Kaktus on holdem :-)
Kaktus on holdem :-)
Tak po dlhom odkladaní som sa nakoniec dopracoval k tomu, že si spravím blog v tejto sekcii. Volám sa Peter, mám 24 rokov a momentálne hrávam NL10 a SNG $ 3,25 na P****Stars pod nickom mr_kaktus555. Zo začiatku môjho online hrania som prevažne hrával SNG ale v poslednej dobe ma to začalo viac ťahať ku cash game. Pravdupovediac, momentálne nemám ani bankrol na to aby som hrával NL10 ako bigstack tak ku stolom sadám so 40BB a snažím sa vybudovať bankrol, aby som mohol hrávať so 100BB.
Poker hrávam od februára minulého roka ale dlho som sa mu venoval len tak rekreačne. Hrával som rôzne homegames, najprv NLHM 1/2Sk potom 5/10Sk. Celkom sa mi darilo ale stále to bolo skôr o štastí ako o nejakom skille. Prvú skúsenosť s online pokrom som získal na U***et kde som hodil nejakých 25€, z ktorých som do hodiny spravil cca 70 a tých 70 do týždňa prehral . Vyhral som nejaké drobné vo freeroloch tak som začal hrávať 9men SNG 0,10 +0,01 . Našťastie sa našla dobrá duša (ďakujem Palovi1973), ktorá ma nasmerovala na pokerstrategy, kde som dostal 50$, s ktorými som začal hrávať na stars. Moj bankrol je momentálne cca 130$. Viem že to nie je veľa ale prežil dva mohutné asi 80$ swingy tak nech sa borci z NL100 a vyššie nesmejú
Takže tu moje pokrové predsavzatia:
1. nahrať dostatok FPP aby som dostal licenciu na pokerstrategy elephant (obdoba PT a HM - keď budem mať konečne normálny bankrol tak si plánujem kúpiť PT)
2. do konca roka sa dostať na NL50 a držať sa tam zubami nechtami
3. venovať študovaniu pokru aspoň dve hodiny denne
4. do marca 2010 nahrať 3.000.000 FPP a kúpiť si porsche z PS
5. poraziť yegona v HU NL1000
(body 4. a 5. netreba brať vážne )
Budem sem postovať moje výsledky tak často ako to len bude možné. Ak bude mať niekto chuť hodiť mi sem aj nejaký koment budem vďačný
Poker hrávam od februára minulého roka ale dlho som sa mu venoval len tak rekreačne. Hrával som rôzne homegames, najprv NLHM 1/2Sk potom 5/10Sk. Celkom sa mi darilo ale stále to bolo skôr o štastí ako o nejakom skille. Prvú skúsenosť s online pokrom som získal na U***et kde som hodil nejakých 25€, z ktorých som do hodiny spravil cca 70 a tých 70 do týždňa prehral . Vyhral som nejaké drobné vo freeroloch tak som začal hrávať 9men SNG 0,10 +0,01 . Našťastie sa našla dobrá duša (ďakujem Palovi1973), ktorá ma nasmerovala na pokerstrategy, kde som dostal 50$, s ktorými som začal hrávať na stars. Moj bankrol je momentálne cca 130$. Viem že to nie je veľa ale prežil dva mohutné asi 80$ swingy tak nech sa borci z NL100 a vyššie nesmejú
Takže tu moje pokrové predsavzatia:
1. nahrať dostatok FPP aby som dostal licenciu na pokerstrategy elephant (obdoba PT a HM - keď budem mať konečne normálny bankrol tak si plánujem kúpiť PT)
2. do konca roka sa dostať na NL50 a držať sa tam zubami nechtami
3. venovať študovaniu pokru aspoň dve hodiny denne
4. do marca 2010 nahrať 3.000.000 FPP a kúpiť si porsche z PS
(body 4. a 5. netreba brať vážne )
Budem sem postovať moje výsledky tak často ako to len bude možné. Ak bude mať niekto chuť hodiť mi sem aj nejaký koment budem vďačný
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Re: Kaktus on holdem :-)
Tak vela stastia na cash games prajem .
1) Co sa tyka trackerov, radsej odporucam Holdem Manager. Ved si potom skus trial oboch programov a uvidis .
2) Ako low stakes grinderovi by som Ti navrhol prestupit na sajtu, kde je rakeback. Ak sa Ti chce motkat okolo PokerStrategy, tak akonahle dosiahnes $600, hodit sa na Full Tilt a vyuzit 100% bonus + 27% rakeback znacne prospeje Tvojmu BR. Ak Ti o PokerStrategy prilis nejde, tak je zopar fajn herni s dobrymi bonusmi a fishy play.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal::vitaj:
Tak vela stastia na cash games prajem .
1) Co sa tyka trackerov, radsej odporucam Holdem Manager. Ved si potom skus trial oboch programov a uvidis .
