj nejaky PP, mozno ho showdown nudi, atd. atd .. ja si myslim, ze kedze nema full stack a nie je teda pro ako Ty, tak 33% + read je dostatocne dobra cena :-P

:crazy: co tym chcel basnik povedat?
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 11:26

Horsey7 napísal:
dzejkej napísal:2. fold preflop, A8s sa nehra lahko ani v pozicii proti takemu typkovi, podla mna je to -EV .. PP je easy call, ale s Ahi flopom si nebudes isty a draw sa hra lepsie, ked mas iniciativu Ty .. na flope urcite nie push, neviem, ci si si vsimol jeho stats, ale nemas fold equity :) .. call turn a check/fold ak nepride srdce

ten preflop call tiez teraz nejak nechapem..chvilkova slabost :fish: ziadna fold equity znamena, ze super je tak commited, ze uz musim dorovnat jeho AI?

Fold equity znamena, ze mas malu sancu, ze foldne. Nemusi byt commited, ale moze mat taky range, ze tam jednoducho nesklada. Pozri si jeho stats a AF - je jasne, ze ked takto hra, tak nezlozi takmer nikdy, lebo ma nieco velmi stavnate a preto ak chces pushnut svoj flush draw a vies takmer na100%, ze Ta callne, tak prakticky vyhadzujes peniaze von oknom, lebo si pozadu.

Horsey7 napísal:
dzejkej napísal:3. 33% pot odds .. moze slowplayovat FH, moze trafit slabsie K (aj ked ten kicker o moc horsi nebude :) ) a moze mu sibnut a betnut aj nejaky PP, mozno ho showdown nudi, atd. atd .. ja si myslim, ze kedze nema full stack a nie je teda pro ako Ty, tak 33% + read je dostatocne dobra cena :-P

:crazy: co tym chcel basnik povedat?

no chcel tym povedat, ze mas na riveri 33% odds, to znamena, ze Ti izolovane staci vyhrat v 33% pripadov, aby si bol "na nule", ak si k tomu priratas aj pridanu hodnotu, ze zistis, s cim to hral a mozes mat zaujimavy read na hraca, ktory Ti v buducnosti moze pomoct, tak by som povedal, ze je to call - aj ked tam cakam trips, FH .. ako KRANTZ hovori - ak Ti je nejaka lajna pride aspon mierne divna, tak callni a aspon mas read :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 18 Feb 2009 11:36

ach so..dik za komenty :good:

btw. dzejkej mas v plane spravit nejake NL25 video?
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod Sunwu 18 Feb 2009 11:40

Horsey7 napísal:
btw. dzejkej mas v plane spravit nejake NL25 video?

pripajam sa k tejto otazke :)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 12:57

Ja sa tiez pripajam k tej otazke :). Nejak netuzim robit videa v tejto dobe - jednak si myslim, ze aby som dodal dostatocne uzitocny "produkt", tak este musim na sebe zamakat a taktiez som mal velky downswing, z ktoreho som sa nedavno vyhrabal, takze moja sebadovera je este posramotena.

Som vcera pozeral na CR video ako jeden chlapik chcel zborit mytus tykajuci sa nemoznosti mat modru aj cervenu v pluse na low stakes. Zahral husty pocet dost ruk, rozobral situacie, urobil live session a nakoniec mal nejakych 16 bb/100. Tak v tej chvili uz ani ja nebudem mat problem robit videa :lol2: .

Obrázok
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod keso26 18 Feb 2009 13:59

..este som nepozeral ine vyjadrenia, tak skusim objektivne povedat aj moj nazor :)

1.hand KK - urcite by som cbetoval 1/2 potu, ti chlapci maju tak siroke ranges ze cbet je tu povinny + s tym shortom by som sa stackoval, ked sa ti castokrat odovzda s uplnou sprostostou.

2.hand - pushoval by som ak by som mal 12+ outs, tu by som len calldownol, kedze zda sa ze tipek sa svojej ruky nechce vzdat, navyse Ti dava priame pot odds + mas poziciu cize kontorlu nad hrou. Btw, neviem ci by som betoval s FD do dvoch fishiek, pretoze tvoj bet je bluff a tazko tu budes mat dostatocnu FE.

3.hand - hero calls, ak by SB trafil mal by sa najneskor ozvat na turne a to jednak kvoli tomu ze ak ma trips (aj ked neviem kde by sa v range deviatka takemu nitovi zobrala) kvoli ochrane a ak ma FH/quada tak kvoli value. KK, AA, K7, K9, K2 mu neverime, Moze to byt AK, KQ, KJs pripadne nejaky PP TT-QQ, mas 2:1 staci vyhrat 33%, nefoldol by som.

A teraz idem kuknut ine komentare :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Horsey7 18 Feb 2009 14:06

sick :shock: zaujimal by ma tableselection..imo to neboli ziadne maniakalne stoly

dzejkej a ty nas nestvi..si miestny microstakes guru a nemas dost confidence a skillu na video? :shock:

ale v poho..len rypem :angel:
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 14:12

No sledujem, ze sme sa aspon ciastocne zhodli :).

keso26 napísal:1.hand KK - urcite by som cbetoval 1/2 potu, ti chlapci maju tak siroke ranges ze cbet je tu povinny + s tym shortom by som sa stackoval, ked sa ti castokrat odovzda s uplnou sprostostou.

S tymto nejak extra nesuhlasim. Mne to nepride ako moc jasny spot, ale myslim si, ze tam nemas vela ruk, z ktorych ziskas dostatocne value a nie su Ax. Ak je ich range siroky, tak casto nemaju ani prd a pocket pairs je iba zlomok. PP a Tx maju IMO menej casto ako Ax, taktiez Axx flop a bet preflop raisera do 2 vzbudzuje respekt dokonca aj u vacsini fishiek (prisaham :-D ) a moze sa naozaj stat, ze na flope zlozia aj nieco, co ma aspon minishowdown value (fakt prisaham :lol3: ). Na viac drawy flope by som to uz aj betol a tu by som skor checkol, pustil kartu a ak privedie nejake draw, tak potom by som betol turn a checkol river. Samozrejme OOP tu znacne sucks, no :).

Ked som pisal prvu odpoved na to, tak som tu vypisoval este, ze by som chcekol a ak short pushne a druha fish foldne, callujem, ak short pushne a druha fish callne, tak by som to callol tiez a pocka ako sa to vyvinie a ak prva fish pushne a druha nebodaj raisne, tak snapfoldujem :).
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!