Horsey7 napísal:nj praveze check/raise v 3b som nikdy neriesil na tychto limitoch, preto ma to zaujimalo..all-in by to asi nebolo lebo sme na NL10 a teda deep 140BB a 190BB
Pozri sa na velkost potu. On betne $4 do potu velkost $4.40 a zostava mu $10.24. Check/raise ho podla mna dostane do all-inu
.
rozmyslal som tak, ze super na vzorke 600 ruk ma 4bet 0, tj. jeho range moze byt aj AA/KK, ktory 3b IP kludne dorovna a bude sa tesit ako sa tam potim..proste 3b spoty OOP sucks a proti nitom sucks^2, lebo z ich range vlastne na tomto flope neporazam nic
Ale stale si nenapisal, aky ma fold to 3bet, kolego
. Z ich range neporazas nic, ale to on akosi nemusi vediet a tie 2 bety ho dostanu z vacsiny jeho range - resp. by mali. Ked chces 3betovat AK OOP proti nemu, tak sa musis pripravit na to, ze betovat iba ked trafis nebude nejak extra profitable. Ak hras check/fold a zrazu sa objavi A alebo K a betujes 2 street, tak Ti to aj tak foldne
. Co sa tyka 4betu, tak by ma zaujimalo kolko % foldol na 3bet a kolko mal dokopy moznosti 4betovat.
trosku silly pokus by bol asi check/raise s tym, ze reprezentujem QQ a on ako nit mi to aj mozno uveri (ak by ich nemal teda on), kedze cbetujem vacsinu casu..
No to je naozaj velmi silly. Reprezentovat v 3bet pote set a cakat, ze super zlozi ..
. K tomu c/r som pisal nieco vyssie - nepaci sa mi to pokial nevies, ze pri betovani ma polarizovany range - betuje monstra a air, checkuje TPGK a mensie PP behind. Alebo teda betuje aj tie mensie PP, aby sa uistil, na com je a planuje fold
.