wizdo napísal:4, neni soft cize sa musim ovela viac susterdit na hru a viac si budem pisat poznamky...
chcem sa ta opytat o aky soft mas zaujem?
wizdo napísal:4, neni soft cize sa musim ovela viac susterdit na hru a viac si budem pisat poznamky...
wizdo napísal:Call ci fold so SECONd nuts?
Poker Stars $0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Hi - 8 players - View hand 49839
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $50.20
BTN: $50.90
SB: $46.15
BB: $22.50
UTG: $7.80
Hero (UTG+1): $27.30
MP1: $31.95
MP2: $13.50
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG+1 with 3 Q K K
1 fold, Hero calls $0.50, MP1 calls $0.50, MP2 calls $0.50, 2 folds, SB calls $0.25, BB checks
Flop: ($2.50) J 5 9 (5 players)
SB checks, BB checks, Hero checks, MP1 checks, MP2 checks
Turn: ($2.50) 4 (5 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $1.50, MP1 calls $1.50, MP2 calls $1.50, SB folds, BB folds
River: ($7.00) K (3 players)
Hero bets $4, MP1 raises to $18.70, MP2 folds, Hero folds
Final Pot: $15.00
MP1 wins $14.30
(Rake: $0.70)
wizdo napísal:neviem ci mi na nieco vobec bude soft...lebo neviem ake cisla su normal atd...
a aky...uz mam PT3 na holdem..tak som uvazoval o PT3 na omahu...
johnmirow napísal:wizdo napísal:Call ci fold so SECONd nuts?
Poker Stars $0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Hi - 8 players - View hand 49839
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $50.20
BTN: $50.90
SB: $46.15
BB: $22.50
UTG: $7.80
Hero (UTG+1): $27.30
MP1: $31.95
MP2: $13.50
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG+1 with 3 Q K K
1 fold, Hero calls $0.50, MP1 calls $0.50, MP2 calls $0.50, 2 folds, SB calls $0.25, BB checks
Flop: ($2.50) J 5 9 (5 players)
SB checks, BB checks, Hero checks, MP1 checks, MP2 checks
Turn: ($2.50) 4 (5 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $1.50, MP1 calls $1.50, MP2 calls $1.50, SB folds, BB folds
River: ($7.00) K (3 players)
Hero bets $4, MP1 raises to $18.70, MP2 folds, Hero folds
Final Pot: $15.00
MP1 wins $14.30
(Rake: $0.70)
poraza ta QT, prave to QT, ktore si pustil do boja pred flopom za malo penazi;
moj nazor
v tomto pripade mas relativne dobru ruku na PLO ... si OOP musis raisnut a znizit pocet kukacov na flop, a po takom relativne dobrom flope aj tlacit na to dalej ... ty si sa splasil na turne, ked uz ti to callne skoro kazdy, kto moze mat QT, draw na flush, dva pary ...
v tej tvojej hre, by som musel dlho rozmyslat, ale asi by som fold
johnmirow napísal:wizdo napísal:
neviem ci mi na nieco vobec bude soft...lebo neviem ake cisla su normal atd...
a aky...uz mam PT3 na holdem..tak som uvazoval o PT3 na omahu...
PT3 na Omahu podla mna nie je, ja pouzivam PT2 + PokerAceHud, databazu mam na PostgreSQL, cisla ti vzdy pomozu, lebo vidis aspon extremy ... neverbet playa, maniak playa, ...
wizdo napísal:zvykam si na styl hry....a zatial OOP nerad raisujem
na turne mi doslo kvantum outov, T na nuts , FD,...preto som to skusil betnut...ze nech je na river pot dost velky ka nieco pride...
zatial zistujem ze PLO je zla v tom ze OOP sa neda silno raisnut a raise na 1,75 abo 2,25 je dosti malo anto niekoho vyhnat...
si pozri tu hru s AAxx preflop 3 usd raise a 3 zaujemci boli...preto enraisujem...ale pomalinky tu agresiu budem zvysovat, az si zvyknem na OMAHU, ono po 4 mesiacoch holdemu a par tyzdnoch omahy HI LO to nie je sranda sa uplne preorientovat na omahu...
wizdo napísal:no hej to je pravda...ale ja uz mam PT3...sak kunem stranku co a ako ponukaju....viem ze na PT je tracker na omahu...
johnmirow napísal:wizdo napísal:zvykam si na styl hry....a zatial OOP nerad raisujem
na turne mi doslo kvantum outov, T na nuts , FD,...preto som to skusil betnut...ze nech je na river pot dost velky ka nieco pride...
zatial zistujem ze PLO je zla v tom ze OOP sa neda silno raisnut a raise na 1,75 abo 2,25 je dosti malo anto niekoho vyhnat...
si pozri tu hru s AAxx preflop 3 usd raise a 3 zaujemci boli...preto enraisujem...ale pomalinky tu agresiu budem zvysovat, az si zvyknem na OMAHU, ono po 4 mesiacoch holdemu a par tyzdnoch omahy HI LO to nie je sranda sa uplne preorientovat na omahu...
tak nehraj OOP, prehravas takto vela $$$wizdo napísal:no hej to je pravda...ale ja uz mam PT3...sak kunem stranku co a ako ponukaju....viem ze na PT je tracker na omahu...
aj ja mam PT3 ale Omahu na PT2 ... v pohode to ide ...
wizdo napísal:a s tym PT2 to kuknem...ale teraz dat 55usd ci kolko to stoji sa mi moc nechce...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.