push AK,QQ,KK
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
push AK,QQ,KK
Mam taku otazocku akoby ste zahrali tieto 3 handy pretoze mam s nimi problem a casto sa neviem rozhodnut. Co je najlepsie...
Proti vsetkym typom hracov by ma zaujimalo ako by ste hrali, resp pushovali AK,QQ,KK.
) Hlavne ked niekto reraisuje
Proti vsetkym typom hracov by ma zaujimalo ako by ste hrali, resp pushovali AK,QQ,KK.
) Hlavne ked niekto reraisuje
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Re: push AK,QQ,KK
vs fishky...
vsetky 3 SA preflop skludom stacknem...
vs regovia....bavime sa 3bet,4bet linia(teda ze super dal 4bet)
NO QQ je pre mna taka dilema, cim viac tight reg tym som nachylnejsi na fold, cim viac loose tak tym castejsie all in
KK all in, bije ma len AA preflop nie je o com
AK je pre mna pol na pol...lebo vs KK, AA je daleko vzadu, vs QQ,JJ,TT su to viac menej coinflipy a reg ti s inou rukou neda all in preflop....
na flopoch...proti fishkam je to jasne...
vs regovia je to trosku problem...
s KK a flopom s Axx sa nebavim po cbete skludom polozim, ale na Qhi a menej nevelmi uvazujem a tlacim to tam, ale cim viac nit tym viac uvazujem s cim ma calloval rpeflop a nieco ako QJx board moze znamneat aj seta spol, ale to uz je hlboka pokrova filozofia...
s QQ flop do J hi pushujem a Axx a Kxx sa moc nebabrem cbet flop call/raise je pre mna jasny signal a idem na lacny showdown....
s AK je linia jasna hitnut A or K a skusit zo supera ziskat value, flop s malym parom a relativne bezpecnou kartou skludom cbetujem(reprezentujem overpair)...
tot moj nazor...
vsetky 3 SA preflop skludom stacknem...
vs regovia....bavime sa 3bet,4bet linia(teda ze super dal 4bet)
NO QQ je pre mna taka dilema, cim viac tight reg tym som nachylnejsi na fold, cim viac loose tak tym castejsie all in
KK all in, bije ma len AA preflop nie je o com
AK je pre mna pol na pol...lebo vs KK, AA je daleko vzadu, vs QQ,JJ,TT su to viac menej coinflipy a reg ti s inou rukou neda all in preflop....
na flopoch...proti fishkam je to jasne...
vs regovia je to trosku problem...
s KK a flopom s Axx sa nebavim po cbete skludom polozim, ale na Qhi a menej nevelmi uvazujem a tlacim to tam, ale cim viac nit tym viac uvazujem s cim ma calloval rpeflop a nieco ako QJx board moze znamneat aj seta spol, ale to uz je hlboka pokrova filozofia...
s QQ flop do J hi pushujem a Axx a Kxx sa moc nebabrem cbet flop call/raise je pre mna jasny signal a idem na lacny showdown....
s AK je linia jasna hitnut A or K a skusit zo supera ziskat value, flop s malym parom a relativne bezpecnou kartou skludom cbetujem(reprezentujem overpair)...
tot moj nazor...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Vzdy je to dilema.Najhorsie je ked ti da call na AA s nejakym K5 a flop pride K a uz sa ho nezbavis a samozrejme mu ta 5 doskace.Dalsia vec su male sety.Callne s 44 KK ,chyti set a je po radosti.(Moj pripad.Pekne som ho vybral ) Vsimol som si ,ze pravidelny hraci AA,KK PF raise allin alebo cez 40BB. Ja som minule siel CG allin s AA ked ma reraisol jeden typek s JJ a dalsi s QQ zase jeho.Samozrejme prislo Q hned na flop ale stava sa.Aha tato ruka. Hral vsetky ruky pomali. Bolo to DoN.Jeho AI prisiel okamzite este som ani karty riadne nevidel..Podla mna sa netrafil ale co uz. Som dlho rozmyslal.V CG by som mu dal call na to bez problemov.
