Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdov blog

Odoslaťod johnmirow 26 Feb 2009 10:36

wizdo napísal:Ja sa o svojom BM radsej nebudem vyjadrovat:D:D:D
bohuzial je pre mna 55usd vela, lebo hram na hraniciach toho ze mozem hrat s 25usd na stoloch....o tom potom s mojim BM managementom....

inak vcera sa mi podarila vtipna vec...ani na jednom z 8mich stolov som sa nemusel rebuynut(nedokupujem kym nepadnem na polovicu, lebo si to casto nestihnem vsimnut :fool: :wizdo: )..

oki doki master tvoj BRM je tvoj BRM ... :shock: , PLO ma variaciu vyssiu ako NLH a swingy byvaju casto brutalnejsie ... 20BI nie je vynimkou :bad: , ale samozrejme zavisi od stylu hry, pre LAG nie je problem aj 40BI :crazy:
ale jedna poznamka: ak budes hrat s BI na hrane, nikdy sa nepustis do potov, ktore by si mohol vyhrat, ak by si bol agro; ma dojem, ze kvoli tomu, ze sa bojis prist o $$$

motivacny graf: http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... stcount=98

som ta trosku sledoval na PS, nechces hravat radsej jednu verziu Omahy naraz?
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod petardo 26 Feb 2009 12:10

wizdo napísal:
johnmirow napísal:
wizdo napísal:zvykam si na styl hry....a zatial OOP nerad raisujem
na turne mi doslo kvantum outov, T na nuts , FD,...preto som to skusil betnut...ze nech je na river pot dost velky ka nieco pride...
zatial zistujem ze PLO je zla v tom ze OOP sa neda silno raisnut a raise na 1,75 abo 2,25 je dosti malo anto niekoho vyhnat...
si pozri tu hru s AAxx preflop 3 usd raise a 3 zaujemci boli...preto enraisujem...ale pomalinky tu agresiu budem zvysovat, az si zvyknem na OMAHU, ono po 4 mesiacoch holdemu a par tyzdnoch omahy HI LO to nie je sranda sa uplne preorientovat na omahu...

tak nehraj OOP, prehravas takto vela $$$

wizdo napísal:no hej to je pravda...ale ja uz mam PT3...sak kunem stranku co a ako ponukaju....viem ze na PT je tracker na omahu...

aj ja mam PT3 ale Omahu na PT2 ... v pohode to ide ...

no sak OOP sa snazim skoro nehrat....

a s tym PT2 to kuknem...ale teraz dat 55usd ci kolko to stoji sa mi moc nechce...

Kde najdem na tej PT2 pre Omahu grafy tak ako su na PT3? Inak je to tam dost neprehladne oproti PT3. Wizdo hravas DoN omahu?
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod johnmirow 26 Feb 2009 12:23

petardo napísal:Kde najdem na tej PT2 pre Omahu grafy tak ako su na PT3? Inak je to tam dost neprehladne oproti PT3. Wizdo hravas DoN omahu?

nenajdes ... treba si stiahnut PokerGrapher (zadarmo), ktory ti grafy urobi
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod petardo 26 Feb 2009 12:49

johnmirow napísal:
petardo napísal:Kde najdem na tej PT2 pre Omahu grafy tak ako su na PT3? Inak je to tam dost neprehladne oproti PT3. Wizdo hravas DoN omahu?

nenajdes ... treba si stiahnut PokerGrapher (zadarmo), ktory ti grafy urobi

Johnmirov ty hravas kde omahu? Hrajes CG alebo turnaje?
Obrázok používateľa
petardo

Odoslaťod johnmirow 26 Feb 2009 13:09

petardo napísal:Johnmirov ty hravas kde omahu? Hrajes CG alebo turnaje?

MTT ... LO8 v ramci HORSE/HOSE, alebo samostatne, PLO cash a MTT
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod petardo 26 Feb 2009 13:24

johnmirow napísal:
petardo napísal:Johnmirov ty hravas kde omahu? Hrajes CG alebo turnaje?

MTT ... LO8 v ramci HORSE/HOSE, alebo samostatne, PLO cash a MTT

Ja iba klasika omaha.Hram to asi tyzden.Strasne sa mi to paci. Hi/lo som neskusal. Sa mi to zda vela a nechapem ako sa tam delia vyhry.Na MTT stvrty.Uz som bol z toho taky sprosty ,ze som to vzdal.Hlavne potom co ma zase utrel pokrom na moj AAA fullhouse.Mal som este dostatok chipsov no nevladal som.Navyse som hral sucastne aj SNG tak bolo toho privela.Neviem rychlo citat hru este.Teraz hrajem DoN tam je to pohoda.Som na to prisiel ako to treba hrat.Je to trochu odlisne od DoN Holdem.Hravas na PS? Ake limity?
Obrázok používateľa
petardo

Odoslaťod oskvarekk 26 Feb 2009 13:32

mmôže mi niekto poradiť,,vyhral som na B**fair 14 dolarov na turnaji, včera večer, a ešte ich tam nemám, myslíte že sa ich dočkam? :D
oskvarekk

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Feb 2009 13:34

oskvarekk napísal:mmôže mi niekto poradiť,,vyhral som na B**fair 14 dolarov na turnaji, včera večer, a ešte ich tam nemám, myslíte že sa ich dočkam? :D

mm, ak normalne vyhras turnaj, tak by sa Ti mali priratat okamzite - ak to teda nebol nejaky veeelmi specialny turnaj :shock:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod oskvarekk 26 Feb 2009 13:46

no diky,,nechapem tomu,,som rozmýšľal, že či to nebolo len pre niektorých hračov,,možno z nejakej krajiny len, a preto mi to nepripísali,,môže to tak byť? :D
oskvarekk

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Feb 2009 13:54

oskvarekk napísal:no diky,,nechapem tomu,,som rozmýšľal, že či to nebolo len pre niektorých hračov,,možno z nejakej krajiny len, a preto mi to nepripísali,,môže to tak byť? :D

ako sa volal ten turnaj? pozri si zaznamy - niekde u nich na webe alebo v tom softe, kde si to hral a ci si sa fakt umiestnil a vyhral tie prachy :) .. ak je turnaj len pre niektorych hracov (ako si pamatam kedysik na party), tak by Ta to tam nemalo registrovat a nie nechat hrat, ale nedat bubaky :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!