LIVE cash v BA

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: LIVE cash v BA

Odoslaťod wizdo 27 Feb 2009 13:32

tento14 napísal:Da sa niekde dopatrat schedule turnajov v Redute?

priamo je to www.cspt.sk to je priamy link...

DevilMayCry napísal:co sa tyka tej reduty tak sa mi celkom paci tento text, ktory maju na svojich strankach:
"Dôveryhodnosť: Naša spoločnosť organizuje turnaje v Pokri na základe licencie od MFSR, čím garantujeme legálnosť všetkých našich hier a na záver nie menej podstatná vec, výhry u nás nepodliehajú dani z príjmu."

..........aspon niekde sa budem citit safe ak si zahram a zhrabnem tie miliony do vrecka

sak tymto sa myslim ohanala reduta ked sa zakladal Golden vegas....aspon co si opamatam..
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Zyronko 03 Mar 2009 19:31

to mareccc1 :
mal by som zaujem..kedykolvek..tak ak to ete plati tak sa ozvy ...
Zyronko

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod iggy 21 Apr 2009 12:44

wizdo napísal:NO co poznam...
pravidelny cash je asik len v Hrone...
v all ine je asice cash ale neviem presne s akou rpavidelnostou...

a neviem v hrone je dost slusna klimatizacia a vazne ja aj ako zvyknuty nefajciar(zase nafajcene citim a vadi mi ale zvykol som si ze do urcitej miery prezijem) som bol v Hrone spokojny...akurat som obcas poprposil ludi nech dym fukaju hore a ola pohodka...

no v alline to mas na 100% kazdy vecer jeden niekedy 2 stoly obcas je cakacka ale max tak na 15 - 20 min ale fajcit sa fajci jak sade na cashy ti ziadny podnik nezakaze fajcit to je ich gro prijmov a vacsina cashovych hracov su fajciary
iggy

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!