Horsey blog
Re: Horsey blog
tak predsa si to bol ty;)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
dzejkej napísal:No mohol si mat vacsi profit s AA, ale dzejkej mudro foldol
heh som si hovoril ze to snad nie..prvy rais dzejkeja a ja na BTN AA
dzejkej napísal:Kazdopadne ako pozeram na Tvoje stats, tak oproti mne si LAG monkey, co je zaujimave vzhladom na to, ze si presiel na NL25. Malokto je tak odvazny na zaciatok
veris tomu, ze som neotvaral inak ako na NL10? akurat na mne zanechali nasledky nejake coaching videa (vacsi 3b, trochu steal a rerais donkbetov)..a nebyt -$80 za premiovky tak som veselsi
dzejkej napísal: , nech su buduce session stavnatejsie a hra rovnako kvalitna
dik..blbsie je, ze teraz neviem ako s BR..som si povedal, ze po -5BI na NL25 idem na NL10, ale mne neprisla NL25 nejak zasadne ina, tazsia..proste len bad day
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
tucniak napísal:tak predsa si to bol ty;)
hm asi mas iny nick na UB, lebo som si ta nevsimol pri stole
-
Horsey7 napísal:dik..blbsie je, ze teraz neviem ako s BR..som si povedal, ze po -5BI na NL25 idem na NL10, ale mne neprisla NL25 nejak zasadne ina, tazsia..proste len bad day
Kolko mas NL25 buy-inov?
Ono prechod na nizsi limit nemusi byt preto, ze je to tazsie, ale preto, aby si zvladol tu variance. Ja si myslim, ze do tych 12-15 NL25 BI tam kludne zostan ak si v pohode a uvidis ako to pojde a potom by som sa urcite presunul na NL10.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja som si k tebe ani nesadol, jednak som nevedel ze si to fakt ty:)..
a hlavne sa snazim vyhybat sukmenovcom, ked sa da..
moj nick je tajny ale ak si k tebe sadnem, urcite si to vsimnes
a hlavne sa snazim vyhybat sukmenovcom, ked sa da..
moj nick je tajny ale ak si k tebe sadnem, urcite si to vsimnes
-
21BI som mal, teraz 16
-
tucniak napísal:moj nick je tajny ale ak si k tebe sadnem, urcite si to vsimnes
hm uz tusim a vyzeral to byt tak slusny chlapec
-
odporucam prejst na nl10, nema to nic so skillom, ale bezpecnostou pred variance, ako pisal JK..
ak to chces hrotit mozes si dat este shot za 4 ale je to na hrane a pri 12BI nl25 urcite dole..
podla mna si tym ale spomalis prechod, ak by si dal dole dalsie 4, tak sa ti to bude zle nahanat(16BI nizsieho limitu)
ak to chces hrotit mozes si dat este shot za 4 ale je to na hrane a pri 12BI nl25 urcite dole..
podla mna si tym ale spomalis prechod, ak by si dal dole dalsie 4, tak sa ti to bude zle nahanat(16BI nizsieho limitu)
-
hm aj ked nie som s tym uplne ok ale budem opat hrat NL10 kym nebude 20BI na NL20..co znamena, ze pravdepodobne vacsiu cast marca
alternativne depositnem $200, co ma nezabije a skusim dalsi shot mozno len 2 stoly a ak uverim tomu, ze nie som schopny vyhravat nad NL25 fishes tak sa zasijem zas na NL10
poucenie - keep your bankroll f***ing safe (25-30BI at least)
tiez spravim nekomentovane videa NL10 4 stoly a NL25 2 stoly, nech sa mozem spytat "mirror mirror on the wall, who is the biggest looser at microstakes at all?"
alternativne depositnem $200, co ma nezabije a skusim dalsi shot mozno len 2 stoly a ak uverim tomu, ze nie som schopny vyhravat nad NL25 fishes tak sa zasijem zas na NL10
poucenie - keep your bankroll f***ing safe (25-30BI at least)
tiez spravim nekomentovane videa NL10 4 stoly a NL25 2 stoly, nech sa mozem spytat "mirror mirror on the wall, who is the biggest looser at microstakes at all?"
-
Horsey7 napísal:
len ich pekne okomentuj, nech vieme, ake mas myslienkove pochody :-)
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.