rakeback cez pokerspravy
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
rakeback cez pokerspravy
caute
mam otazku ohladne rakebacku a konkretne cez koho. viem ze da sa aj cez pokerspravy ziskat.je to vsetko ok cez nich?
co oni ztoho vlastne maju, nejake percento si beru?
vsimol som si ze cez pokerspravy sa pouziva na rakeback heslo napr. pre F****Tilt TRACKRB. ked som dal toto heslo do googlu tak mi naslo dalsich vela stranok kde toto heslo pouzivaju tiez.
pozrel som aj inych poskytovatelov napr. rakebrain alebo raketherake..... atam uz heslo maju kazdy svoje. aj stranka je ovela prepracovanejsia. takze otazka cez koho rakeback, staci cez pokerspravy alebo radsej istotu niekoho ineho,napr. rakebrain, raketherake, popripade inych.diki
mam otazku ohladne rakebacku a konkretne cez koho. viem ze da sa aj cez pokerspravy ziskat.je to vsetko ok cez nich?
co oni ztoho vlastne maju, nejake percento si beru?
vsimol som si ze cez pokerspravy sa pouziva na rakeback heslo napr. pre F****Tilt TRACKRB. ked som dal toto heslo do googlu tak mi naslo dalsich vela stranok kde toto heslo pouzivaju tiez.
pozrel som aj inych poskytovatelov napr. rakebrain alebo raketherake..... atam uz heslo maju kazdy svoje. aj stranka je ovela prepracovanejsia. takze otazka cez koho rakeback, staci cez pokerspravy alebo radsej istotu niekoho ineho,napr. rakebrain, raketherake, popripade inych.diki
- aru
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: rakeback cez pokerspravy
-pokerspravy=100 % serioznost
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
No opravte ma ak sa mylim, ale serioznost maju aj tie 2 zvysne menovane. Podla mna by mali zacat pokerspravy poskytovat aj sluzby ako freerolly, refer a friend a podobne, aby boli schopne konkurovat. V sucasnosti sa tam ludia reguju kvoli tomu, aby sa peniaze tocili medzi nasimi doma .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
pytam hlavne preto, lebo som niekde videl hodnotenia, a boli tam aj poskytovatelia, ktori nevyplavali a dostali E, cize velka neserioznost. tak som chcel vediet skym mate skusenosti a je to 100% seriozne a vsetko vyplatia ako maju. lebo vravim tie velke maju samostatne trackery, ale ked som pozeral pokerspravy, tak to heslo pouziva dalsich vela stranok podobnych pokerspravam, len maju iny nazov, ale tym nechcem povedat, ze by mali byt neseriozni. slo mi len oto kde mate vy poziadani a ci vsetko vpohode
- aru
Rakebrain a raketherake je v pohode, so zvyskom nemam skusenosti. Pokerspravy su samozrejme v pohode tiez a podporujes tym slovensku ekonomiku .
-
Pokerspravy su na 100% seriozne, keby nie, uz by si tu mal toho plnu diskusiu
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ok, tak skusim rakeback na F****Tilt cez pokerspravy
este jedna otazka. je nejaka priama umera medzi ziskanymi FTPs a rakebackom? kolko je asi rakeback ak ziskam 100 FTPs, ak hram ring games 6max.
este jedna otazka. je nejaka priama umera medzi ziskanymi FTPs a rakebackom? kolko je asi rakeback ak ziskam 100 FTPs, ak hram ring games 6max.
- aru
aru napísal:este jedna otazka. je nejaka priama umera medzi ziskanymi FTPs a rakebackom? kolko je asi rakeback ak ziskam 100 FTPs, ak hram ring games 6max.
Naco Ti je ta informacia? Lahko sa to zistit neda, pretoze cez happy hour dostavas viac FTP a rake sa cez happy hours nemeni.
Ale aspon priblizny mesacny rakeback si mozes pozriet vdaka hromade rakeback kalkulaciek na nete, len tak musis definovat aj ake stakes chces hrat .
-
aru napísal:ok, tak skusim rakeback na F****Tilt cez pokerspravy
pri turnajoch to mas jednoduche, za kazdy 1 dolar na rake dostanes 7 FTP (cez happy hour 14 FTP) z coho sa ti vrati 0,27 USD...co sa tyka ring game tam sa to pocita z MGR (Monthly Gross Rake), cize nezalezi na tom kto zo stolu odviedol rake, rozdeli sa rovnomerne medzi vsetkych hracov.
Priklad:
na 6max stole vznikne pot vo vyske 60 USD ktoreho sa nezucastnis, F****Tilt z neho odvedie rake 5%=3 dolare...to sa rozdeli medzi vsetkych hracov rovnako (cize 0,5 dolara na osobu) za co dostanes 3,5 FTP(cez happy hour 7 FTP) a rakeback 0,5x0,27=0,135.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.