cstrike22 napísal:dnakup urobeny, raut robia prave 3 ludia, whiskey po vcerajsej kalbe doplnena
Jak jako vcerejsi kalba .........dneska teprve bude jizda
cstrike22 napísal:dnakup urobeny, raut robia prave 3 ludia, whiskey po vcerajsej kalbe doplnena
maikyBB napísal:Poket Aces Poker Klub, môžme nazvať jednotkou na strednom Slovensku.
Bol som na turnaji 13.03.2009 v Banskej Bystrici a prinášam krátky report. V piatok sa hral 50€ rebuy. Počet registrovaných hráčov do turnaja 19. Prizepool sa vyšplhal na 2656€.
Z U***et profi teamu sa turnaja zúčastnili Čeky a Lose. Z českej republiky zavítali Hohoman a Barvyman. V krátkosti len poviem, že turnaj prebiehal v priateľskej atmosfére s príjemnou obsluhou a skvelým šampanským.
Pri turnaji nebolo povolené fajčiť pri stoloch, čo sa mi pačilo. Avšak hráči to dohnali cez break, kedy to bolo v klube takmer nevydržateľné. Asi jediné negatívum celého dňa.
Dealerky z Honorie boli úžasné, takmer bez chybné za čo patrí veľká vďaka. Flormana robil počas turnaja Študent, ktorý nemal moc práce.
Popri turnaji sa otvoril cashový stôl 1/2€.
Celkové poradie turnaja TOP 3:
1. miesto a pohár Hohoman
1. miesto bez pohára Lose
3. miesto Šingen
ostatné poradie UNKNOWN players, Čeky vypadol s QK proti QA Hohomana na flope mali obaja TOP PAIR a po turne to poslali ALL IN.
Celkovo sa mi páčil výkon víťaza turnaja Hohomana, a takisto Lose z U***et Profi Teamu zahral svoj štandard, aj keď ho občas prekvapovala šťastena súperov.
Pozn. hráči na 1. mieste splitli a dohrávali už len o pohár
FOTOREPORT nájdete tu: http://www.facebook.com/album.php?aid=67763&id=673553680&l=229e739f88
cstrike22 napísal:
Rozpis turnajov:
Utorok 17.3 19:00 freeroll 0+3eur rebuy + vecné ceny
Streda 17.3 19:00 freeroll 0+5eur rebuy, 50eur added +vecné ceny
Štvrtok 17.3 19:00 freeroll 0+3eur rebuy + vecné ceny, cash game day bonus
Piatok 17.3 19:00 freezeout 10eur + vecné ceny
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.