Pokrová etiketa

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Pokrová etiketa

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Pokrová etiketa

V poslednej dobe som sa často stretol s hráčmi, ktorí sa nevedia pri hraní pokru správať. Platí to predovšetkým pri živej hre, ale čiastočne aj online. Myslím si, že je to veľmi dôležitá časť našej hry, nielen kvôli tomu, že si získame dobré meno a protivníci nás budú viac rešpektovať, ale aj preto, že sa často rôznymi eskapadami sami vyvedieme z konceptu, čo sa určite negatívne prejaví na našej hre.Zostaňte pokojní!Aj ak ste práve zložili svoje karty mali by ste sa vyvarovať rôznych komentárov a reakcií k ďalšiemu priebehu hry. Ak máte napríklad 6d 9d a položíte a na flop príde 7d 8d Td prestaňte sa chytať za hlavu a rozčuľovať sa nad svojou \"hlúposťou\", pretože tým dávate hráčom, ktorí ešte ostali v hre mnoho informácií a tým priamo ovplyvňujete ich hru. Takéto \"neuveriteľné\" príhody môžete kľudne všetkým povedať - ale až po hre! Ako môže niekto z hráčov reprezentovať určité karty, keď vy ste práve svojou reakciou prezradili, že ste ich mali? Mali by ste sa zdržať akéhokoľvek komentára v priebehu hry, dokonca aj v prípade, že vás o to niekto zo súperov priamo požiada. Zdržovacia taktikaKaždý kto hráva poker online pozná timer, ktorý sa stará práve o to, aby mala hra plynulý priebeh. V reálnom svete však takýto timer neexistuje. Niektorí hráči to využívajú - niekedy oprávnene, inokedy len preto,...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Pokrová etiketa

Odoslaťod Komedia 23 Feb 2009 07:36

ešte by som bol veľmi rád keby ste pridali niekolko slov k slusnosti k dealerom...teda ludom ktori robia svoju robotu staraju sa o normálny chod hry a nemôžu zato že niekoho postihol badbeat :) dakujem :lol2:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod palo1973 23 Feb 2009 08:38

Komedia napísal:ešte by som bol veľmi rád keby ste pridali niekolko slov k slusnosti k dealerom...teda ludom ktori robia svoju robotu staraju sa o normálny chod hry a nemôžu zato že niekoho postihol badbeat :) dakujem :lol2:

-neviem ci je to bezna prax,nadavat dealerom,ja som bol asi 6-7 x hrat live,ale este som sa s tym nestretol,ze by niekto vinil z prehry dealera,hlavne ked karty miesa automat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod wizdo 23 Feb 2009 09:27

Ja som vlastne este nevidel nadvat alebo osocovat dealera a to uz nejaku tu chvilku hram pravidelne a ani tipci co tam boli statne naliaty na dealera nepovedali skarede slovo....
neberem nieco take ze no dealer ti tam tu skurvenu kartu dal a podobne...

s Tym FEROVYM porazenim to obcas byva dost tazke...halvne ked clovek vypadne po X hodinach s tym ze ti all oin callne nejaka "sprostost" typu 68 a spol...
vtipne ale je ze vypadavam z FT ci hravam na AK vs pary...to vzdy na FT ked si otocim AK uz viem ze je zle... :lol2: ..ale nejak mi to neda foldnut... :crazy:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod tomm 23 Feb 2009 10:17

V Hrone som sa s osocovanim dealera stretol niekolkokrat, aj s hodenim kariet po dealerovi, pripadne so znehodnotenim balicka.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod palo1973 23 Feb 2009 10:56

tomm napísal:V Hrone som sa s osocovanim dealera stretol niekolkokrat, aj s hodenim kariet po dealerovi, pripadne so znehodnotenim balicka.

-a co sa stalo stym hracom?dufam,ze mal zakaz vstupu minimalne rok
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod tomm 23 Feb 2009 12:04

Nestalo sa zial nic. Dealer mladsi rocnik, agresor okolo 40, balkanska narodnost, pravidelny hrac.
tomm

Odoslaťod palo1973 23 Feb 2009 14:00

tomm napísal:Nestalo sa zial nic. Dealer mladsi rocnik, agresor okolo 40, balkanska narodnost, pravidelny hrac.

-no ak je to bezna prax tam,tak tam nemam dovod chodit....
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod DevilMayCry 23 Feb 2009 14:06

a ochranka tam akoze vtedy co robi......?????? ci ho odtial aspon odvidli niekam dpc......???
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod tomm 23 Feb 2009 14:42

Nevravim, ze je to bezna prax (ja tam hravam tak 3-4x do mesiaca), minimalne verbalne neprijemne poznamky na dealera/dealerku som tam zazil niekolkokrat (typu pozri sa co mi to rozdavas, co to robis....a podobne, niekedy v spojeni s otocenim kariet pocas hry, kde sa este vyjadruju dalsi hraci). Niektori ludia tilt nezvladaju. Dalsia vec co neznasam, ze dealeri viac neusmernuju stol, neznasam ked ostatni komentuju hru v ktorej nie su zucastneni, ked sa ukazuju karty a podobne. A to plati vo vseobecnosti v BA.
tomm

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!