Buschle Blog
Re: Buschle Blog
lenze ja som dushbag a ani nepotrebujem tie podmienky
tak dlho som nic nerobil ze som aj zabudol na else... aspon viem aky som retard. Len sa poflakujem a nicomu sa nevenujem poriadne , musim nieco zmenit - na sebe.
tak dlho som nic nerobil ze som aj zabudol na else... aspon viem aky som retard. Len sa poflakujem a nicomu sa nevenujem poriadne , musim nieco zmenit - na sebe.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
o com je rec ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dzejkej napísal:3) a co sa stane, ak zarobis presne 10 000 EUR?
zobudim sa a ruka v serbli
-
buschle napísal:tak dlho som nic nerobil ze som aj zabudol na else...
Ty si programoval na skole (stredna/vyska?) alebo kedysi v praci a teraz je z Teba manager ? Som nevedel, ze si sa tiez motal v tejto oblasti .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ne , ja len v robote access a sql, ale nic vazne ... Pred rokom som sa planoval vazne zaoberat sql , ale nejak mi do toho prisiel poker a odvtedy moj browser pozna akurat tak 2+2 a PP aaaa...... Quakelive.com
Naposledy upravil buschle dňa 17 Mar 2009 14:43, celkovo upravené 1 krát.
-
buschle napísal:ne , ja len v robote access a sql, ale nic vazne ... Pred rokom som sa planoval vazne zaoberat sql , ale nejak mi do toho prisiel poker
No tak ked mat na vyber Access alebo poker, tak je to lahke rozhodnutie . Drzim palce, nech Ti pokrove zarobky pomozu vymanit sa so sparov demona .
-
fatal error on line 1 in buschle.php
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
buschle napísal:odvtedy moj browser pozna akurat tak 2+2 a PP aaaa...... Quakelive.com
Ten QL som sem nemal radsej postovat . Ja som sice na hru poslednu dobu nemal cas, ale ako spravne deformovany som sa hrabal par hodin v configoch a "programoval" si tam .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.