Pokrová etiketa
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Pokrová etiketa
-otocenie kariet pocas hry?to snad ani nemoze byt pravda!!,co tam robi personal,floorman?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Nadavky dealorom v BA kluboch, ci uz Hron alebo Alline nie su nejake bezne, ale zas ani nejako vynimocne. V zasade to ale nie je nejaky problem imo, vacsina z tych dealerov to ma na haku, ale je to samozrejme skoda a ku kulture to neprispieva.
Mna osobne o dost viac rozculuje, ze neexistuje aby si k stolu prisadla pekna dealerka bez toho aby mali minimalne 2 hraci "vtipne" reci. Vzdy rozmyslam ci si ti sedlaci myslia ze na tie baby nejako bohovsky zaposobia, kazdopadne je to vo vacsine pripadov len trapne. Nemam nic proti troche vtipu, a myslim ze inteligentna baba vie takychto vtipalkov zvladnut lahko sama, len sa vzdy cudujem ze sa niekomu chce opakovat stale tie iste nechutne reci.
Mna osobne o dost viac rozculuje, ze neexistuje aby si k stolu prisadla pekna dealerka bez toho aby mali minimalne 2 hraci "vtipne" reci. Vzdy rozmyslam ci si ti sedlaci myslia ze na tie baby nejako bohovsky zaposobia, kazdopadne je to vo vacsine pripadov len trapne. Nemam nic proti troche vtipu, a myslim ze inteligentna baba vie takychto vtipalkov zvladnut lahko sama, len sa vzdy cudujem ze sa niekomu chce opakovat stale tie iste nechutne reci.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-gute nacht bratislava,staci mi co ste tu napisali na to,aby som tam nikdy nezavital
-
Nechcem vytvarat hrozny obraz o tej herni, iba hovorim o tom , co som tam videl a preco sa opodstatnene v clanku hovori aj o spravani k dealerom. Ti by mali byt na druhej strane vacsimi osobnostami a mali by vediet zabezpecit poriadok na stole. Samozrejme je dost aj takych, ktori to robia, ale malo by to byt samozrejme. Viem pochopit, ze si 18 rocny chalan nechcel robit problemy, ale ja to za neho riesit nebudem, ochranka tam samozrejme je a verim, ze by to vyriesili.
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
-inak 7castle,to co vadi tebe je trapne sice,ale ak niekto otaca karty pocas hry a nadava dealerom tak to je non plus ultra a v konkorde alebo hocikde inde v civilizovanom svete by dostal zakaz vstupu na dlhsi cas
-
palo1973 napísal:-otocenie kariet pocas hry?to snad ani nemoze byt pravda!!,co tam robi personal,floorman?
bol som tam az raz a musim povedat ze je to tak......uplne v poho mi chalan (borec co drtil na par EPTckach) ukazal karty predtym ako zahodil a nikoho netrapilo ze to je proti pravidlam.....a kedze som tam bol prvykrat nechcel som zo seba robit kinga a tak som sa na to sral.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
palo1973 napísal:-gute nacht bratislava,staci mi co ste tu napisali na to,aby som tam nikdy nezavital
+1
No taketo nieco moc tym klubom nepomaha. Mozno si neuvedomuju, ze ked tam toleruju take spravanie, aby neodplasili par svojich pravidelnych idiotov, tak tym zase odplasia kludne aj viac potencialnych hracov + ostatnym hracom robia hru tam neprijemnejsiu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
DevilMayCry napísal:palo1973 napísal:-otocenie kariet pocas hry?to snad ani nemoze byt pravda!!,co tam robi personal,floorman?
bol som tam az raz a musim povedat ze je to tak......uplne v poho mi chalan (borec co drtil na par EPTckach) ukazal karty predtym ako zahodil a nikoho netrapilo ze to je proti pravidlam.....a kedze som tam bol prvykrat nechcel som zo seba robit kinga a tak som sa na to sral.....
na konci hry on ked chce v turnaji môže ukazať karty ale ked ich ukaže tak musi celemu stolu nie len kamošovi vedla.. ja nechapem na čom sa tu pohoršujete na ept v budapešti boli krupieri čo ani karty nevedeli miešať... každy hovori že v hrone su naj. krupiery ani v čechach taky nie su... len slovak radšej uznava zahraničneho blba ako naše talenty... Mne najvac vadi ked niekto komentuje cudziu hru... šak nech každy hra ako chce... mne sa stalo že na cashi som mal ultra fisku so strašne vela peniazmi ja a par hračov sme boli ticho a boli radi že hra jak hra a zrazu si sadne tipek tight hrač so 100eurami a po prvej hre začne komentovať jeho štyl posmeškami a uškrnmi ako hned mi stupol tlak... ked si ten tight hrač vylial srdiečko odsadol si a šiel hrat omahu za 10eur... ľudia su rôzny a to na live sa mi najviac pači že tam sa človek nenudi... ide o to že ľudia sa chcu zabavať a nie počuvať mudre reči na svoju hru... ti pravy pokerplayeri to chapaly a ta trupka vždy bude trupka
- lefty
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ono toto komentovanie hry byva dost aj neprijemne...
hravam live menej...ale tiez mam par vtipnych prihod...turnaj po addone...nemam oslnivo vela chipov, tak cakam a styl push-fold..dozijem sa QQ na SB mam 4limperov a mam cca 12BB, a si hovorim ti limpuju s cimkovlek, idem all in radsej 5BB za nic ako blbnut po flope....insta na moj all in pocujem :"a to si myslis ze ti to niekto callne"...nakoniec button snad po 2 minutach callol s TT vyhral som ale doslo 2255x a dvaja borci s A2 a 56 sa hned ozvali ze by mali fullhouse... ja uz len ticho hovorim ze presne preto som to tak zahral(nemyslim si ze to malo ucinok...)
jednoducho specialita...obcas komentare k hre.mam aj ja...ale snazim sa len zo susedom, alebo po hre, ale ci dalej tym viac ma laka sa zapojit do tej krasnej debaty:D...no co musim sa polepsit...
hravam live menej...ale tiez mam par vtipnych prihod...turnaj po addone...nemam oslnivo vela chipov, tak cakam a styl push-fold..dozijem sa QQ na SB mam 4limperov a mam cca 12BB, a si hovorim ti limpuju s cimkovlek, idem all in radsej 5BB za nic ako blbnut po flope....insta na moj all in pocujem :"a to si myslis ze ti to niekto callne"...nakoniec button snad po 2 minutach callol s TT vyhral som ale doslo 2255x a dvaja borci s A2 a 56 sa hned ozvali ze by mali fullhouse... ja uz len ticho hovorim ze presne preto som to tak zahral(nemyslim si ze to malo ucinok...)
jednoducho specialita...obcas komentare k hre.mam aj ja...ale snazim sa len zo susedom, alebo po hre, ale ci dalej tym viac ma laka sa zapojit do tej krasnej debaty:D...no co musim sa polepsit...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
-vcera som hral cca 6 hodin vo viedenskom ccc,a nic rusive zo strany hracov tam nebolo,kazdy sa spraval v ramci normy,snad jediny problemik bol,ked dvaja hraci zacali rozpravat tusim srbochorvatsky,dealer ich hned upozornil a oni prestali
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.