Profil: Dario Minieri - len pred 5 rokmi vložil na PokerStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Profil: Dario Minieri - len pred 5 rokmi vložil na PokerStar

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Profil: Dario Minieri - len pred 5 rokmi vložil na P****Stars prvé peniaze, dnes je slávny!

Meno: Dario MinieriBydlisko: Rím, TalianskoRok narodenia: 1985Zamestnanie: Profesionálny hráč herne P****StarsWSOP: víťaz 1 eventu na WSOP, 4-krát sa umiestnil na platených pozíciáchEPT: 3-krát sa dostal za final table a 5-krát na platené pozície Je jedno, či hráva Dario Minieri poker uprostred zimy v Dánsku, alebo v strede leta v Las Vegas, len zriedka ho nájdeme za hracím stolom bez jeho hnedo-zlatého prúžkovaného šálu. Tento 23-ročný mladík je skutočný profík, ktorý hráva na turnajoch o miliónové čiastky. Len v priebehu niekoľkých rokov sa z  Online Gaming Kid stal top hráč Talianska. Má všetko, čo PokerPro potrebuje –  Porsche Cayman S a WSOP Bracelet. Dario Minieri vyrastal v Ríme, v Taliansku a bol ako veľa iných pokrových hráčov predtým veľmi úspešný Magic: The Gathering hráč. Počas svojej mladosti cestoval z jedného Magic turnaja na druhý, potom si ale urobil prestávku, aby mohol študovať na vysokej škole psychológiu. V roku 2003, keď mal 18 rokov, začal hrávať so svojimi priateľmi online poker a prvýkrát vložil svoje peniaze na P****Stars. Keďže hrával predtým iba Draw Poker, prišiel na internete prvýkrát do kontaktu s Texas Holdem. Jeho prvé hry boli Sit-N-Gos a turnaje s nízkym Buy-In. Vytvoril si...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Profil: Dario Minieri - len pred 5 rokmi vložil na PokerStar

Odoslaťod Komedia 09 Mar 2009 00:27

Z počiatku mi bol dosť nesympaticky čo som ho videl na TV obrazovkach ale kukol som si nejake videjka ešte a zmenil som nazor :)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod BananaJoe 09 Mar 2009 01:32

Casto som ho sledoval na PS ako hra bez problemov 4-6 hu naraz s buy-inom 5600 $. Uvidime ho aj v high stakes poker sesion 5 takze sa mame na co tesit :D
BananaJoe

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod w4444x 09 Mar 2009 02:35

Hmm som si takmer na 100% isty ze prvou supernovou a elitou bol elky a nie dario ... takze dost chybna informacia v clanku
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod josipjs 09 Mar 2009 19:29

Dario nebol prva Supernova ani elita len ako prvy si kupil porshe za FPPs (Frequent plaer points)
tu je par videi :)
Dag vs Dario :D
http://video.google.com/videosearch?oe= ... &ct=title#

Dario a jeho anglictina (+ potvrdenie ze bol prvy tipek co si kupil Porsche zas FPP)
http://video.google.com/videosearch?oe= ... &ct=title#
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!