hulmazas2 napísal:To ze checkuje OOP v 3bet pote na nizkom flope mi dava viac ako najavo, ze ma asi AK, AQ...ved QQ+ by betoval. Cize keby betnem, mohol by foldnut, aj ked nemusel by. Eso je aj dobra karta, ale moze byt aj scared, moze mat KQ...atd. Alebo myslis, ze proti takymto hracom nemozem takto uvazovat?
Tvoje myslenie nie je vobec zle. Ja vsak proti hracovi ako on dufam v nieco z tychto 3 veci:
1) ma premium pair a hra tricky - rad budem s tripsami spolupracovat
2) ma nejaky slabsi par a zrazu sa rozhodol, ze sa bude krotit (znie to divne) - valuetown time, lets bet 3 streets
3) ma fajne overs a mysli si, ze drawuje do 6 outs - uz si videl, ze by fishky aj tak iba check/foldli?
Takemu hracovi obcas moze sibnut a dokonca Ta check/raisne so vselicim .. Na tom flope je ten check podla mna v pohode, kedze to nie je pasivny hrac.
Ak si checkol behind a prislo eso, tak ho bud trafilo a chces buildovat pot alebo ho netrafilo a na riveri i tak ziadnu uzasnu betovacku necakas. Radsej sa sustredim na pripady, kedy to eso ma a na riveri sme v all-ine. Ako callnem a ziskam max 1 barel naviac ak sa obcas rozhodone pre bluff bet aj tam alebo raisnem a miesto celeho stacku casto ziskam iba jeho necelu 1/2.
Hadam dava zmysel
.