2) Ako low stakes grinderovi by som Ti navrhol prestupit na sajtu, kde je rakeback. Ak sa Ti chce motkat okolo PokerStrategy, tak akonahle dosiahnes $600, hodit sa na Full Tilt a vyuzit 100% bonus + 27% rakeback znacne prospeje Tvojmu BR. Ak Ti o PokerStrategy prilis nejde, tak je zopar fajn herni s dobrymi bonusmi a fishy play.
no myslel som uz na to ze by som siel aj niekde inde len to ma este cas :-)
najprv by som rad aspon nieco nahral a na PS sa mi paci ten ich FPP shop :-)....vedel by som si z neho vybrat.....neviem ci aj ine herne maju takuto moznost......a dakujem za privitanie :-)
-
-gl kaktus and
-dzejkej ma pravdu,s tym ft,myslim,ze je celkom fajn ostat na zaciatku na ps.de,pretoze tam mas dost videii zadarmo,hoci zrejme nie az tak dobre ako tie z platenych stranok a nemusis investovat hned z maleho bankrollu,a aj ten slon ti bude na zaciatok stacit
-dzejkej ma pravdu,s tym ft,myslim,ze je celkom fajn ostat na zaciatku na ps.de,pretoze tam mas dost videii zadarmo,hoci zrejme nie az tak dobre ako tie z platenych stranok a nemusis investovat hned z maleho bankrollu,a aj ten slon ti bude na zaciatok stacit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
mr_kaktus napísal:4. do marca 2010 nahrať 3.000.000 FPP a kúpiť si porsche z PS
az vitaj
4 - idem do toho s tebou
5 - nemam na to zatial bankroll, ale neber to tak ze sa bojim ok?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
1.
2. kup si HM verziu small stakes, ked chces nieco kupovat.
3. nehraj 40BB deep , bud 100 a nizsie limity alebo 20 BB push/fold. 40-50BB je asi najhorsie co moze byt , ziadny stack presure nespravis s tym.
4. yegona v HU 1000 ? , nieco mi tu uniklo medzicasom ?
5. venovat sa studiu 2h denne - tiez som mal take sny volakedy potom som zistil ze som rad ked si najdem 2h na hranie
6. s tym porche.
3. nehraj 40BB deep , bud 100 a nizsie limity alebo 20 BB push/fold. 40-50BB je asi najhorsie co moze byt , ziadny stack presure nespravis s tym.
5. venovat sa studiu 2h denne - tiez som mal take sny volakedy potom som zistil ze som rad ked si najdem 2h na hranie
6. s tym porche.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
yegon napísal:mr_kaktus napísal:4. do marca 2010 nahrať 3.000.000 FPP a kúpiť si porsche z PS
az vitaj
4 - idem do toho s tebou
5 - nemam na to zatial bankroll, ale neber to tak ze sa bojim ok?
ad 4. tak schvalne kto bude skor :-)
ad 5. no ja by som mal momentalne presne 13BB
-
mr_kaktus napísal:.......kde som dostal 50$, s ktorými som začal hrávať na stars. Moj bankrol je momentálne cca 130$. Viem že to nie je veľa ale prežil dva mohutné asi 80$ swingy tak nech sa borci z NL100 a vyššie nesmejú
ja som zacinal 1.januara minuleho roka s brollom necelych $50 na NL10 FR BS. Spominam si aky som bol na seba hrdy ked moj broll prekrocil $100, $200 a neskor $650 ked som prechadzal na NL25 Mojim cielom bolo dostat sa behom roka na NL100, co sa mi aj podarilo, len potom prislo horsie obdobie. To sa ale stava a netreba sa nechat znechutit. Treba dalej studovat, pozerat videa a vysledky urcite pridu, gl
..inak, neviem sice kolko mi to bude trvat, ale aj ja jedneho dna urcite tie FPP-cka na to Porsche dam
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
buschle napísal:1.
6. s tym porche.
2.no zatial dufam ze vystacim s tym pokerstrategy elephantom....do nejakych dvoch tyzdnov by som ho mohol mat...
3. 20BB by som musel hravat FR.....tam myslim ze potrebujes minimalne 7 oponentov, ktori nehraju SSS ale tak teda asi zbehnem na NL5 zatial
5. tie dve hodky denne sa snazim dat nejak dokopy......ale to vacsinou studujem v robote ked predstieram ze pracujem .....po robote uz vacsinou len hravam :-)
6. potom sa mozes prist zviezt
-
taaaakze som momentálne po jednej asi dvojhodinovej session.....výsledok +2.5 BI na NL5 - na radu bushleho som zbehol na nižší limit a hral so 100BB stackom.......ináč bolo to dnes čisté utrpenie.......karty chodili mizerné, ak som raisol pred flopom s niečím ako AK, AQ, AJ tak ma obstrelilo rovno medzi kozy a mal som tam minimálne dvoch zákazníkov......hneď na začiatku sa mi podarilo prehrať set vs. overset, potom som pustil nejaké 4 doláre na môj TP keď súper dotiahol kombodraw a raz som prehral dva páry vs vyššie dva páry. Takže bolo celkom veselo. Našťastie sa našlo zopár dobrákov, ktorí ma nenechali skončiť v mínuse a podarovali mi zopár drobných. Zajtra sem hodím aj nejaké handy. Dnes sa mi už nechce.
na porsche mi chýba už len 2.998 797 FPP - musím začať zhánať garáž
na porsche mi chýba už len 2.998 797 FPP - musím začať zhánať garáž
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.