no competition je tam den od dna tazsia a tazsia , je to v Eurach ta herna, vcera som bol rad aj za stol s 35VPIP + . hracom, oni ale nehraju moc dobre aj tak.
. Zalezi aj od casu , niekedy su aj 4 stoly s VPIP 45+ , niekedy ne. Hlavny problem je nast velku fish s 100BB stackom, ale obcas su .. treba hladat
Co sa tyka cash back systemu - je rieseny vyborne.
Software - celkom sa da , najviac mi vadi ze ta neni vidiet bet amount
musis pozerat na call , podla toho vies kolko mas dolozit, ale zvyknut sa na to da. Ty hrajes tusim na tom Puke softe 888, oproti tomu je to P****Stars
resizeable tables su tiez super.
Problem je ze ja som tu hernu strasne znenavidel za posledne 3 dni, som behom jednej session prehral zasebou 4x KK allin preflop vs AK,AK, A7s,AJ , a 2x AK vs AQ. Proste EV krivka a winning krivka idu kazda opacnym smerom. den Predtym som prehral s KK na boarde K66xx proti AA , ked super riverol vyssi fullhouse , to iste JJ vs QQ. + Strasne vela dalsich badbeatov.
Vrcholom bola vcerajsia hra ked ma clovek co otvoril z CO 15/13 na vzorke 560 ruk , 4betol (minraise na moj 3bet!!! poslal tam 1/3inu stacku.) (4bet mal - 0, 3bet 0,7 !!!) , mal som KK na BB. hovorim si to su na 99% AA. Som normalne chcel polozit, ale drblo mi v hlave hovorim si nemozem mat stale smolu , push ... on Insta call. otocil AJ, board AJx xx , okamzite sitout a bol fuc. Tomu som vazne neporozumel , nemal som vobec nejaky sialeny image. Coinflipy mam takisto na bode mrazu.
Vcera ma pred dnes naplanovanim obesenim na nejakej vrbe v nocnych hodinach odhovoril upswing 8BI+ v priebehu 90min.
Ak to spocitam tak som prehral viac krat proti 2-3 outerom ako som ich pobil co je matematicky neskutocne nepravdepodobne. V ramci tiltu som si pozeral zle zahrane BIs , moc som tam toho nenasiel , akurat mozno mierne pod Ev zahrane draws.
Ale je to vsetko je len variacia - urcite ma uz caka strasny upswing , tesim sa na neho.