video NL10, 4 stoly, luckyace
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: video NL10, 4 stoly, luckyace
Supis kritika dikec Idem to pozerat a budem rad radom pisat preco som to tak hral a to KQ ked som si to pozeral tak som sa buchal po hlave co som to polozil
A vcera sa mi podarilo v tom first deposit freerole aspon 5te miesto tak som si aj s cashom za vcera dal +9bi
Btw aspon sa pacilo video ?:) Sice hlas ako ked by som zaspaval ale tak no )
A vcera sa mi podarilo v tom first deposit freerole aspon 5te miesto tak som si aj s cashom za vcera dal +9bi
Btw aspon sa pacilo video ?:) Sice hlas ako ked by som zaspaval ale tak no )
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
no pockaj , mne sa tam nemalo co pacit , otrasny software ma ta herna , ja som to pozeral preto aby som ti pomohol napredovat a nie aby som sa nieco priucil ale ako som uz povedal , ze je dobre pre teba , ze si to natocil , lebo si mozes pozret co ti tu ludia k tomu napisu .. ti co si to pozru .
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Jasnacka Uz si to prezeram..
Ono takto ked si to natocim a potom pozrem tak tam sam vidim dost veci co som pokaslal Hlavne to KQ a tie AA co som nedal 2 dolace dalej. No snazim sa veciam co raz pokazim tak uz sa tomu vyvarovat, no to ako betovat shortstackov mi casto mota hlavu.
Dost problem su aj tie stoly fast ako vravis. Nejak ked aj rozpravam a tika mi stol tak to casto odkliknem Len tak tak bez rozmyslu.
Apropo software tak na ten som si uz zvykol hlavne s tymi skinmi novymi:)
Ono takto ked si to natocim a potom pozrem tak tam sam vidim dost veci co som pokaslal Hlavne to KQ a tie AA co som nedal 2 dolace dalej. No snazim sa veciam co raz pokazim tak uz sa tomu vyvarovat, no to ako betovat shortstackov mi casto mota hlavu.
Dost problem su aj tie stoly fast ako vravis. Nejak ked aj rozpravam a tika mi stol tak to casto odkliknem Len tak tak bez rozmyslu.
Apropo software tak na ten som si uz zvykol hlavne s tymi skinmi novymi:)
-
v akom programe abo cez co si to natacas?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Camtasia Studio 6
-
buschle napisal podstatne veci, ja este prihodim nieco a necham ostatnym na posudenie
A7s BTN a pred tebou limp - tu je imo lepsi raise ako call..ta ruka ma hodnotu
imo malo stealujes in general a tiez blind vs blind + ak ti SB iba callne tak raise s cimkolvek hratelnym lebo casto ma velmi slabu ruku, nenechaj ho pozriet si lacno flop
ak ta niekto donkuje (zvycajne 1/3 potu) tak aj ked si netrafil flop a mas AK/AQ tak bezproblemov rerais a aspon uvidis kde si + casto tam bude fold
menej limpuj offsuit connectory a uz vobec nelimpuj slabe offsuit esa..
31.min KQs - typek 82/55 rais, imo izolacia tohto zvera je ziaduca mas poziciu a velmi casto si vpredu..tym casto aj predides aby ti tam dolimpovali sroty ako 8Q a ty nebudes riesit ci na 84Q niekto hitol 2 pary, cize rais na $1 a mas ho pre seba
37min KTs call na flope JT3ss po 2 hracoch? asi to nebude ziskove
40min. AJo limp zo SB po dvoch limpoch? are you serious? raisuj vsetky ruky ktore maju hodnotu a aj na netrafenom flope ti budu casto skladat na cbety
41min ATo ..SB call ty check? prichadzas o hodnotu a zaroven pustas lacno hraca na flop
tiez nemusis mat pocit, ze je nutne cbetovat vsetko co si raisoval pred flopom (aj ked mas AK)
ak vies anglicky tak odporucam precitat si Ryan Fee"s 6max strategy guide otazky-za-iato-nikov/free-6-max-nl-strategy-guide-t2319.html
nech sa dari
a btw. legendami opradeny LuckyAce asi navstivim, lebo co tam su za zvery to som este nevidel
A7s BTN a pred tebou limp - tu je imo lepsi raise ako call..ta ruka ma hodnotu
imo malo stealujes in general a tiez blind vs blind + ak ti SB iba callne tak raise s cimkolvek hratelnym lebo casto ma velmi slabu ruku, nenechaj ho pozriet si lacno flop
ak ta niekto donkuje (zvycajne 1/3 potu) tak aj ked si netrafil flop a mas AK/AQ tak bezproblemov rerais a aspon uvidis kde si + casto tam bude fold
menej limpuj offsuit connectory a uz vobec nelimpuj slabe offsuit esa..
31.min KQs - typek 82/55 rais, imo izolacia tohto zvera je ziaduca mas poziciu a velmi casto si vpredu..tym casto aj predides aby ti tam dolimpovali sroty ako 8Q a ty nebudes riesit ci na 84Q niekto hitol 2 pary, cize rais na $1 a mas ho pre seba
37min KTs call na flope JT3ss po 2 hracoch? asi to nebude ziskove
40min. AJo limp zo SB po dvoch limpoch? are you serious? raisuj vsetky ruky ktore maju hodnotu a aj na netrafenom flope ti budu casto skladat na cbety
41min ATo ..SB call ty check? prichadzas o hodnotu a zaroven pustas lacno hraca na flop
tiez nemusis mat pocit, ze je nutne cbetovat vsetko co si raisoval pred flopom (aj ked mas AK)
ak vies anglicky tak odporucam precitat si Ryan Fee"s 6max strategy guide otazky-za-iato-nikov/free-6-max-nl-strategy-guide-t2319.html
nech sa dari
a btw. legendami opradeny LuckyAce asi navstivim, lebo co tam su za zvery to som este nevidel
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Diki diki, nj musim prestat limpovat Ok dalsi pan co moze nieco dodat ?:) Nj to si musim precitat len vzdy ked bol cas som radsej hral pff. ) Idem ja teda studovat
-
ja si pozriem az vo stvrtok aj ked neviem, ci budem mat co viac povedat ako buschle a konik:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kazda rada dobra
-
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.