OMG
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: OMG
yegon napísal:ako prveho by som asi zazaloval autora clanku
http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/vsim ... hatne.html
Som to cital pred 2 dnami v papierovom vidani a nejak som to zabudol sem dat, hm. Je to zaujimavy mix chvaly a podozreni .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Palovič vraj patrí k najlepším hráčom sveta. Iste mu k tomu pomohla aj výhra 110 000 eur, ktorú získal na turnaji série EPT v San Reme. Hoci jeho súčasné príjmy dosahujú závratné hodnoty, stále nemá pocit, že je za vodou.
juj..ved nic proti Dagovi, ale imo ten novinar by mal zmenit profesiu kym je cas
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Haha Yegon vcera som to cital tlacene a pobavil som sa. Iste ze strasne vela z toho je "zasluha" autora clanku, ale Dag sa nedal zahanbit.
Najviac som sa zabavil na obleceni pri pokri, hehe teraz uz viem preco nemam respekt a nebudim obavy - lebo hravam ako sedlak v neznackovej mikine
Najviac som sa zabavil na obleceni pri pokri, hehe teraz uz viem preco nemam respekt a nebudim obavy - lebo hravam ako sedlak v neznackovej mikine
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
JK/7castle davam vam sancu vyhovorit sa na chvilkovu dusevnu slabost alebo aspon na to ze vam ten clanok len niekto podstrcil lebo o vas vie ze hrate poker
lebo niekto kto vas nepozna by mohol nadobudnut nelichotivy dojem ze toto periodikum v tlacenej podobe citate
lebo niekto kto vas nepozna by mohol nadobudnut nelichotivy dojem ze toto periodikum v tlacenej podobe citate
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:JK/7castle davam vam sancu vyhovorit sa na chvilkovu dusevnu slabost alebo aspon na to ze vam ten clanok len niekto podstrcil lebo o vas vie ze hrate poker
Tymto by som chcel cestne prehlasit, ze toto perdikum necitam mimo pozerania si televizneho programu a na tento clanok som bol upozoroneny inou osobou kvoli tomu, ze som pokrovy nadsenec. Kedysi som to aj cital, ked to este nebol yet another bulvarny platok a boli tam aj naozaj zaujimave clanky .
EDIT: P7D som vystriedal za http://www.equark.sk/index.php?cl=artic ... ck,default
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:JK/7castle davam vam sancu vyhovorit sa na chvilkovu dusevnu slabost alebo aspon na to ze vam ten clanok len niekto podstrcil lebo o vas vie ze hrate poker
Yo, mudro hovoris, nechcem sa vhovarat, ale cital som to omylom na navsteve Co ale nic nemeni na tom, ze clanok odporucam precitat, je tak vela zaujimaveho (hovorim cisto o pokrovej stranke veci).
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.