Budúcnosť pokru

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Budúcnosť pokru

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Budúcnosť pokru

Trendy, scenáre, prognózy Píše sa rok 6 po Moneymakerovi. Obrovský pokrový boom už zrejme dosiahol svoj vrchol. Ako manažér jednej z najväčších herní v rozhovore pre jeden renomovaný časopis uviedol: \"obdobie veľkého nárastu počtu hráčov je už za nami a trh je takmer nasýtený\". Veľké pokrové herne musia zmeniť myslenie a to isté platí aj pre pokrových hráčov.Tendencie naznačujú, že sa bude pri hraní pokru stretávať čoraz menej hráčov, ktorých úroveň však bude stúpať.Heads UpBudúcnosť patrí práve tejto variante. Trendy ukazujú, že práve táto časť pokru zaznamenala najväčší nárast hráčov. Takmer žiadna z herní si nedovolí vynechať zo svojej ponuky HU cash game stoly a či HU turnaje. Pokrový hráči chcú \"action\", nové výzvy. Full ring a niektorým dokonca aj 6 max stoly ponúkajú príliš málo akcie a práve takíto hráči hľadajú uspokojenie pri HU, kde je v podstate hráč zapojený do každej hry. Dobrí hráči vyhľadávajú tieto priame konfrontácie, \"maniakom\" sa zasa páči možnosť raisovať a reraisovať takmer v každej hre a pre príležitostných hráčov sú tieto stoly tiež pomerne zaujímavé. Práve pre tieto faktory bude naďalej HU poker naberať na dôležitosti. Avšak veľkou prekážkou na ceste k ešte väčšej obľúbenosti je fakt, že pokrové herne počítajú aj z HU stolov rovnaký rake ako z...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Budúcnosť pokru

Odoslaťod keso26 17 Mar 2009 14:43

nad niecim podobnym som sa prave vcera zamyslel. Myslim si ze stale je a bude vela rekreacnych hracov, ktori budu hrat poker len zo zabavy (samozrejme zle), na druhu stranu kvoli roznym training sites pribudne vela regov a s nimi sa budeme musiet o rekreacnych hracov bit. Vyhravat v dnesnom on-line pokri uz urcite nie je take jednoduche ako par rokov predtym, ale myslim si, ze teraz by sa to uz malo co sa tyka ROI a winrate ustalit. V kazdom pripade zaujimavy clanok, urcite sa bude vela diskutovat, citim to v kosti :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 14:52

Nebral by som to tragicky.

Ak som spravne pochopil, tak v USA je dalsia vlna inciativy o zaradenie pokru ako "game of skill", co by malo trosku ozivit pokrovy svet.

Taktiez je mozne vidiet migraciu k inym stylom, najme PLO. Pozeram training sites a blogy dobrych hracov a coraz viac su tam 4 hole cards miesto dvoch :). Taktiez Count to Zeros na CR ukazuje znamych nosebleed hracov hrat uz viac PLO ako NL tam uplne hore (500/1000). Mozno casom hromada dobrych hracov prejde na PLO a NL bude zase o nieco ziskovejsie, pretoze fishky PLO zo zaciatku nehravaju (pozdravujem nasich dvoch clenov PP.sk :lol3: :angel: ).

Co sa vsak tyka stakes do NL100 (kde je nehorazna majorita CG hracov na PP.sk), tak tam nas tak skoro stupajuca uroven trapit nemusi :-D .

PS: clanok som bohuzial nedocital do konca, pretoze na Firefox-e mi nedava obsah clanku a IE mi nejak blbne.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 17 Mar 2009 14:54

-to teda dufam,dost som sa zhrozil,ked som si ho precital,a myslim,ze by sa mali zamysliet hlavne ti,ktori si myslia,ze by sa mohli pokru venovat profesionalne,pripadne taki,ku ktorym patrim napr. aj ja,ktori si vdaka pravidelnym vyhram v pokri(hoci nie velkym) mozu dovolit veci,ktore by si normalne dovolit nemohli,respektive nechceli,aby to nebolo na ukor rodiny

-najvacsi problem je,ze clovek si lahko zvykne,ze ma mesacne dajme tomu pravidelne 500 euro k vyplate a odrazu to bude len 200,alebo bude musiet ovela viacej hrat,respektive ovela viac studovat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 17 Mar 2009 14:55

-JK posli mi mail adresu ss,ak chces mozem ti ho poslat :friends:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 14:57

palo1973 napísal:-JK posli mi mail adresu ss,ak chces mozem ti ho poslat :friends:

Nemozes mi poslat rovno na SS ako text alebo na ICQ? Vdaka! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 17 Mar 2009 14:59

myslim si ze je a bude vela hracov , ktorym nepomoze ani svatena voda.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 15:03

palo1973 napísal:-najvacsi problem je,ze clovek si lahko zvykne,ze ma mesacne dajme tomu pravidelne 500 euro k vyplate a odrazu to bude len 200,alebo bude musiet ovela viacej hrat,respektive ovela viac studovat

Nemyslim si, ze pride nejaky skok z 500 na 200. Myslim si, ze minimalne pravidelne prispievajuci clenovia na PP.sk zlepsuju hru rychlejsie ako priemer na danych stakes a naozaj pochybujem, ze sme vedomostami co i len v dohlade hornej hranice.

Mne sa staci pozriet na dobry hracov, ako si sadnu k stolom a nehorzne beatuju. Ci uz je to ten 17 bb/100 (+-) CR pokus na P****Stars na NL50 na vzorke 20K ruk so stupajucou cervenou aj modrou(!) alebo su to niektori 2+2 borci so 14 bb/100 winrates na NL600 na vzorke 100K ruk. Myslim, ze je este znacne kam rast. Mne aj keby na NL600 klesol winrate zo 14 bb/100 na 10 bb/100, tak sa stazovat nebudem :-D .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 17 Mar 2009 15:08

jojo , ty vazne dobri regovia sa budu sustredovat na limitoch NL400+
hadam nebudeme hovorit hracom 22/10 u stolu regovia
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Pepi 17 Mar 2009 15:11

No s tymi SnG to uz je teraz tazke... Na 3,40 USD som mal ROI 12,5%, na 6,50 USD mam po cca. 1000ks minusove ROI.
Ale zas, ja som :fish:
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!