Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Pa***Poker

Odoslaťod Boldo12 12 Jún 2008 13:21

No inak toto je tema na P****Stars:-D ale uz ked som tu...Ked tam mas peniaze z pokerstrategy tak sa ti points nepripisuju na para konto,ale na pokerstrategy konto...pozri si to na stranke ked sa lognes hned na prvej stranke je zoznam herni a prva sa da otvorit(je tam take male plusko),teda v tvojom pripade party poker a tam mas napisane kolko bodov si ziskal v ktorom dni a podla toho ti stupa aj status na pokerstrategy.Takze ty musis ahrat 300 bodov tam na stranke;-)
Boldo12

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Pa***Poker

Odoslaťod Boldo12 12 Jún 2008 13:23

Oprava:
1.para konto-party konto
2.ahrat-nahrat
:-[
Boldo12

boldo

Odoslaťod chipfeeder 12 Jún 2008 15:07

vidim, ze si v tom doma , tak sa ta spytam, kedze to je rychlejsie ako to sam hladat :)

ja som spravil test uz davnejsie, zvolil si na poslanie Pa***Poker, ale nic neprislo. predpokladal som , ze problem je v tom, ze uz som mal existujuci ucet a nie novootvoreny, tak som za tym blizsie nepatral.

ani ma to nejak zvlast netrapi, lebo nad darovanymi peniazmi sa rozculovat neda ...

ja len, ze ci ta nenapadne este nejake riesenie :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: boldo

Odoslaťod Boldo12 12 Jún 2008 15:32

Ak si sa registroval na ten novy ucet cez ten isty pocitac resp. cez rovnaky modem tak ti poslu mail so ziadostou o zaslanie neakeho overovacieho dokladu napr. OP.Ale ak si chces spravit dalsie konto aby ti poslali dalsie peniaze,tak chod neakemu znamemu co to este neskusal alebo do internetky a sprav si to tam.Ja som to uz skusal asi trikrat a vzdy prisli:-)Ale pre istotu som si na tom inom PC spravil aj konto na neakej herni na ktoru som si chcel poslat cash.To len preto lebo neviem ci nekontroluju aj IP adresu s ktorou bolo vytvorene konto v herni.GL;-)
Boldo12

boldo

Odoslaťod chipfeeder 12 Jún 2008 18:08

ja nechcem robit dalsie ucty, ide o to, ze v case ked som robil test, uz som na Pa***Poker registrovany bol. takze som predpokladal, ze na existujuci ucet, na ktorom boli uz aj vklady, sa peniaze neposlu, kedze filozofia pokerstrategy je v tom, ze oni poskytuju prve peniaze novacikom na hranie.

cachre machre s IPeckami sa mi robit nechce.
chipfeeder

Re: boldo

Odoslaťod Boldo12 12 Jún 2008 18:14

Aha heh sorry neporozumel som otazke dobre.Nooo myslim,ze s tym uz nic nenarobis pretoze ak chces tie prachy od nich tak sa musis v herni regnut s bonus code PS150.Takze asi ti nepomozem...
Boldo12

boldo

Odoslaťod chipfeeder 12 Jún 2008 18:16

uz si pomohol :)
chipfeeder

uz konecne viem ako si P****Stars udrzuje fishky

Odoslaťod wizdo 15 Jún 2008 22:11

dal som si HU o 3,25 usd a chytil total fish ROI aml z 1500 games -33% a profit -5000usd, si hovorim no ten bude agresivny staci si pockat a presne ako som cakal agresivny bol az az, ale ja som nedostal 1 hratelnu ruku,,..ano boli asi 4 ale vsetko split poty...rad za radom am sklbal....az ma dorazil....

hru anto som dostla 2-hu fishku -30% ROI ale hral lepsie, dalsiu session mi nic neprislo a porucal som saopat s dlhym nosom.....

a uz ked som daco chytil u oboch zazracne obaja fold...tak reku to je nahoda....

ale ked som tretikrat prehral s dalsou mensou fish mal len -24 % tak som to radsej ukoncil....

ano ano je to mala vzorka ale doterza som enrhaval s fishkami, a hral sa aj poker zase raz am PS odradilo od toho hrat na nom...
DAKUJEM ZE SA VZDY UAKZE AKE JE TO RIGGED
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

a najthe best hra an koniec----

Odoslaťod wizdo 15 Jún 2008 22:14

AQQ9 vs Aj93 flop JT2 tam sme sa raisli na all in....nechcel to polozit
TURN 9
RIVER A

a som sa uz len zasmialkeby mal QJT abo aspon JT som ticho...ale s tym co dal all in po dvojitom reraise ....no dakujem pekne PS....
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

wizdo

Odoslaťod fidelko 16 Jún 2008 07:41

to nie je len PS,vsade je to to iste,
vrat sa naspat k turnajom,na tie mas talent,
a tam je ten soft uplne o.k.na rozdiel od cash
fidelko

Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!