Horsey blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Horsey blog

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 14:15

Horsey7 napísal:sick :shock: zaujimal by ma tableselection..imo to neboli ziadne maniakalne stoly

no hral na P****Stars, takze to nebola zase ultrafishiaren asi a myslim, ze on sa moc s table selectin neserinkal .. ked si nainstalujem veci na odstranenie DRM, tak by som to mohol sosnut a niekam hodit alebo to moze niekto precistit za mna, ale tak psst :)

Horsey7 napísal:si miestny microstakes guru a nemas dost confidence a skillu na video? :shock:

no guru nie, ale miestny microstakes spammer som urcite :D ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 18 Feb 2009 14:17

keso dik..v tej prvej hande sa sice vase nazory rozchadzaju ale zatial sa asi priklanam 51:49 nabuduce k cbet s tym, ze mozno mi to nejake crappy Ax snad zlozi a samozrejme aj nemaniakalni hraci s parmi
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 14:23

Horsey7 napísal:mozno mi to nejake crappy Ax snad zlozi a samozrejme aj nemaniakalni hraci s parmi

sam tomu neveris :-D ... fishky urcite nezlozia crappy Ax na 1 bet a viac betov na takom boarde do potu pchat nechces

ako keby prisiel flop napr. AJ9 a nebodaj este flush draw, tak to betujem ako o zivot, lebo ten ich callovaci range je super siroky a Ax je jeho znacne mensia cast .. ale tak predsalen AT6 rainbow je trosku ina liga - ruku si tam moc chranit nepotrebujem, lebo prakticky ziadny turn ma nevystrasi a jednak tam moze prist "blank" a oni snapcallnu s weak rukami este lahsie ako na flope, taktiez tam moze prist nejaky draw alebo par a oni zrazu callnu s rukami, ktore by foldovali .. na takom boarde zrovna vela value nedostanes z horsich ruk, tak preco ich neukludnit checkom a nenechat ich chytit este nejaky kusok a zaplatit? podla mna cela ta ruka je o tom manipulovat ich callovaci range tak, aby Ax bola dostatocne mala cast a celkovo sa to oplatilo .. tento flop na to sucks, ale tak kludne ma opravte :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod keso26 18 Feb 2009 15:05

dzejkej napísal:ruku si tam moc chranit nepotrebujem

..ja ju nechranim ja ju betujem for value proti dvom 60 VPIP lamam :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 15:13

keso26 napísal:..ja ju nechranim ja ju betujem for value proti dvom 60 VPIP lamam :)

netvrdim, ze si ju chranis .. tvrdim, ze ju betujes v moc marginal spote a nebojis sa turnu a rozsirenia ich range .. stale si myslis, ze bet na flope je povinny a je lepsie ako check a bet na turne, najma ak pride nieco stavnate? ja som z Tvojich reakcii nepochopil, preco by to malo byt povinne a najlepsia alternativa, ale tesim sa na nejaku analyzku, percenta a tak .. mnam, mnam :Yahoo!: :crazy:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod hulmazas2 18 Feb 2009 16:18

Ja sa tiez priklanam k dzejkejovi. For value nemozme Cbetovat, lebo value z nicoho nedostaneme. A naopak to eso bude v ich range velmi casto no a posledny argument...sme OOP. Ked ti aj tvoj Cbet dorovnaju s horsim ako mas ty, co urobis na turne?
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 18 Feb 2009 22:09

no neviem, podla mna im moc neublizim ked poviem ze ich call PFR je niekde okolo 40% ..proste to su typci, ktory tam nalezu s barsjakou sprostostou ako T4s a podobne a preto sa proti nim s esa na flope nepokakam :) ..navyse jeden z nich je short.
Ako ze nedostaneme value ?..su to pasivne fishe, budu mi to callovat s desiatkou, sestkou, PPs a urcite aj inymi hlupostami ako gutshoty KJ, KQ 87 a 98 plus samozrejme s akymikolvek esami. Na nejaku analyzu nemam teraz sil, kedze som prave dosiel domov a som hladny :) Chcel som tym povedat to, ze mame prosti sebe velmi velmi velmi zlych hracov.