Poker Stars $1.00+$0.10 No Limit Hold'em Tournament - t75/t150 Blinds + t15 - 8 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Goe11 (SB): t1225 M = 3.55
havingfun RU (BB): t1730 M = 5.01
Snoopydizzle (UTG): t1207 M = 3.50
Hero (UTG+1): t1367 M = 3.96
phoenyx98 (MP1): t3587 M = 10.40
brendan4000 (MP2): t3460 M = 10.03
imagreat.dad (CO): t1672 M = 4.85
keezie6 (BTN): t752 M = 2.18
Pre Flop: (t345) Hero is UTG+1 with Q Q
1 fold, Hero raises to t450, 5 folds, havingfun RU calls t300
Flop: (t1095) J K K (2 players)
havingfun RU bets t1265 all in, Hero folds
Poker Stars $1.00+$0.10 No Limit Hold'em Tournament - t75/t150 Blinds + t15 - 8 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Goe11 (SB): t1225 M = 3.55
havingfun RU (BB): t1730 M = 5.01
Snoopydizzle (UTG): t1207 M = 3.50
Hero (UTG+1): t1367 M = 3.96
phoenyx98 (MP1): t3587 M = 10.40
brendan4000 (MP2): t3460 M = 10.03
imagreat.dad (CO): t1672 M = 4.85
keezie6 (BTN): t752 M = 2.18
Pre Flop: (t345) Hero is UTG+1 with Q Q
1 fold, Hero raises to t450, 5 folds, havingfun RU calls t300
Flop: (t1095) J K K (2 players)
havingfun RU bets t1265 all in, Hero folds
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ja som toto musel napisat pac som sa za tyzden a to cca 5000 ruk napr na AA nestackol. mam tam tak -5BI. a to na allin preflop,
vzdy naky prd dostane 2pary alebo flush.. ci trips...u mna je AA tak 10:90% hruza
vzdy naky prd dostane 2pary alebo flush.. ci trips...u mna je AA tak 10:90% hruza
-
obivano napísal:ja som toto musel napisat pac som sa za tyzden a to cca 5000 ruk napr na AA nestackol. mam tam tak -5BI. a to na allin preflop,
Sa pozri sem na posledny post. cash-game-texas-holdem-f91/dnesne-kuriozity-t2018-10.html
AA je tam uplne posledne.Keby som tam naliezol aj ja tak su vsetci prec.
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
velmi siroka otazka
ked ale zoberiem len to ze ked niekto reraisuje to znamena my open na 3-4xBB a niekto s plnym stackom 100BB nas popne na 13-14xBB a mame sa rozhodnut co dalej tak ako vzdy zalezi na superovi a pozicii
najjednoduchsie to je ked sme v neskorej pozicii alebo na SB a super je v blindoch a je agresivny - teda jeho reraise moze znamenat bluff, alebo je to fishka ktora si mysli ze AJ je nuts a v pohode sa stackne pf - vtedy AK/QQ 4bet na 25xBB a call allin, KK/AA je jedno bud call alebo 4bet
najhorsie je ked sme UTG a tight super je bud v blindoch alebo hned za nami - vtedy treba zvazit s akymi rukami moze 3betovat, z mojej skusenosti na nizsich limitoch bude AK v tejto situacii na tom dost zle a proti velkemu mnozstvu superov foldnutelne, QQ trochu lepsie a ako default play kludne call a stackoff na non overcard flope, KK/AA samozrejme pohodovo tlacime do allinu pf
to su dva extremy, pozicie medzi tym podla uvazenia ci sa situacia a typ supera blizi k jednemu alebo druhemu extremu
vsetko hovorim o 6max
ked ale zoberiem len to ze ked niekto reraisuje to znamena my open na 3-4xBB a niekto s plnym stackom 100BB nas popne na 13-14xBB a mame sa rozhodnut co dalej tak ako vzdy zalezi na superovi a pozicii
najjednoduchsie to je ked sme v neskorej pozicii alebo na SB a super je v blindoch a je agresivny - teda jeho reraise moze znamenat bluff, alebo je to fishka ktora si mysli ze AJ je nuts a v pohode sa stackne pf - vtedy AK/QQ 4bet na 25xBB a call allin, KK/AA je jedno bud call alebo 4bet
najhorsie je ked sme UTG a tight super je bud v blindoch alebo hned za nami - vtedy treba zvazit s akymi rukami moze 3betovat, z mojej skusenosti na nizsich limitoch bude AK v tejto situacii na tom dost zle a proti velkemu mnozstvu superov foldnutelne, QQ trochu lepsie a ako default play kludne call a stackoff na non overcard flope, KK/AA samozrejme pohodovo tlacime do allinu pf
to su dva extremy, pozicie medzi tym podla uvazenia ci sa situacia a typ supera blizi k jednemu alebo druhemu extremu
vsetko hovorim o 6max
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Jasne tez hram 6max
-
a co s takym AQs ked ma raise s buttnu mrd co ma 62/31 a ja som na SB, raisne 5bb
-
obivano napísal:a co s takym AQs ked ma raise s buttnu mrd co ma 62/31 a ja som na SB, raisne 5bb
Ak predpokladame 100BB stack, tak ho 3betni for value na 18BB napr., pretoze Ti to callne s rangom, ktory s prehladom porazas a stackni sa na A high, Q high, overs + dobry draw flopoch automaticky - na pote c-bet dajme tomu 25BB, na turne push. Na zvysok musis pouzit svoj pocit s dorazom na texturu flopu a Tvoju equity .
Ak bude mat lepsiu ruku, flopne 2 pary alebo podobne, neries - na takej opici dlhodobo zarabas. Keby mi to 62/31 pushol preflop, tak to callujem tiez - jeho range byva sirsi ako nejake QQ, AK. Ja som calloval take fishky a ukazali casto aj nieco ako 55 alebo AT.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.