Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod Sunwu 06 Mar 2009 19:24

5. januara som si za FPP body objednal mikinu, 26. januara mi prisiel mail, ze je to poslane, dodnes to neprislo. Mam sa uz zacat znepokojovat, alebo to vzdy trva tak dlho?

edit: a ked to pozriem na tej trackovacej stranke je tam stale 'in progress'
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod wizdo 06 Mar 2009 21:03

Sunwu napísal:5. januara som si za FPP body objednal mikinu, 26. januara mi prisiel mail, ze je to poslane, dodnes to neprislo. Mam sa uz zacat znepokojovat, alebo to vzdy trva tak dlho?

hmmm...ja som si dal poslat uz dve veci..tj mikinu a koselu a vsetko mi do 4 tyzdnov prislo uplne bez problemov, asice v jednom bola zasielka porusena ale na koseli ani skrabanec tak som to enriesil...

urcite si mas pozriet..dodanie 6 tyzdnov... po 7 tyzdnoch ich otravujem na suporte nech mi to poslu, cize pis pekne na suport a dozvies sa viac.

pre porovnanie kolom 10teho februara som si objednal polokosela a 5.3. mi prisla:-)
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod TuKE 07 Mar 2009 00:20

Sunwu napísal:5. januara som si za FPP body objednal mikinu, 26. januara mi prisiel mail, ze je to poslane, dodnes to neprislo. Mam sa uz zacat znepokojovat, alebo to vzdy trva tak dlho?

Mal si sa začať znepokojvať vo februári :)
Ten potvrdzovací mail od Stars má na konci obv napíné, že pokiaľ ti to nepríde do 6 týždňov, máš im písať. Teda kľudne im napíš.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Sunwu 07 Mar 2009 00:39

TuKE napísal:Mal si sa začať znepokojvať vo februári :)

ja som na to medzitym aj zabudol :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod BananaJoe 11 Mar 2009 12:22

ako to je s VIP levelmi, napr. ked dosiahnem tento mesiac silverstar tak mi to ostane len do konca mesiaca a od noveho mesiaca zase musim zbierat body aby som sa dostal na silvera ?
BananaJoe

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 11 Mar 2009 12:30

BananaJoe napísal:ako to je s VIP levelmi, napr. ked dosiahnem tento mesiac silverstar tak mi to ostane len do konca mesiaca a od noveho mesiaca zase musim zbierat body aby som sa dostal na silvera ?

Do konca nasledujuceho mesiaca, takze ak si sa uz teraz kvalifikoval na silver, tak ti silver ostava az do konca aprila.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod DevilMayCry 13 Mar 2009 15:22

maly problem s vkaldom.......uz som rza vkladal money na P****Stars a chcem vlozit zase ale nejako mi to nejde......dam cashier....buy chips...vyhodi mi obrazovku s mojimi prednastavenymi udajmi ale neviem co mam zadat do tych poli stelefonnym cislom....ako country code davam 421........Local number including area kod mamdat co ak mam len mobilne tel cislo????
a do extension, notes or additional code davam +421905xxxxxx (tie xxx su samozrejme moje cislo :D )

vopred diky za radu...........
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod A_Rimmer 13 Mar 2009 16:20

Polia "country code" a "extension, notes or additional phone" su dobrovolne, takze tam nic nepis, pre istotu.
Vypln iba "local number including area code" a na zaciatku tam nesmie byt to +. Takze tam supni len 905XXXX, ja to mam tak a zobralo mi to potom. (bez plusu a nuly na zaciatku)
Tiez som sa s tym trosku trapil minule :wall:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod DevilMayCry 13 Mar 2009 16:29

A_Rimmer napísal:Polia "country code" a "extension, notes or additional phone" su dobrovolne, takze tam nic nepis, pre istotu.
Vypln iba "local number including area code" a na zaciatku tam nesmie byt to +. Takze tam supni len 905XXXX, ja to mam tak a zobralo mi to potom. (bez plusu a nuly na zaciatku)
Tiez som sa s tym trosku trapil minule :wall:

diky....ja som lama jak hovado......ja ze ta hviezdicka znamena povinne :D :D a ono to je praveze nepovinne :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod bakso 13 Mar 2009 21:16

prosim vas ako to je s posielanim veci z ich obchodu. ked nieco za fpp body objednam, tak platim aj postovne? je to posielane z ameriky? nerad by som platil postovne za dake tricko a karty vtakej cene ako by som si ich kupil.diki
bakso

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!