Ved co by ste spravili, ak checkneme a jeden z nich betne ? Zlozime proti dvom 60VPIP ? Podla mna je proti nim KK monster aj na A high flope. Proste maju tak siroky range ze stale si myslim ze nas bet na flope je for value a taktiez for info. Ja neviem, proste sa tej ruky na flope nevzdam checknutim len kvoli esu :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod hulmazas2 18 Feb 2009 22:27

keso26 napísal:no neviem, podla mna im moc neublizim ked poviem ze ich call PFR je niekde okolo 40% ..proste to su typci, ktory tam nalezu s barsjakou sprostostou ako T4s a podobne a preto sa proti nim s esa na flope nepokakam :) ..navyse jeden z nich je short.
Ako ze nedostaneme value ?..su to pasivne fishe, budu mi to callovat s desiatkou, sestkou, PPs a urcite aj inymi hlupostami ako gutshoty KJ, KQ 87 a 98 plus samozrejme s akymikolvek esami. Na nejaku analyzu nemam teraz sil, kedze som prave dosiel domov a som hladny :) Chcel som tym povedat to, ze mame prosti sebe velmi velmi velmi zlych hracov.

Ved co by ste spravili, ak checkneme a jeden z nich betne ? Zlozime proti dvom 60VPIP ? Podla mna je proti nim KK monster aj na A high flope. Proste maju tak siroky range ze stale si myslim ze nas bet na flope je for value a taktiez for info. Ja neviem, proste sa tej ruky na flope nevzdam checknutim len kvoli esu :)

Vzdat sa nemusis...mozes hrat ch/c na rozumne bety. Chces vidiet lacny SD. Vies, to je dobre, ze nas dorovnaju s T, 6 a hocicim inym, ale ved to sa pytam, ze ako budeme hrat na turne OOP? Dame 2barrel? To uz je dost commitujuce a hrame skor na bluff ako na value. IP by som asi aj ja Cbetol, ale v tomto pripade isto nie.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Feb 2009 22:47

Mas pravdu Keso a zaroven sa aj mylis. Zaplatia T, zaplatia 6, zaplatia PP a mozno este par divnosti, ale .. problem je v tom, ze nezaplatia 3 streets s divnostami, ktore porazas - teda 1 na to nema ani stack a ten druhy sa nestackne na Ahi boarde s niecim ako MP, predpokladat take nieco automaticky je utopia. Z takych ruk ziskas kolko value? Tak 1 street a moozno 2 streets, ak ma nejaky dobry PP alebo T s fajn kickerom. Preco by si mal hned betovat na flope? Na tie bety bude este cas, tak kam sa ponahlas ;)? Radsej mu dam este kartu a lano, na ktorom sa moze "obesit", radsej zvacsim range, s ktorym calluje bet a neporaza nas. Ja osobne by som c-betol na turne ak pride nieco davajuce draws, ak pride sucharina a checkli by, betol by som az na riveri a stym, ze vacsinu Ax range by uz hadam betli.

Tolko moj literarny pocin :-D ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 20 Feb 2009 22:19

takmer vobec nehravam turnaje a uz vobec nie freeroly, ale dnes som sa vratil zo sluzobky z Budapesti a nakukol som do herne, kde na mna vyskocil turnajik za VIP body so 113 hracmi..well, nech je sranda

hral som v pohodke..ked som bol 5/113 (32BB) a 14 poslednych (10 "ITM"), tak som nasiel AA..aipf - typek (19BB) otaca 55

board 67784 :gl: nie ze by sa to nemohlo stat pri CG, ale na turnaji to nastve po 1.5h hrania :D ..normalne obdivujem vsetkych MTT playerov, ze na to maju nervy ;)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!